Space Corner keuken? Veel keukens hebben een hoek in de keuken zitten. Het gebeurt nog wel eens dat deze ruimte niet goed wordt gebruikt. Er zijn vele soorten hoekkasten, maar Blum heeft nu de Space Corner bedacht. Dit systeem bevat meerdere lades onder elkaar waar je keuken spullen in kan opbergen.

Gratis keukenbrochures

Ontvang de populairste keukenbrochures boordevol inspiratie, keukentrends & prijzen. 40.000+ keer aangevraagd. Vraag direct aan!

Klik hier om gratis keukenmagazines te ontvangen >>>>

Wat is de Space Corner

De space corner is een systeem met meerdere lades. Je kan wel 3 tot 4 lades onder elkaar plaatsen. Elke lade kan tot 65 kg dragen. Alle spullen die je in de lade hebt staan blijven erg makkelijk bereikbaar en je hebt zo alles erg overzichtelijk staan.

Je hebt de mogelijkheid om de lade met een greep open te maken, maar er is ook een optie om de lade met een kleine duw al te openen. Hier hebben ze een speciale ondersteuning voor.

Wat heb je aan deze hoekoplossing?

Bij de meeste hoekkeukens open je de kast en moet je eerst allerlei spullen uit de kast halen om bijvoorbeeld bij de pan te kunnen die je nodig hebt. Met deze kast kun je overal goed bij komen en hoef je dus niet eerst je hele kast leeg te halen.

Je kan in deze hoekkast voorraadlades en lades combineren, zodat je echt alles kan opbergen. Er zijn 2 verschillende afmetingen waarin je deze hoekkast kan krijgen, 900 bij 900 mm en 1050 bij 1050 mm.

Ook kies je zelf hoeveel lades je in de kast wil hebben – en wat de hoogte moet zijn van jouw hoekkast. De prijzen van de kast variëren per winkel. De Space corner is dus erg handig voor in de keukenhoek.

Je hebt de optie meerdere lades onder elkaar te plaatsen. Elke lade kan tot wel 65 kg dragen. Er zijn verschillende manieren om de lades te openen. Je hebt de keuze uit 2 verschillende formaten.

  • Een anders dode hoek benutten
  • Combineer met meerdere kastvarianten
  • Twee formaten
  • Tot 65kg belastbaar

Enthousiast geworden? Bekijk de indeling.

 

IZAA

>