Pasteltinten keuken? Wat is nou de meest subtiele manier om kleur toe te voegen aan uw keuken? Pasteltinten zijn de perfect manier! Mintgroen, zacht roze of babyblauw zijn de kleuren die u in het zachte kleurpalet zou vinden. En tevens ook de kleuren die voor een bijzondere ervaring aan uw keuken zorgen. In deze blog ga ik u vertellen wat de mogelijkheden van pasteltinten zijn en hopen wij dat wij u kunnen inspireren.

pastelkleuren

De trend van nu: pastelkleuren

Het is tegenwoordig niet meer bij ons weg te slaan; de pastelkleuren. Tegenwoordig zien we deze namelijk overal, zowel in het wooninterieur als de slaapkamer.

Maar ook de keukens hebben er aan moeten geloven. Pastelkleuren in de keuken begint langzamerhand een trend te worden en kan niet meer vergeten worden. Deze mooie zachte kleuren kunt u op verschillende manier verwerken in uw keuken.

Neem bijvoorbeeld uw keukenkastjes of de muren. Deze kunt u nu allemaal een pastelkleur geven of zelfs in de pastelkleur naar wens geleverd worden.

Oriënteren  nieuwe keuken? Zie hier alle tips voor in je nieuwe keuken >>>

Er zijn verschillende bedrijven die deze trend hoog willen houden en daarom dus ook veel artikelen aanbieden in pastelkleuren. En of het nog niet gekker kan, ook keukenapparatuur is te vinden in de pastelkleuren.

Het merk Smeg heeft prachtige koelkasten in diverse pasteltinten in het assortiment. Was dat alles wat er te krijgen is in pastelkleuren? Nee zeker niet, wat dacht u van; dienbladen, theedoeken of een lampenkamp in de gewenste pastelkleur.

Creëer contrast met pastelkleuren

Als we praten over een lieflijk karakter en een zachte uitstraling dan weet u dat het al gauw over pastelkleuren gaat. Pasteltinten kunt u beter niet met elkaar combineren, hierdoor creëert u heel snel een druk uiterlijk in uw keuken terwijl pasteltinten uw keuken juist een rustgevend effect moeten geven.

U kan verschillende combinaties maken, denk bijvoorbeeld aan: de combinatie mintgroen en lichtgroen of houten elementen in combinatie met uw favoriete pasteltint.

U kunt ook pasteltinten in uw industriële keuken gebruiken. Combineer het ruwe karakter van industrieel met de zachte pasteltinten en creëer hiermee een prachtig contrast. U kunt met uw pastelkleurenpalet ook een perfect combinatie maken met koperen elementen.

pastelkleuren


Inspiratie gekregen of nog meer ideeën opdoen? Vraag hier uw gratis keukenbrochures aan. 30.000+ bezoekers profiteerden al van vele aanbiedingen.

Previous Post:

Next Post:

IZAA

>