Voortman keukens

Voortman keukens. Een wat gesloten keukenwinkel waarbij je moeilijk een beeld krijgt achter de schermen. Moet je bij dit familiebedrijf een keuken kopen?

Voortman keukens

Je kent ze wel… familiebedrijven. Eentje waarbij Truusje bij de receptie werkt, Anita de boekhouding doet en Jan en Henk samen de leiding vormen van een keukenwinkel. En om de boel in de gaten te houden, staat Anton op de verkoopvloer.

Of de medewerkers van Voortman ook zo heten, weten we niet. Maar feit is dat Voortman keukens – zoals meerderen – onderdeel is van een familiebedrijf.

Een eigenzinnige Nederlandse winkel waar ruime en sfeervolle keukens te vinden zijn. Voortman is onderdeel van de Voortman Groep waar ook Budget select, Keukenvision en Novarti keukens in zitten. Novarti zijn handgemaakte keukens.

Een van de eerste vragen die we je zien afvragen…

Hoort Voortman keukens bij Mandemakers keukens? Nee, daar horen ze niet bij. Als je bij Voortman een keuken koopt ben jij verzekerd van kwaliteit, aandacht en service die je verwacht van jouw keukenleverancier. We kunnen wel een beetje stellen dat

Voortman heeft een label gekregen genaamd het consumenten label, dat betekent dat 90% van de klanten van Voortman een hoge score moeten geven over de winkel zelf. Dit label krijg je niet vanzelf. Daarom is er veel moeite voor gedaan om dit label te krijgen, zoals een betere klantenservice voor en na de aankoop.

Voortman keukens is een van de weinige keukenzaken waar jij nog een huisbezoek kunt aanvragen.

Nu even een verloren feestje:

Er een prijs gewonnen en de winkel is bekroond met het consumenten label van Vereniging Comfortabel wonen, het Keurmerk kwaliteit keukenbranche. Informatie over dit keurmerk is helaas niet meer te vinden. Ook is het keurmerk niet meer actief, volgens de website.

Werkgebied:

We vinden ze in de particuliere markt, maar ze zijn ook flink actief in de zakelijke markt. De projectbouw hoek.

Welke keukens verkoopt Voortman keukens?

Hier kan je terecht voor allerlei keukens. Het meest populair zijn nog steeds de moderne keukens en de designkeukens. Minimalistische keukens met weinig kleur, meestal uitgevoerd in wit of grijs. Zwarte keukens verkopen ze ook.

Bij speciale keukens: je vind hier industriële keukens, maar ook tijdloze keukens.

In mindere mate vind je hier de landhuis keukens en de klassieke keukens.

Absoluut uniek aan Voortman keukens

Wat wij echt, echt bijzonder vinden… Voortman keukens pronkt nergens met goede reviews op haar site. Daar kunnen we alleen maar bewondering voor hebben.

Aan de andere kant… hoe weet je dan hoe ze hun werk doen? Dit is precies een van de redenen waarom wij Voortman keukens een gesloten boek vinden.

Wel zijn er aan paar reviewsites te vinden, waar je wat reviews over Voortman keukens kan vinden.

 

Hoofdkantoor

Voortman RijssenVoortman keukens informatie
Nijverheidsstraat 40
7461 AE Rijssen
0548 535 555

Directeur: A. Voortman
Segment: Midden/hoog
Oprichting: 1977
Aantal medewerkers: 100+ (van alle concepten)

Aanbetaling

Bij Voortman is een aanbetaling nodig.

Prijzen Voortman keukens

Kosten Voortman keuken gemiddeld:

Rond de €13.000,- euro.

De keukenprijzen bij Voortman liggen gemiddeld tussen de €11.500,- en €45.000,-.

Hoort Voortman bij de voordeligste keukenwinkels? >>>

 

Voortman vestigingen

Er zijn 6 eigen keukenzaken door heel Nederland. Deze zijn gevestigd in Apeldoorn, Bunnik, Elst, Lijnden (genoemd Voortman keukens Amsterdam), Rijssen en Steenwijk.

