Meerderheid van u die dit nu lezen hebben hoogstwaarschijnlijk nog nooit van een T-opstelling gehoord. De T-opstelling kent bijzonder veel voordelen en is zeer eenvoudig toepasbaar in iedere keuken.

In feite is een T-opstelling een combinatie van een wandkeukenblok en een schiereiland in het midden. Een combinatie die je niet vaak hoort, maar toch wel één van de mooiere combinaties van deze tijd in een keuken te vinden is.

Bij het uitzoeken van een keuken denkt u waarschijnlijk niet direct aan deze keukenopstelling. Toch is het overwegen de moeite waard. Daarom leggen wij in deze blog uit dat het toch wel even de moeite waard is om erachter te komen wat een T-opstelling nou inhoud. Lees verder en ontdek of de T-opstelling iets is voor uw keuken.

De voordelen van een T-opstelling

Het grote voordeel van een T-opstelling is de verrassende hoeveelheid werkruimte die u terugkrijgt bij aankoop van een T-opstelling in uw keuken. Hier hoeft u slechts weinig ruimte voor in te leveren.

Deze keukenopstelling neemt een stuk minder ruimte in beslag dan een eilandkeuken. Toch geniet u van dezelfde voordelen dankzij slimme oplossingen. Het uitstekende gedeelte aan weerszijden biedt u veel ruimte om eten te bereiden én te koken.

Meer T-vormige keukens? Zie hier 10+ T-vormige keukens>>

Ook kunt u kiezen voor hoge wandkasten in plaats van een keukenblok, zodat u geniet van extra veel opbergruimte, wat nooit verkeerd is natuurlijk. Naast alle praktische voordelen ziet een keuken met T-opstelling er absoluut strak en modern uit.

Deze opstelling is een blikvanger voor elke keuken, en ieder persoon dat bij uw thuis komt draait zich nog wel een keer om wanneer hij uw T-opstelling ziet staan!

Een T-opstelling in uw keuken

Een T-opstelling past óók in uw keuken, want groot of klein, met deze opstelling kunt u alle kanten op. De T-opstelling is in elk formaat te krijgen en u kunt zelf ook aangeven of passen hoe u uw opstelling wilt hebben.

U bepaalt hoe ruim u de keuken wilt opzetten. Zo kunt u gaan voor een breed wandkeukenblok en een smal schiereiland, of juist andersom. Ook kunt u ervoor kiezen alle apparatuur te verwerken in het wandkeukenblok, zodat u het schiereiland volledig kunt benutten als werkruimte.

De mogelijkheden zijn eindeloos en er blijven maar steeds nieuwe mogelijkheden bijkomen, dat maakt de T-opstelling een trend die de komende tijd nog niet gaat verdwijnen.

Wanneer u twijfelt over de T-opstelling van uw keuken, kunt u bij de meeste keukenzaken bij u in de buurt terecht. Weet u niet welke keukenzaken er bij u in de buurt zitten? Neem dan even via hier een kijkje. Vind via ons de dichtstbijzijnde keukenzaak bij u in de buurt en bekijk de recensies over die keukenzaken wat u aantrekt.


Inspiratie gekregen of nog meer ideeën opdoen? Vraag hier uw gratis keukenbrochures aan. 30.000+ bezoekers profiteerden al van vele aanbiedingen.

IZAA

>