Tulp keukens

Tulp Keukens… bloeit hij lang, of verwelkt ‘ie snel? We kijken eens naar een Nederlands product – overgenomen door Mandemakers keukens.

Tulp keukens

Is een echt Nederlands bedrijf, met een internationale mentaliteit. Ze hebben inmiddels al 25 jaar ervaring in de keukenbranche en in het maken van kwaliteitskeukens.

Samen met jou ontwerpen ze de keuken tegen een eerlijke prijs en naar je eigen wensen. Wie eenmaal een Tulp Keuken is gewend, wil nooit meer anders. Tulp Keukens heeft hun fabriek in Rijssen staan, dat is hun unieke kracht.

De gehele productie van de keuken van ontwerp tot afwerking wordt door Tulp Keukens zelf gedaan. Dit zie jij niet alleen terug in de eerlijke prijs die ze bieden, maar ook in de kwaliteit en details van de keuken.

In 2001 zijn ze een keer failliet geweest en zijn daarna weer solide verder gestart. Sinds kort zijn ze in samenwerking gegaan met Mandemakers keukens. Hierdoor leren ze meer over reclame en verbeteringen in het productieproces.

Update 2023: door een verouderde fabriek, heeft Mandemakers keukens Tulp volledig overgenomen.


<

Hoofdkantoor

Ambachtsstraat 2
7416 TP Rijssen
kvk 08137415
0416-539158
www.tulpkeukens.nl

Directeur: Arold Korst
Segment: Midden segment
Oprichting: 1979
Medewerkers: ongeveer 2.000
Tulp keukens is onderdeel van de Mandemakers groep.

Tulp keukens vestigingen

De vestigingen zijn gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Goes, Heerhugowaard, Rijssen, Rotterdam, Son, Spakenburg, Veendam, Veenendaal, Waalwijk & Woerden.

Ontwerp je keuken in 3D

Jij kunt je eigen keuken ontwerpen in 3D. Maak gebruik van je eigen creativiteit en ontwerp gratis een keuken met de 3D keukenontwerper.

Je kunt jouw eigen indeling maken, de kleuren uitkiezen en de keuken vormgeven naar je eigen smaak. Bij Tulp Keukens helpen ze jou graag met het maken van je eigen droom keuken.

Wij hebben een beter keuken ontwerp programma voor je gevonden.

Klik hier – start met keuken ontwerpen 3D >>>

Keukenmagazine Tulp

Op de website van Tulp kun jij eenvoudig een brochure aanvragen. De brochure bestaat uit maar liefst 88 pagina’s vol met keukens, om inspiratie op te kunnen doen. Deze ontvangt je na het aanvragen gratis in jouw brievenbus.

Alle brochures eerst zien?

Klik hier voor alle beschikbare keukenbrochures >>>

Prijs Tulp keuken

Wat kost een Tulp keuken? Een gemiddelde keuken bij Tulp zit al rond de 19.000 euro. Maar een keuken is een maat product. Dus eigenlijk hangt het af van je maten in de keuken – en je wensen.

Heb je dus een kleine ruimte? Dan zou de keuken een stuk goedkoper kunnen worden. Laat daarom altijd een prijsopgave maken. Een goedkope keuken bij Tulp kost rond de 12.000 euro. Een dure Tulp keuken rond de 55.000 euro.

Eens precies berekenen wat de keuken gaat kosten? Daarom is er de kostenplanner…

Kostenplanner

Op de website is het mogelijk om je kosten te plannen. Met de kostenplanner kun jij een goed beeld krijgen van de te verwachten kosten.

Ook kun jij nog verschillende keukenonderdelen wijzigen, om zo de verschillen in het budget te kunnen zien. Zodra je de berekening hebt gemaakt, kun jij deze meenemen naar een Tulp Keukens showroom voor een definitieve offerte. Ondanks dat Tulp een budgetplanner heeft, kennen wij een eenvoudigere budgetplanner.

Bereken de prijs van nieuwe keuken > 

 

Garantie

Wat is de garantie bij Tulp keukens? Als je een nieuwe keuken koopt mag je als koper ervan uit gaan dat deze naar behoren werkt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een wat langere garantie. Bij deze keukenwinkel zijn ze zeker van hun kwaliteit.

Tulp Keukens geeft maar liefst 25 jaar garantie op een nieuwe Tulp Keuken. Hierdoor heb jij zekerheid dat je jarenlang kunt genieten.  Tulp Keukens is een CBW-erkende keukenwinkel en hier gelden dan ook de CBW voorwaarden.

Wie geeft de hoogste garantie op keukens? Dat zijn dus Tulp keukens en Ikea keukens met 25 jaar garantie.

Maar…

Die garantie betaal je zelf. In onze ogen is dit geen verkoopargument voor beide winkels.

Aanbetaling

Het bedrag dat je moet betalen bij de aanbetaling van een Tulp Keuken is 15% van de koopprijs van jouw keuken. Dit komt doordat Tulp Keukens is aangesloten bij het CBW. CBW staat voor Centrale Branchevereniging Wonen.

Bij elke winkel van het CBW betaal jij 15% over het aankoop bedrag. Wil jij meer weten over het CBW? Bezoek dan de website.

 

Tulp keukens

 

Onderhandelen bij Tulp keukens

Goed. Je bent van plan om een keukenofferte te laten maken bij Tulp keukens. Kan je dan ook onderhandelen bij Tulp keukens? Jazeker. Tulp is winkel waar je kortingen krijgt. Gelukkig gebruiken ze niet de gelijk ”de laagste prijs” methode. Hierdoor ben je als klant ook in staat om meer te bedingen.

Als men namelijk gelijk de laagste prijs neerlegt, dan is er voor jou geen onderhandelingsruimte meer over. Dus ja, onderhandelen kan.

Korting Tulp keukens

Op basis van de keukenoffertes die we gezien hebben, kan je dus onderhandelen. Hoeveel korting kan je bij Tulp keukens onderhandelen? Wij zien over het algemeen kortingen van 10 – 15%. Wat meer komt voor.

Maar er kan nog meer af. Absoluut…

Wil je precies weten wat er nog van je keukenofferte af kan? Bekijk Izaa Offerte vergelijk >>>

 

Tulp keukens ervaringen

Als je een Tulp keuken wil kopen, is het altijd verstandig om je zo breed mogelijk te verdiepen. Dus lezen, lezen en nog eens lezen. Daarom zijn eer gelukkig meerdere platformen met reviews.

Ervaringen met Tulp keukens >>>

 

 


Ook interessant voor je oriëntatie – Andere populaire keukenwinkels: 

Küchenoutlet
Keukenkampioen
Brugman keukens

 

IZAA

>