Izaa offerte vergelijk juli - samen een bodemprijs!


Elke maand een andere winkel éxtra goedkoop! Deze maand:


Provence keukens en badkamers! 


En heel Nederland kan meedoen!


* 2 weken een echt bizarre deal 

* 2 weken bijna winstloos kopen

* nu voor 20.000 - 80.000 euro klanten

* door extreme korting, korte actie


  1  1
Dagen
:
 
  0  5
Uur
:
 
  3  0
Minuten
:
 
  5  3
Seconden

You missed out!

Van 1 juli tot half juli - Dat is extra goedkoop samen een keuken kopen!Hoe dat ging? 

Als wij zo veel mogelijk klanten aanleveren, zorgen jullie dan voor éxtra korting op élke keuken? 


''Ja hoor!'' Klonk het enthousiast.  


Deze maand offert Provence keukens extra winst op.   (vanaf 15 Juli? Dan volgt een goedkoop kwaliteit keukenmerk. Voor klanten met een budget onder de 20.000 euro).Gegarandeerd de béste keukenactie van juli - geldig in héél Nederland. Lager dan de zogenaamde 'laagste prijzen'.


Deze maand kiezen we voor een luxe topkwaliteit keuken. Dus heb jij een budget boven de 20.000 euro? Dan gaat Provence keukens en bad een extra scherp aanbod voor je neerleggen. Ze leveren nog meer winst in deze maand. Waarom zouden ze? Omdat wij er meer klanten heen sturen. 


Waarom Provence keukens?


Snelgroeiende keukenwinkel midden in Nederland. Ze verkopen Duitse keukens, die ze door heel Nederland leveren. Van Amsterdam tot Maastricht. Een keukenwinkel met 2500m2 showroom die Topkwaliteit Duitse keukens aanbied. Korte levertijd en geweldige service.


Een enorm breed assortiment - waardoor men bijna 100% slagingskans garandeert. En natuurlijk Duitse kwaliteit. Pushverkoop kennen ze hier ook niet - wel een hartelijke ontvangst.


Waarom deze dienst?


De grote vraag van elke keukenkoper. Betaal ik niet teveel? Gemiddeld betalen we echt te veel. Dat laten we elk jaar onderzoeken. 


Het is - terecht - de grootste angst van iedereen. 


Bij sommige keukenwinkels ligt er een scherpe prijs. Toch vragen veel keukenzaken nog absurd hoge bedragen. Er zijn winkels die boekprijzen verhogen. Er zijn zelfs winkels die éxtra winst pakken in de montage kosten. Dan kost de montage bijvoorbeeld 4.500 euro - en rekent de keukenzaak later onderhands af aan de monteur. 


We hebben al enorm veel keuken offertes voorbij zien komen. Continue voor je vergelijken. Elke offerte die we ontvangen, is dus ook echt een aanwinst. Daar helpen we anderen weer mee. Zien we gelijk hoe winkels met kortingen omgaan. 


Dit is ook hard nodig, want steeds meer keukenwinkels sluiten langzaam de onderhandelingsruimte. Ze bieden je gelijk de 'laagste prijs'. Lijkt leuk, maar hierdoor betaal je te veel.


Elke klant gaat er dus flink op achteruit, qua korting. Nu snap je waarom er meerdere keukenwinkels in de Quote 500 staan. 


Nu was individueel offertes vergelijken voor ons, een behoorlijk tijdrovend proces. Elke offerte vergelijken. Dit kon anders. We zijn daar tijdelijk mee gestopt. 


Daarom:


Provence keukens en bad krijgt van 1 tot 15 juli alle klanten - jij krijgt alle korting 


Bij grotere volumes kunnen ze meer korting bieden. Dus de korting valt per klant hoger uit. 


Over Izaa offerte vergelijk


Als grootste keuken aankoop adviessite van Nederland en België hebben we al flink wat prijzen voorbij zien komen. Ruim 650.000 bezoekers vertrouwen jaarlijks op ons advies. We kennen elke keukenwinkel - en weten precies hoe ze werken. 


20+ Jaar keukenexpertise 


Al 20+ jaar ervaring in de keukenverkoop, keuken bestelling en keuken marketing (Bewijs me je expertise). wat doen we elke maand bij offerte vergelijk?   • Elke maand door meer volume, regelen we meer korting - samen staan we sterk 
  • Elke maand een ander segment keukenwinkel indien mogelijk 
  • 98% ontvang door deze dienst een scherpere prijs 
  • Gemiddelde besparing zal je doen verbazen
  • Wegens succes versnelt naar 2x per maand


Hoe werkt het?Belangrijk.... nergens tekenen! De aanbieding onthouden - en terugkoppelen naar ons


1. Je bent 100% zeker van het ontwerp. Anders is vergelijken zonde van je geld (en onze tijd). 

2. Je hebt een keukenofferte - en eventueel korting gehad

3. Stuur de offerte - inclusief aanbieding naar ons 

4. Of maak een afspraak in de showroom voor de maand juli, als je nog geen ontwerp hebt
5. Je ontvangt een eenmalig aanbod, dat maar 2 dagen geldig is.Veel gestelde vragen:


1. Is meedoen vrijblijvend? 


Altijd. Je mag zelf kiezen of je van het aanbod gebruik wilt maken. We willen onze bezoekers eenmalig een échte korting aanbieden. Tot het laatste moment kan je beslissen om niet mee te doen. 


