Superkeukens informatie

Superkeukens. Ze verkopen keukens met influencers… sturen gratis staaltjes op en hebben best wel veel winkels. Is Superkeukens de winkel voor jou? Alles wat je wil weten over deze keukenwinkel…

 

Superkeukens

Superkeukens is uitgegroeid tot een bedrijf met 43 vestigingen – en dat is best knap. Ze zijn een onderdeel van de Internationale Meubel groep. Tot deze groep behoort ook de winkel Keukendepot.

Deze groep heeft niet alleen keukenwinkels.

Profijt meubelen en Pronto wonen zijn ook een onderdeel van IMG. Deze winkels zijn veelvuldig op woonboulevards te vinden.

Sinds 16 jaar hanteren ze ‘Altijd direct de beste prijs’. Er hoeft dus niet langer te worden onderhandeld over de eindprijs. De prijzen die je bij de keukens ziet, zijn de prijzen die jij betaalt. Voor een bijzondere en goedkope keuken ben je bij Superkeukens dus aan het goede adres.

Uniek: deze winkel is een van de weinige grote spelers op de markt, die niet bij de Mandemakers groep hoort.

Hoort Superkeukens bij de best beoordeelde keukenwinkels? >>>

Keukens

Je ziet dat Superkeukens steeds meer aan de beleving doet. Daarmee onderscheiden ze zich van anderen. Zo kan je bij Superkeukens bijvoorbeeld makkelijk staaltjes aanvragen van keukendeurtjes. Een fijne manier om de showroom eerst bij jou thuis te laten komen.

Ook kan je de meeste keukens in 1950 kleuren krijgen. Hierbij kan je kiezen uit zijdelak – of hoogglans keukens. Goed… tot zover de kleuren.

Welke keukens kan je kopen bij Superkeukens? Als eerste moderne keukens en design keukens. Dit zijn nog steeds de meest populaire keukensoorten. Vooral zwarte keukens zijn nu immens populair. Deze kan je met greep krijgen, maar ook greeploos.

Natuurlijk heb je ook iets minder voorkomende keukens. Je vind hier de industriële keuken en de klassieke keuken. Ook vind je hier de artistieke keuken.

Huh?

Dat is een keuken voor schrijvers en kunstenaars… bijna altijd felrood! Kortom: qua keukens zat keuze. En welke werkbladen kunnen daarbij? Bijna alles: graniet, composiet, kunststof en hout.

 

Hoofdkantoor

Nijverheidsweg 110
4879 ZA Etten-Leur

Directeur: John Pleijte
Segment: Middensegment
Oprichting: 1999
Medewerkers: 100+

Aanbetaling Superkeuken

Hoe hoog is de aanbetaling bij deze keukenketen? De aanbetaling bedraagt 15%. Conform bijna alle andere keukenwinkels Deze keukenwinkel is aangesloten bij het CBW, wat positief is, want een keuken kopen met CBW  zal altijd voordelen hebben. Het restant van de keuken betaal je altijd bij de levering.

Prijs Superkeukens

Wat kost een keuken bij Superkeukens? De prijs van een gemiddelde keuken zit rond de € 12.500,-  Je kunt hier keukens kopen tussen de €8.500,- en de € 70.000,-

Vestigingen

De winkels zijn gevestigd in:

A t/m H:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arkel, Assen, Beuningen, Breda, Bergen op Zoom, Broek op Langedijk, Buitenpost, Capelle, Cruquius, Den Bosch, Eindhoven, Elburg, Gouda, Groningen, Heerlen, Hellevoetsluis, Helmond, Hoorn, Horst, Huissen,

K t/m Z:

Kolham, Leeuwarden, Middelburg, Oldenzaal, Oss, Roermond, Sint Hubert, Strijen, Terborg, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Veenendaal, Vlissingen, Vriezenveen, Wateringen, Wolvega, Zoeterwoude, Zutphen en Zwolle.

Vestiging Emmen is gesloten.

Koopzondagen

Standaard elke zondag open zijn: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Gouda, Heerlen, Helmond, Roermond, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Andere winkels zijn op speciale gelegenheden op en sporadisch. Kijk altijd op de website voor actuele openingsdagen.

