Nieuwenhuis keukens

Nieuwenhuis keukens? