Izaa offerte vergelijk maart - samen een bodemprijs!


Elke maand een andere winkel éxtra goedkoop! Deze maand:


Küchenoutlet! 


En heel Nederland kan meedoen!


* 4 weken versturen ze gratis offertes 

* 4 weken bijna winstloos kopen

* nu voor 6.000 - 20.000 euro klanten

* door extreme korting, korte actie


  2  9
Dagen
:
 
  1  2
Uur
:
 
  5  4
Minuten
:
 
  1  2
Seconden

You missed out!

Maart? Dat is extra goedkoop samen een keuken kopen!Hoe dat ging? 

Als wij zo veel mogelijk klanten aanleveren, zorgen jullie dan voor éxtra korting op élke keuken? 


''Ja hoor!'' Klonk het enthousiast.  


Deze maand offert Küchenoutlet extra winst op.   (Volgende maand? Dan volgt een luxe keukenmerk. Voor klanten met een budget boven de 25.000 euro).Gegarandeerd de béste keukenactie van maart - geldig in héél Nederland. Lager dan de zogenaamde 'laagste prijzen'.


Deze maand kiezen we voor een prijsvechter. Dus heb jij een budget tussen de 6.000 en 20.000 euro? Dan gaat Küchenoutlet een extra scherp aanbod voor je neerleggen. Ze leveren nog meer winst in deze maand. Waarom zouden ze? Omdat wij er meer klanten heen sturen. 


Waarom Küchenoutlet?


Snelgroeiende keukenoutlet midden in Nederland. Ze verkopen Duitse keukens, die ze door heel Nederland leveren. Van Amsterdam tot Maastricht. Een prijsvechter die goedkope Duitse keukens aanbied. Korte levertijd en geweldige service.


Een enorm breed assortiment - waardoor men bijna 100% slagingskans garandeert. En natuurlijk Duitse kwaliteit. Pushverkoop kennen ze hier ook niet - wel een hartelijke ontvangst.


Waarom deze dienst?


De grote vraag van elke keukenkoper. Betaal ik niet teveel? Gemiddeld betalen we echt te veel. Dat laten we elk jaar onderzoeken. 


Het is - terecht - de grootste angst van iedereen. 


Bij sommige keukenwinkels ligt er een scherpe prijs. Toch vragen veel keukenzaken nog absurd hoge bedragen. Er zijn winkels die boekprijzen verhogen. Er zijn zelfs winkels die éxtra winst pakken in de montage kosten. Dan kost de montage bijvoorbeeld 4.500 euro - en rekent de keukenzaak later onderhands af aan de monteur. 


We hebben al enorm veel keuken offertes voorbij zien komen. Continue voor je vergelijken. Elke offerte die we ontvangen, is dus ook echt een aanwinst. Daar helpen we anderen weer mee. Zien we gelijk hoe winkels met kortingen omgaan. 


Dit is ook hard nodig, want steeds meer keukenwinkels sluiten langzaam de onderhandelingsruimte. Ze bieden je gelijk de 'laagste prijs'. Lijkt leuk, maar hierdoor betaal je te veel.


Elke klant gaat er dus flink op achteruit, qua korting. Nu snap je waarom er meerdere keukenwinkels in de Quote 500 staan. 


Nu was individueel offertes vergelijken voor ons, een behoorlijk tijdrovend proces. Elke offerte vergelijken. Dit kon anders. We zijn daar tijdelijk mee gestopt. 


Daarom:


Küchenoutlet krijgt in maart alle klanten - jij krijgt alle korting 


Bij grotere volumes kunnen ze meer korting bieden. Dus de korting valt per klant hoger uit. 


Over Izaa offerte vergelijk


Als grootste keuken aankoop adviessite van Nederland en België hebben we al flink wat prijzen voorbij zien komen. Ruim 650.000 bezoekers vertrouwen jaarlijks op ons advies. We kennen elke keukenwinkel - en weten precies hoe ze werken. 