Om verwarring te voorkomen: 3 van de keukenshowrooms (in Elst, Bunnik en Apeldoorn) zijn tevens Keukenvision showrooms.

Koopzondagen

Geen enkele winkel van Voortman maakt gebruik van koopzondagen. Alle winkels zijn dus op zondag dicht.

Brochure

Voortman heeft een brochure. Deze is op de site aan te vragen en heeft 50 pagina’s met keukens.

Klik Hier voor alle Beschikbare keukenMagazines >>>

Garantie Voortman keukens

Hoeveel garantie op keukens geeft Voortman keukens? De keukens die Voortman plaatst worden gemaakt met de gedachte dat ze voor vele jaren zorgeloos meekunnen gaan. Als dit niet het geval is, dan kun je altijd terugkomen bij Voortman. Dus bij klachten over Voortman keukens.

Deze keukenwinkel geeft hun klanten standaard 5 jaar garantie op de keukenmeubelen. Apparatuur op keukenapparatuur is 2 jaar. Dit is vrij gebruikelijk in Nederland.

Betere garantie nodig? 

Wil je een Duitse keuken – en betere garantie? Bekijk Küchenoutlet voor 10 jaar garantie.

Keukenmerken Voortman keukens

Welke keukenmerken verkoopt Voorman keukens? Wat het daadwerkelijke huismerk van Voortman is, is niet bekend. Wel verkopen ze Siematic keukens en Keller keukens.

Apparatuur keukenmerken die bij Voortman verkocht worden zijn onder andere, AEG, Atag, Bauknecht, Etna, Neff, Boretti, Bosch en het luxere Gaggenau en Miele.

Naast een nieuwe keuken, is keukenrenovatie ook mogelijk. Let wel, dit is vaak niet de voordeligste oplossing.

Onderhandelen Voortman

Moet je Bij Voortman keukens onderhandelen? Er zijn 2 manieren van benadering: een keukenwinkel laat je onderhandelen – of hij legt direct de ‘laagste prijs’ neer. En dan is de vraag. Is dit de laagste prijs? Voortman keukens hoort bij de steeds groter wordende groep: direct de laagste prijs neerleggen.

Ze communiceren dit zodat je niet hoeft te denken dat je nog kan onderhandelen. In praktijk kan je wel degelijk onderhandelen. De vraag is natuurlijk hoeveel er nog af kan.

Wil je weten hoe keukenwinkels werken met prijzen?

Klik hier voor Izaa Goud >>>

 

Korting Voortman keukens

Over het algemeen word de keukenprijs neergelegd – en word er geen tot weinig korting gegeven. D

Service

Bij Voortman is het enige wat de klant hoeft te doen de keuze maken van wat ze precies wensen voor in de nieuwe keuken. Voortman doet na deze keuze de rest, zoals het weghalen van de oude keuken en het plaatsen van de nieuwe keuken en aansluiten van alle apparaten.

Omdat er  een eigen keukenmontage in dienst is, geeft dat meer vertrouwen in het voorkomen van fouten en klachten in de keuken.

Hoort Voorman keukens bij de  Best beoordeelde keukenwinkels? 

Voortman keukens ervaringen

Wil je bij Voortman keukens een keuken kopen? Dan raden wij je aan – bij elke keukenzaak – om vooral ook veel op internet te lezen. Neem dan niet alleen 1 site, maar lees er meer.

Juist door op meerdere websites te kijken, krijg je een perfect beeld van hoe een keukenzaak werkt. En dat is bij een winkel als deze – waar weinig informatie over te vinden is – extra belangrijk.

Lees Voortman keukens ervaringen >>>

 

Voor meer informatie, bezoek de Voortman keukens website.

 

Ook interessant:

Keukenkampioen >>>

Küchenoutlet >>>

IZAA

>