Reddy keukens

Reddy keukens – een beetje een aparte naam voor een keukenwinkel toch? Dat klopt… dit is een Duitse keukenzaak. Van Mandemakers? Nee, van de MHK groep. Dat is de Duitse Mandemakers. Laten we eens kijken wat voor een winkel dit is…

Reddy keukens

Als je denkt aan de grootste keukenwinkels denk je al gauw aan Mandemakers keukens. Toch is deze keukenzaak niet van hem, maar van de MHK groep.Het zal je verbazen dat de MHK groep uit Duitsland veel groter is dan Mandemakers. Een van de concepten is Reddy keukens.

Deze partij is nu al meer dan 20 jaar actief, met keukens van de Duitse markt. Het bedrijf is nu uitgegroeid naar 72 vestigingen in Europa. Ze hebben vestigingen in België, Duitsland, Oostenrijk Spanje en Nederland.

Reddy hoort bij de MHK-groep. De MHK groep is een inkooporganisatie met meer dan 2.100 ondernemers in heel Europa. Reddy verteld haar klanten direct de juiste prijs van de nieuwe keuken. Hierdoor kun jij niet onderhandelen, want jij krijgt direct de beste prijs.

Deze winkel is een van de weinige keukenzaken die nog een financieringsplan aanbiedt. Je kunt dus maandelijks afbetalen voor jouw nieuwe keuken.

Hoofdkantoor

Einsteinweg 23 C
3404 LH IJsselstein
030-2876070

Directeur: Onbekend
Segment: Hoog segment
Oprichting: 1997
Aantal medewerkers: 2.100

Reddy is een winkel die werkt via de franchise methode.

Aanbetaling

Bij Reddy is het gebruikelijk dat men een aanbetaling doet. Hoe hoog deze is, is niet bekend.

Prijs Reddy keuken

Bij Reddy kun jij een nieuwe keuken kopen van €10.500,- tot € 40.000,- gemiddeld. De prijzen van een gemiddelde Reddy keuken zitten rond € 11.500,-

Hoort Reddy bij de goedkoopste keukens van Nederland? >>>

Vestigingen

Reddy groeit enorm snel en heeft 15 vestigingen. Op dit moment zijn ze gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Doetinchem, Helmond, Heteren, Katwijk, Klazienaveen, Leltstad, Sittard, Veen, Vlaardingen, Vianen, Uden en Zaandam.

In Duitsland zijn er 58 Reddy showrooms te vinden. In België heeft Reddy 2 toonzalen. Een betrouwbaar bedrijf met een enorme omvang dus.

Koopzondagen

Reddy Amsterdam & Zaandam zijn elke zondag open.

Brochure

Reddy heeft een keukenbrochure. Deze is te downloaden. Indien je jouw postcode invult, zie direct showroom in jouw buurt. Wil je orienteren voor meer keukenMagazines?

Klik hier voor het beschikbare aanbod keukenmagazines >>>

Garantie

De garantie op Reddy keukens is 5 jaar.

Betere garantie? Wil je een Duitse keuken kopen met een nog betere garantie? Küchenoutlet biedt 10 jaar garantie.

Keukenmerken Reddy

Reddy laat haar keukens maken bij toonaangevende klanten. Helaas kunnen wij nergens vinden wat de merken van Reddy keukens zijn.

Kijken wat de collectie van Reddy is? Bekijk de keukens> 

Onderhandelen Reddy keukens

Bij Reddy is geen onderhandeling mogelijk. Je ontvangt direct de scherpste prijs. Althans… dat zeggen ze. Omdat Reddy de grootste keukenwinkel is met 70 showrooms in Europa, hanteren ze enorm scherpe prijzen. Betekend dan dat deze prijzen onderhandelbaar zijn?

Wij adviseren je Izaa Goud >>>

Korting Reddy keukens

Reddy geeft geen kortingen op hun keukens. Zij garanderen je direct de beste en laagste prijs, hierbij kunt jij niet onderhandelen. De beste prijs garantie geldt alleen voor identieke keukenoffertes.

Jouw keuken wordt geleverd door de ervaren medewerkers. Het leveren doen ze voor een vaste voordelige prijs.

Bekijk voor meer informatie de website van Reddy Keukens.

 

Zit Reddy bij de Best beoordeelde keukenwinkels? >>> 

 

Ook interessant:

Het meest uitgebreide artikel over Mandemakers keukens – een imperium blootgelegd.

Mandemakers keukens informatie >>>

of

Informatie over de bekendste keukenzaak van Nederland:

Keukenkampioen informatie >>>

IZAA

>