Magazine

Is het keukenmagazine van Superkeukens gratis? Het 89 pagina’s dikke keukenboek is prachtig gedecoreerd met de mooiste keukens uit de collectie, inclusief prijzen. Een extra pluspunt is dat het magazine duidelijk laat zien in welke kleuren een keukendeur kan!

Er word veel aandacht besteed aan kwaliteit en ergonomie. In het magazine zal dit extra besproken worden.

In het magazine staat tevens het Colors kleurconcept. Alle kleuren zijn dus perfect op elkaar afgestemd. Je kunt in het magazine direct alle keukenfrontjes en kleuren vinden. Ideaal dus om geïnspireerd te worden!

Vraag hier het magazine aan – Bonus: andere magazines >>>

Garantie

Deze keukenzaak biedt een product garantie op de keukenmeubelen en werkbladen van 10 jaar. Dat is vrij hoog.

Keukenmerken bij Superkeukens

Welke keukenmerken verkoopt Superkeukens? Keukenmerken zijn Nobilia keukens en  Nolte keukens.

Welke apparatuur merken verkoopt ze hier? AEG, Airforce, Atag, Bora, Bertazzoni, Etna, Pelgrim, Quooker, Samsung en Zanussi.

Qua werkbladen word er veel met Resopal gewerkt, dit is een sterke kunststof variant die enorm krasbestendig en hittebestendig is.

Onderhandelen bij Superkeukens

Kan je onderhandelen bij Superkeukens? Er is geen tot weinig ruimte voor onderhandelingen. Ze werken volgens de methode direct de laagste prijs. Althans…

Dat communiceren ze zo. Daarmee geven ze jou aan, dat je al een goedkope keuken krijgt die scherp in de markt ligt. Daarom word ook hier direct een prijs neergelegd. Ze zeggen daarmee: onderhandelen kan niet.

Maar…

Dat betekend niet dat het jou niet vrij staat om te onderhandelen. Verwacht echter geen grote afding mogelijkheden.

Update mei 2023: ok… eigenlijk was het bij Superkeukens direct de laagste prijs. Nu zien we de verkoop enorm terugvallen (landelijk) en word er weer flink met kortingen gesmeten.

Korting Superkeukens

De offertes zijn vrij goed gespecificeerd. Bij offertes zal geen korting vermeld worden maar direct de totaalprijs. Veel andere keukenwinkels zullen wel op papier korting meegeven.

Update mei 2023: Precies weten hoe je maximale korting krijgt? Inmiddels zijn kortingen bij Superkeukens van 15 – 20% en hoger niet vreemd meer.

Ontwerp je keuken in 3D

Bij deze keukenzaak is het mogelijk om je keuken te ontwerpen in 3D. Dit kunt je makkelijk en geheel vrijblijvend doen op de website. Zoek je een goed keuken ontwerp pr.

Je kunt vervolgens een indeling uitkiezen, een stijl keuken uitkiezen, kleuren aanpassen en de keuken ontwerpen naar je eigen smaak. Zo kun jij jouw eigen keuken samenstellen.

Wij hebben voor jou een beter  keuken ontwerp programma gevonden:

Klik hier – Ontwerp je keuken 3D >>>

 

Superkeukens ervaringen

Wat zijn de ervaringen met deze keukenzaak? Reviews zijn enorm belangrijk voor de beeldvorming. Lees daarom op meerdere plekken hoe anderen het vonden gaan bij deze keukenwinkel.

Superkeukens ervaringen >>> 

Meer weten over deze grote keukenwinkel? Bezoek de website van Superkeukens >

 

Ook interessant voor je oriëntatie:

 

Küchenoutlet >>>
Brugman keukens >>>

  • Alex jonkergouw schreef:

    Ik heb in juni 2016 een keuken gekocht bij superkeukens in eindhoven in april dit jaar is een hoekkast het schanier defect ben al 2maanden op schanier te wachten heb al 4 keer gebeld en al 3 keer een bericht gestuurd en nu wat een service

  • IZAA

    >