Stopcontacten wegwerken in de keuken? Stopcontacten, onmisbaar in iedere keuken. Zonder stopcontacten geen werkende keukenapparatuur. Als u een keukeneiland heeft, een barretje in de keuken of veel tijd aan de keukentafel doorbrengt wilt u ook graag uw telefoon of tablet even kunnen opladen. Wel zo makkelijk. Toch zitten stopcontacten soms in de weg in de keuken. In deze blog vertellen we hoe u uw stopcontacten op 4 manieren het beste kunt wegwerken.

De 4 manieren van het wegwerken van een stopcontacten

Wij hebben 4 super handige, originele maar vooral ook subtiele manieren voor u gevonden om uw stopcontacten in uw keuken te verwerken. Zo heeft u geen last meer van het niet bij een stopcontact kunnen of een lelijk uitzicht, en toch een goede stroomvoorziening in uw keuken. De 4 manieren zijn: In de stijl van de keuken, onder de bovenkasten, stopcontact-zuil en uw keukenkastjes en -laden.

1
In de stijl van de keuken

Wilt u de stopcontacten niet verstoppen maar zo dicht mogelijk bij u hebben en alsnog nauwelijks kunnen zien? Verwerk ze dan in de stijl van de keuken zelf, noem het camoufleren. Als u het stopcontact of eventueel een klepje voor het stopcontact camoufleert in de stijl van de keuken vallen ze bijna niet op en kunt u alsnog het stopcontact op een handige plaats monteren.

2
Onder de bovenkasten

Onder uw bovenkasten heeft u hoogstwaarschijnlijk zeeën aan ruimte. Meestal zitten daar alleen een paar lampjes in gemonteerd, als die er al zitten. Een prima plek om uw stopcontacten te verwerken! Vrijwel niet zichtbaar en altijd in de buurt. Een perfecte plek voor een paar extra stopcontacten!

3
Stopcontact-zuil

Geen bovenkasten en verder ook geen plek om stopcontacten onzichtbaar weg te werken? De derde optie is een stopcontact-zuil. Maximaal gebruiksgemakt. U drukt op de top van de zuil en het stopcontact komt omhoog indien u hem nodig heeft. Niet meer nodig?

Druk hem naar beneden en hij is verdwenen in het keukenblad. Superhandig! Staat nooit in de weg en neemt geen ruimte in  waardoor u uw ruimte optimaal benut. Handig voor de keukenapparatuur dat u niet dagelijks nodig heeft zoals blender, tosti-ijzer of broodrooster.

4
Uw keukenkastjes en -laden

Nog niet helemaal zeker? De laatste designtip is de stopcontacten verwerken in uw keukenkastjes of laden. De aansluiting zit dan in de wand van de lade. Ideaal voor wie een vrije la heeft en de keuken graag opgeruimd houdt. Bovendien drie vliegen in een klap, uw spullen zijn opgeruimd, worden opgeladen en de stopcontacten zijn onzichtbaar weggewerkt.


Inspiratie gekregen of nog meer ideeën opdoen? Vraag hier uw gratis keukenbrochures aan. 30.000+ bezoekers profiteerden al van vele aanbiedingen.

IZAA

>