Tulp

Tulp Keukens is een echt Nederlands bedrijf, met een internationale mentaliteit. Ze hebben inmiddels al 25 jaar ervaring in de keukenbranche en in het maken van kwaliteitskeukens.

Samen met u ontwerpen ze de keuken tegen een eerlijke prijs en naar uw eigen wensen. Wie eenmaal een Tulp Keuken is gewend, wil nooit meer anders. Tulp Keukens heeft hun fabriek in Rijssen staan, dat is hun unieke kracht.

De gehele productie van de keuken van ontwerp tot afwerking wordt door Tulp Keukens zelf gedaan. Dit ziet u niet alleen terug in de eerlijke prijs die ze bieden, maar ook in de kwaliteit en details van de keuken.

In 2001 zijn ze een keer failliet geweest en zijn daarna weer solide verder gestart. Sinds kort zijn ze in samenwerking gegaan met Mandemakers keukens. Hierdoor leren ze meer over reclame en verbeteringen in het productieproces.

Hoofdkantoor

Ambachtsstraat 2
7416 TP Rijssen
kvk 08137415
0416-539158
www.tulpkeukens.nl

Directeur: Arold Korst
Segment: Midden segment
Oprichting: 1979
Medewerkers: ongeveer 2.000
Tulp keukens is onderdeel van de Mandemakers groep.

Vestigingen

De vestigingen zijn gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Goes, Heerhugowaard, Rijssen, Rotterdam, Son, Spakenburg, Veendam, Veenendaal & Woerden.

Ontwerp uw keuken in 3D

Op de website van Tulp Keukens kunt u uw eigen keuken ontwerpen in 3D. Maak gebruik van uw eigen creativiteit en ontwerp gratis een keuken met de 3D keukenontwerper.

U kunt uw eigen indeling maken, de kleuren uitkiezen en de keuken vormgeven naar uw eigen smaak. Bij Tulp Keukens helpen ze u graag met het maken van uw eigen droom keuken.  Start met ontwerpen.

Keukenbrochures

Op de website van Tulp Keukens kunt u eenvoudig een brochure aanvragen. De brochure bestaat uit maar liefst 88 pagina’s vol met keukens, om inspiratie op te kunnen doen. Deze ontvangt u na het aanvragen gratis in uw brievenbus. Ontvang alle keukenbrochures gratis.

Kostenplanner

Op de website van Tulp Keukens is het mogelijk om uw kosten te plannen. Met de kostenplanner van Tulp Keukens kunt u een goed beeld krijgen van de te verwachten kosten.

Ook kunt u nog verschillende keukenonderdelen wijzigen, om zo de verschillen in het budget te kunnen zien. Zodra u de berekening heeft gemaakt, kunt u deze meenemen naar een Tulp Keukens showroom voor een definitieve offerte. Hier kunt u uw budget plannen bij Tulp Keukens.

Garantie

Als u een nieuwe keuken koopt mag u als koper ervan uit gaan dat deze naar behoren werkt, wanneer dit niet het geval is heeft u wettelijk minimaal 6 maanden garantie. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een wat langere garantie. Bij Tulp Keukens zijn ze zeker van hun kwaliteit.

Daarom biedt Tulp Keukens als enige keukenverkoper in Nederland maar liefst 25 jaar garantie op een nieuwe Tulp Keuken! Hierdoor heeft u zekerheid dat u jarenlang kunt van uw Tulp Keuken.   Tulp Keukens is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden dan ook de CBW voorwaarden.

Aanbetaling

Het bedrag wat u moet betalen bij de aanbetaling van een Tulp Keuken is 15% van de koopprijs van uw keuken. Dit komt doordat Tulp Keukens is aangesloten bij het CBW. CBW staat voor Centrale Branchevereniging voor Wonen. Bij elke winkel van het CBW betaald u 15% over het aankoop bedrag. Wilt u meer weten over het CBW? Bezoek dan de website.