Razend populair, hij staat inmiddels al in 1 op de 5 keukens. De Quooker zorgt ervoor dat u direct kokend water uit de kraan krijgt. Handig voor warme drankjes zoals thee, maar ook ideaal bij het koken.

Veilig, zuinig en onmisbaar in elke keuken. Deze kokendwaterkraan is inmiddels een groot begrip in Nederland. En dat is zeker geen wonder. De Quooker is namelijk niet alleen ontzettend handig en tijdbesparend, maar ook superveilig. Ideaal als u kleine kinderen heeft rondlopen in de keuken.

Goed voor het milieu en uw portemonnee

De Quooker is Water en energie besparend. Uw energierekening zal niet omhoog gaan door de Quooker. Ook heeft u altijd de juiste hoeveelheid kokend water als u gebruik maakt van de Quooker.

Kiest u voor de combi, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan gaat u het zeker merken in de portemonnee, Want die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken.

Bekijk wie er naast de goedkoopste keukens ook de goedkoopste Quookers verkoopt >>

 

Ideaal voor drukke ouders

U kent het vast wel. U komt thuis van een lange dag werken en het liefst zou u op de bank willen neerploffen, maar er moet eten worden gekookt, flesjes worden gemaakt en nog veel meer.

De Quooker maakt het avondritueel zoals koken een stuk gemakkelijker en sneller. Zonder Quooker kost het u minimaal tien minuten om een pan water voor pasta aan de kook te brengen. Met de Quooker heeft u binnen enkele seconden kokend water rechtstreeks uit de kraan.

En niet alleen tijdens de avondrituelen komt de Quooker als een voordeel uit. Als u zich realiseert hoe vaak u per dag kokend water nodig heeft voor bijvoorbeeld: Thee of Koffie merkt u dat de Quooker echt een voordeel is en een perfecte toevoeging is in uw keuken.

Veilig voor de kinderen

Een ongelukje zit in een klein hoek. Vooral met kleine kinderen in huis. De angst voor veel ouders is dat uw kind vervelende brandwonden oploopt door bijvoorbeeld een kan met kokendheet water. En dit is natuurlijk terecht.

Omvallende waterkokers of kannen met kokendheet water erin veroorzaken jaarlijks meer dan honderden ongelukken. Vaak zijn kleinere kinderen hier de dupe van. Met de kokend waterkraan hoeft u zich hier niet druk om te maken en zijn dit soort ongelukken verleden tijd.

De Quooker heeft namelijk een kraan die vast staat op het aanrecht, een kindveilige bedieningsknop en een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt. Als het kind al bij de kokend waterkraan kan komen, dan moet het nog lukken om de beveiliging uit te zetten.

Quooker in de keuken

Hoe werkt een Quooker?

Een kokend waterkraan bestaat uit 2 delen. Dit zijn de kraan die op het aanrecht staat en de boiler, die mooi is weggewerkt onder het aanrecht in de aanrechtkast. Het water dat wordt bewaard in de boiler heeft een temperatuur van 110 graden.

Omdat de boiler op de waterleiding is aangesloten, blijft het warme water in de boiler en is er vrijwel geen energie nodig om het water op temperatuur te houden. Zodra de kraan wordt aangezet, komt het hete water direct via de kraan in bijvoorbeeld uw pan terecht.

De boiler wordt direct weer aangevuld met nieuw water, zodat de boiler altijd is voorzien is van warm water.

Quooker heeft weer wat nieuws: de Quooker Cube >>>


Inspiratie gekregen of nog meer ideeën opdoen?  Klik hier voor Compleet Aanbod KeukenMagazines >>>

30.000+ bezoekers profiteerden al van vele aanbiedingen.

IZAA

>