2. Waarom is dit een betere aanbieding?


Loop je alleen een winkel in? Dan ben je financieel overgeleverd aan de keukenadviseur. Wij weten het al, die is niet best. Je bent maar alleen.


Nu draaien we de rollen om.... 


Nu bepalen wij de korting, want wij sturen veel klanten naar 1 winkel. Deze keukenwinkel krijgt alle offertes en verkoopt hierdoor meer keukens. In ruil daarvoor heeft hij veel meer werk, en levert hij meer winst in. Vroeger moesten wij zelf alle offertes controleren, dit was tijdrovender. Nu sturen we alles gelijk door naar de keukenwinkel.


3. Is de extra korting voor iedereen hetzelfde? 


Nee. Dit hangt enorm af van de korting die iemand al gekregen heeft bij een andere winkel. En dus ook van waar iemand een offerte heeft laten maken. De ene klant heeft bijna geen korting gekregen, de andere heeft wel een scherpe prijs. Hoe dan ook, wij garanderen dat we overal  flink onderkomen in juli. 


3. Leveren en monteert de keukenwinkel door heel Nederland?


Ze doen de levering door heel Nederland. Indien gewenst kunnen ze de keuken monteren. En natuurlijk de keuken inmeten, want de keuken moet perfect passen.  


4. Levert de keukenwinkel ook in België? 

De keukenwinkel levert in België, en doet er ook inmeten en montage. 


5. Ik ben al met een keukenwinkel in zee gegaan. Kan ik dan alsnog mijn offerte toezenden?


Nee. Indien je al ergens gekocht hebt, kunnen wij geen offerte meer voor je maken. Heb je een offerte laten maken, maar nog geen handtekening gezet? Dan kunnen we je wel helpen. 


6. Mijn budget ligt lager dan 20.000 euro. Kan ik dan meedoen? 


Ja, het kan wel, maar is niet aan te raden. Beter kan je dan wachten tot wij een midden segment keuken aanbieden. Ook voor dit segment bieden wij deze maanden weer een andere keukenwinkel aan. We streven er naar om elke 2 weken een nieuw concept aan te bieden. 

7. Is het voordeliger om met deze actie mee te doen, of kan ik beter naar Duitsland rijden?

Wij garanderen dat je hier voordeliger uit bent. Natuurlijk heb je in Duitsland een prijsverschil, maar dat is minimaal. Wat echt belangrijk is, is of je in Duitsland meer korting krijgt dan hier. Wij weten zeker van niet. En denk je van wel? Stuur gerust je Duitse keukenofferte op! Dan bewijzen wij je het tegendeel. 

8. Wat kan ik inleveren?

Elke keukenofferte van elke winkel, met een bedrag boven de 20.000 euro.


Alleen offertes voor nieuwe keukens, of offertes voor nieuwbouwprojecten. Nog geen keukenontwerp en toch gebruik maken van deze deal? Gewoon een afspraak maken kan ook, mits je binnen de tijd bent. 


8. Hoe lang duurt het voor ik antwoord krijg? 

Wij streven binnen 4 werkdagen. 


9. Hoe lang duurt deze actie? 


De bedoeling was een halve maand. Soms krijgt de actie een uitloop. 

We houden - gezien de korting - de termijn niet te lang. Ook kan de keukenwinkel elk moment beslissen om te stoppen, als er teveel keukens tegen bodemprijzen zijn verkocht. Je wil immers als keukenwinkel niet alleen maar bodemprijzen neerleggen, dan overleef je het niet als winkel.


Genoeg keukens verkocht voor een te laag bedrag? Dan trekt de keukenwinkel gelijk de stekker er uit. Dan is het wachten op de volgende. 


Dus de precieze einddatum? Kan elk moment voorbij zijn, als de keukenwinkel het signaal geeft. Wees er daarom snel bij!  

De datum is ook korter, omdat we zoveel mogelijk bezoekers van Izaa willen helpen. We merken dat veel keukenkopers een maand te lang vinden. Daarom veranderen we steeds. 

doe mee - en ervaar zelf wat een échte aanbieding is...


Ook in spanning wat je nieuwe keuken gaat kosten? Wat je écht kan besparen? Doe snel mee! Door enorme drukte kan het even duren voor je de offerte ontvangt. En let op de deadline... daarna is het echt afgelopen.


 


Insert Content Template or Symbol

IZAA

>