Superkeukens informatie

 

 

Superkeukens

Superkeukens is uitgegroeid tot een bedrijf met 44 vestigingen en dat is best knap. Ze zijn een onderdeel van de Internationale Meubel groep. Profijt meubelen en Pronto wonen zijn ook een onderdeel van IMG. Deze winkels zijn veelvuldig op woonboulevards te vinden.

Sinds 16 jaar hanteren ze ‘Altijd direct de beste prijs’. Er hoeft dus niet langer te worden onderhandeld over de eindprijs. De prijzen die je bij de keukens ziet, zijn de prijzen die jij betaalt. Voor een bijzondere en goedkope keuken ben je bij Superkeukens dus aan het goede adres.

Uniek: deze winkel is een van de weinige grote spelers op de markt, die niet bij de Mandemakers groep hoort.

Hoort Superkeukens bij de best beoordeelde keukenwinkels >

Hoofdkantoor

Nijverheidsweg 110
4879 ZA Etten-Leur

Directeur: John Pleijte
Segment: Middensegment
Oprichting: 1999
Medewerkers: –

Aanbetaling Superkeuken

De aanbetaling bedraagt 15%. Superkeukens is aangesloten bij het CBW, wat positief is.

Prijs Superkeukens

De prijs van een gemiddelde keuken zit rond de € 9.500,- Je kunt hier keukens kopen tussen de €4.500,- en de € 70.000,-

Vestigingen

Superkeukens zit gevestigd in:

A t/m H:

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arkel, Assen, Beuningen, Breda, Broek op Langedijk, Buitenpost, Capelle, Cruquius, Den Bosch, Eindhoven, Elburg, Emmen, Gouda, Groningen, Heerlen, Hellevoetsluis, Helmond, Hoorn, Horst, Huissen, Uden, Utrecht.

K t/m Z:

Kolham, Leeuwarden, Middelburg, Oldenzaal, Oss, Roermond, Sint Hubert, Strijen, Terborg, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Veenendaal, Vlissingen, Vriezenveen, Wateringen, Wolvega, Zoeterwoude, Zutphen en Zwolle.

Vestiging Apeldoorn is gesloten.

Koopzondagen

Standaard elke zondag open zijn: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Gouda, Heerlen, Helmond, Roermond, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Andere winkels zijn op speciale gelegenheden op en sporadisch. Kijk daarom op de website.

Magazine

Het 89 pagina’s dikke keukenboek is prachtig gedecoreerd met de mooiste keukens uit de collectie, inclusief prijzen. Een extra pluspunt is dat het magazine duidelijk laat zien in welke kleuren een keukendeur kan!

Er word veel aandacht besteed aan kwaliteit en ergonomie. In het magazine zal dit extra besproken worden.

In het magazine staat tevens het Colors kleurconcept. Alle kleuren zijn dus perfect op elkaar afgestemd. Je kunt in het magazine direct alle keukenfrontjes en kleuren vinden. Ideaal dus om geïnspireerd te worden!

Vraag het magazine gratis aan met andere magazines >

Garantie

Superkeukens biedt een productgarantie op de keukenmeubelen en werkbladen van 10 jaar. Dat is vrij hoog.

Keukenmerken

Keukenmerken zijn Nobilia en Nolte keukens.

En A merken apparatuur van Siemens, Pelgrim, Novy, Aeg, Constructa, Junker en Progress.

Qua werkbladen word er veel met Resopal gewerkt, dit is een sterke kunststof variant die enorm krasbestendig en hittebestendig is.

Onderhandelen bij Superkeukens

Er is geen tot weinig ruimte voor onderhandelingen. Daarom word ook hier direct een prijs neergelegd. Dat betekend niet dat het jou niet vrij staat om te onderhandelen. Verwacht echter geen grote afding mogelijkheden.

Korting Superkeukens

De offertes zijn vrij goed gespecificeerd. Bij offertes zal geen korting vermeld worden maar direct de totaalprijs. Veel andere keukenwinkels zullen wel op papier korting meegeven.

Ontwerp je keuken in 3D

Bij Superkeukens is het mogelijk om je keuken te ontwerpen in 3D. Dit kunt je makkelijk en geheel vrijblijvend doen op de website van Superkeukens.

Je kunt vervolgens een indeling uitkiezen, een stijl keuken uitkiezen, kleuren aanpassen en de keuken ontwerpen naar je eigen smaak. Zo kun jij jouw eigen keuken samenstellen.

Wij hebben voor jou een beter  keuken ontwerp programma gevonden:

Ontwerp zelf je keuken in 3D>

 

Meer weten over Superkeukens? Bezoek de website >

  • Alex jonkergouw schreef:

    Ik heb in juni 2016 een keuken gekocht bij superkeukens in eindhoven in april dit jaar is een hoekkast het schanier defect ben al 2maanden op schanier te wachten heb al 4 keer gebeld en al 3 keer een bericht gestuurd en nu wat een service

  • IZAA

    >