Uw keukenapparatuur bedienen met uw mobiele telefoon? Zou toch haast onmogelijk zijn? Tenminste, dat zou je denken… Het is toch niet zo! Siemens is met een compleet nieuw snufje gekomen, namelijk: Siemens Home Connect. Dit technisch hoogstandje zorgt voor een compleet nieuwe en moderne levensstijl. Huishoudelijke apparaten stuurt u eenvoudig aan met de mobiele telefoon door middel van Siemens Home Connect. In deze blog ga ik u alles uitleggen over hoe dit mooie systeem werkt.

Wat is Siemens Home Connect?

De over voor verwarmen terwijl u nog onderweg bent vanaf werk naar huis, of een wasprogramma instellen omdat de kinderen opeens uitgaan maar u zelf niet thuis bent, dit is wat Siemens Home Connect allemaal kan. Siemens Home Connect zorgt ervoor dat uw keukenapparatuur in verbinding staat met uw mobiele telefoon of andere mobiele apparatuur zoals iPads. Met een hele simpele druk op de knop via de bijbehorende applicatie kunt u uw apparatuur op afstand bedienen.

siemens-home-connect

Wat zijn de voordelen van Siemens Home Connect?

U kunt Siemens Home Connect met elke wifi-verbinding gebruiken, waardoor u gemakkelijk uw apparaten kan gebruiken, maakt niet uit waar u zich bevindt. Bent u op een ander plek in het huis maar u wilt wel alvast even een kopje koffie zetten of snel het vaatwasprogramma instellen? Dit kan u ook met uw stem bedienen! Verbindt uw apparatuur met Smart Home hub en u kunt alles bedienen met uw stem, hoe tof is dat? Natuurlijk snapt niet iedereen in 1 keer hoe Siemens Home Connect werkt. Daarom kunt u in de applicatie zelf een demo-modus inschakelen hierdoor wordt het gebruiksgemak sneller ervaren voordat u nieuwe keukenapparaten aanschaft.

Welke apparaten zijn voorzien van Siemens Home Connect?

Ik denk dat u het niet zou verwachten maar Siemens biedt u super veel keukenapparatuur aan die u allemaal kunt gebruiken met de Siemens Home Connect applicatie. Het brede assortiment biedt vele opties waardoor u met Siemens Home Connect niet alleen een kopje koffie kan zetten of de vaatwasser kan instellen, maar ook de kleding kan wassen en de kleding zelfs kan drogen. Daar blijft het niet bij, ook kunt u uw koelkast instellen op hoe koud die moet zijn of zelfs iets minder koel. En zelfs de kookplaten moeten er aan geloven om het te doen met Siemens Home Connect. Had u dat verwacht? Koken via een applicatie? Dat kan nu wel ! Siemens Home Connect biedt de volgende keukenapparatuur aan die u kunt gebruiken met de applicatie:

– Koelkasten en vriezers
– Wasmachine
– Drogers
– Vaatwassers
– Kookplaten
– Koffiemachines

Keuken apparatuur vergelijken? Zie hier alle keukenapparatuur>>

siemens-home-connect

Maak een afspraak in de winkel

Heeft dit blog u geïnspireerd, laten denken, of zelfs tot aanschaf geleid? Twijfel dan niet langer en maak een afspraak in één van de winkels van Siemens op een tijd die u het beste uitkomt. Een afspraak thuis maken? Ook dat is geen probleem voor Siemens. En zie welke mogelijkheden het innovatieve Siemens Home Connect systeem heeft. U hoeft ook geen zorgen te maken over de installatie van de apparatuur enzovoort want ook dat doet Siemens voor u. Hun keukenprofessionals demonstreren u de Siemens Home Connect apparatuur en voorziet u van een passend advies.


Sven - team IZAA (redactie)

Inspiratie gekregen of nog meer ideeën opdoen? Vraag hier uw gratis keukenbrochures aan. 30.000+ bezoekers profiteerden al van vele aanbiedingen.

>