20+ Jaar keukenexpertise 


Al 20+ jaar ervaring in de keukenverkoop, keuken bestelling en keuken marketing (Bewijs me je expertise). wat doen we elke maand bij offerte vergelijk?   • Elke maand door meer volume, regelen we meer korting - samen staan we sterk 
  • Elke maand een ander segment keukenwinkel indien mogelijk 
  • 98% ontvang door deze dienst een scherpere prijs 
  • Gemiddelde besparing zal je doen verbazen


Hoe werkt het?Belangrijk.... nergens tekenen! De aanbieding onthouden - en terugkoppelen naar ons


1. Je bent 100% zeker van het ontwerp. Anders is vergelijken zonde van je geld (en onze tijd). 

2. Je hebt een keukenofferte - en eventueel korting gehad

3. Stuur de offerte - inclusief aanbieding naar ons 

4. Of maak een afspraak in de showroom voor de maand maart, als je nog geen ontwerp hebt
5. Je ontvangt een eenmalig aanbod, dat maar 2 dagen geldig is.Veel gestelde vragen:


1. Is meedoen vrijblijvend? 


Altijd. Je mag zelf kiezen of je van het aanbod gebruik wilt maken. We willen onze bezoekers eenmalig een échte korting aanbieden. Tot het laatste moment kan je beslissen om niet mee te doen. 


2. Waarom is dit een betere aanbieding?


Loop je alleen een winkel in? Dan ben je financieel overgeleverd aan de keukenadviseur. Wij weten het al, die is niet best. Je bent maar alleen.


Nu draaien we de rollen om.... 


Nu bepalen wij de korting, want wij sturen veel klanten naar 1 winkel. Deze keukenwinkel krijgt alle offertes en verkoopt hierdoor meer keukens. In ruil daarvoor heeft hij veel meer werk, en levert hij meer winst in. Vroeger moesten wij zelf alle offertes controleren, dit was tijdrovender. Nu sturen we alles gelijk door naar de keukenwinkel.


3. Is de extra korting voor iedereen hetzelfde? 


Nee. Dit hangt enorm af van de korting die iemand al gekregen heeft bij een winkel. De ene klant heeft bijna geen korting gekregen, de andere heeft wel een scherpe prijs. Hoe dan ook, wij garanderen dat we overal  flink onderkomen in maart. 


3. Leveren en monteert de keukenwinkel door heel Nederland?


Ze doen de levering door heel Nederland. Indien gewenst kunnen ze de keuken monteren. En natuurlijk de keuken inmeten, want de keuken moet perfect passen.  


4. Levert de keukenwinkel ook in België? 

De keukenwinkel levert wel in België, maar monteert er niet. Ook doen ze niet aan inmeten in België, gezien de afstand. Wil je dus een keuken vervoeren naar België, ben je zelf verantwoordelijk voor de montage - en de maatvoering.


5. Ik ben al met een keukenwinkel in zee gegaan. Kan ik dan alsnog mijn offerte toezenden?


Nee. Indien je al ergens gekocht hebt, kunnen wij geen offerte meer voor je maken.


6. Mijn budget ligt hoger dan 20.000 euro. Kan ik dan meedoen? 


Ja, het kan wel, maar is niet aan te raden. Beter kan je dan wachten tot wij een topsegment keuken aanbieden. Ook voor dit segment bieden wij deze maanden aan. 

7. Is het voordeliger om met deze actie mee te doen, of kan ik beter naar Duitsland rijden?

Wij garanderen dat je hier voordeliger uit bent. Natuurlijk heb je in Duitsland een prijsverschil, maar dat is minimaal. Wat echt belangrijk is, is of je in Duitsland meer korting krijgt dan hier. Wij weten zeker van niet. En denk je van wel? Stuur gerust je Duitse keukenofferte op!

8. Wat kan ik inleveren?

Alleen offertes voor nieuwe keukens, of offertes voor nieuwbouwprojecten. Nog geen ontwerp? Gewoon een afspraak maken kan ook, mits je binnen de tijd bent. 


8. Hoe lang duurt het voor ik de offerte krijg? 

Wij streven binnen 4 werkdagen. 


9. Hoe lang duurt deze actie? 


De bedoeling was een maand. We bieden hem nu voor het eerst online aan, en niet meer via de mail. Daarom zal de actie ingaan op 15-2-2023. Wegens succes is hij net verlengd tot 30-03-2023.

We houden - gezien de korting - de termijn niet te lang. Ook kan de keukenwinkel beslissen om te stoppen, als er teveel gegadigden zijn in een maand. Je wil immers als keukenwinkel niet alleen maar bodemprijzen neerleggen.


Daarna helpen we keukenkopers met een budget boven de 25.000
doe mee - en ervaar zelf wat een échte aanbieding is...


Ook in spanning wat je nieuwe keuken gaat kosten? Wat je écht kan besparen? Doe snel mee! Door enorme drukte kan het even duren voor je de offerte ontvangt. En let op de deadline... daarna is het echt afgelopen.


 


Insert Content Template or Symbol

IZAA

>