Zwevende keukenkastjes? Het is een populaire keukentrend; zwevende keukenkasten. Vooral wanneer u kiest voor een luxe of moderne keuken. Zijn zwevende keukenkastjes echt iets voor u .

De keukenkasten staan niet op de grond, maar zijn bevestigd aan de muur, hierdoor ontstaat er veel ruimte tussen de vloer en de kastjes . Een ruimtelijk gevoel is het uiteindelijke resultaat van zwevende keukenkasten.

De hangende kasten zijn ideaal om een kleine keuken optisch groter te laten lijken zonder in te leveren op uw opbergruimte. Het moderne effect van een zwevende keuken vergroot u met brede en greeploze keukenkasten

Zwevende keuken

 

Het geheim achter een zwevende keuken

Voor het laten monteren van hangende of zwevende keukenkasten is een stevige achterwand nodig dit is van belang, omdat je te maken krijgt met veel gewicht wat aan de muur hangt.

Ook is het van essentieel belang dat het bevestigingsmateriaal genoeg gewicht kan dragen. Verder zal het zwevende effect het grootst zijn als het bevestigingsmateriaal weggewerkt is in het keukenkastje.

Dit zorgt voor een optimale uitstraling in je keuken.

 

Welke keukenwinkel heeft zwevende keukens? Vind het uit >>>

Hygiënisch

Een keuken met een zwevende constructie heeft een betoverende, moderne en strakke uitstraling. Ook is een zwevende keuken erg praktisch en hygiënisch. omdat er voldoende ruimte is onder de keukenkasten is het zeer gemakkelijk schoon te houden met een dweil etc.

Keukenkasten met strak en modern design

Als u houdt van moderne en strakke designkeukens mogen zwevende keukenkastjes eigenlijk niet ontbreken. Door de keuken plint achterwege te laten, wordt het effect nog beter geaccentueerd.

Het is ook mogelijk om het zwevende element door te trekken bij de bovenste kastjes. Voor een final touch kunt u ervoor kiezen om de zwevende keukenkasten deels of volledig te laten monteren in de muur.

Dit omdat het zorgt voor een rustig resultaat. De opbergruimte blijft gelijk, maar de kasten zijn net wat minder zichtbaar. Een ideale oplossing voor een moderne keuken.

Zwevende keuken

 

De voor – en nadelen

Voordelen:
Gemakkelijk schoon te maken door de ruimte er omheen.
Creëert veel ruimte in uw keuken
Er is meer opbergruimte beschikbaar (bijvoorbeeld onder de keuken)

Nadelen:
Een groot oppervlakte dus lastig om in te delen
Zwevende keukenkastjes kunnen niet doorgetrokken worden


Inspiratie gekregen of nog meer ideeën opdoen? Vraag hier uw gratis keukenbrochures aan. 30.000+ bezoekers profiteerden al van vele aanbiedingen.

IZAA

>