Vrijstaande koelkasten? Een vrijstaande koelkast wordt ook wel gezien als het middelpunt van uw keuken. De koelkast is niet alleen een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw keuken, maar ze zijn ook enorm trendy en zij bieden meer dan genoeg ruimte voor al uw producten. Koelkasten zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten te krijgen. Wilt u dat uw koelkast als een eyecatcher in de keuken gezien wordt? Dan is deze blog geschikt voor u. Wilt u dat uw gehele keuken een eyecatcher wordt? Zie hier de meest stijlvolle keukens>>.

De voor- en nadelen van een vrijstaande koelkast

vrijstaande-koelkastWij hebben hieronder voor u alle voor- en nadelen van een vrijstaande koelkast op een rijtje gezet.

        Voordelen

   • Vrijstaande koelkasten zijn zeer flexibel, dit komt omdat een vrijstaande koelkast geen deel uitmaakt van uw keukenpakket, u kunt hem dus overal neerzetten waar u wil. Wanneer u een geïntegreerde koelkast heeft bent u gebonden aan de indeling van uw keuken en kunt u dit dus niet doen.
   • De meeste vrijstaande koelkasten zijn veel groter dan een inbouwkoelkast, waardoor u nog meer ruimte hebt om uw boodschappen kwijt te kunnen. Hoe groter hoe luxer natuurlijk, daarom trekt een vrijstaande koelkast meestal sneller de aandacht naar zich toe.
   • Een vrijstaande koelkast is toch wel één van de meest trendy apparatuur van uw keuken, en dat zal ook zo blijven. Dit komt onder andere door het unieke design dat koelkastproducenten ontwerpen. Neem bijvoorbeeld de mega Amerikaanse koelkasten van o.a. SMEG, deze koelkast kunt u in verschillende kleuren en patronen verkrijgen. Dit is natuurlijk zeer fijn voor de klant, want er is altijd wel een vrijstaande koelkast die bij uw keuken past.
   • Als u uw vrijstaande koelkast zat bent, of u wilt graag een beetje verandering in uw keuken, kunt u uw koelkast op genoeg manieren opleuken. Denk aan (krijtbord)verf, tape, behang of magneten en stickers.

  vrijstaande-koelkast

  Nadelen

  • Een vrijstaande koelkast neemt veel ruimte in beslag, heeft u een kleine keuken, dan kunt u beter een inbouwkoelkast nemen.
  • Vrijstaande koelkasten zijn zeer smaakgevoelig, u moet net de juiste koelkast vinden die precies aansluit bij uw keuken en keukenwensen.

  Sven - team IZAA (redactie)

  Bent u op zoek naar een vrijstaande koelkast? Inspiratie gekregen of nog meer ideeën opdoen? Vraag hier uw gratis keukenbrochures aan. 30.000+ bezoekers profiteerden al van vele aanbiedingen.

>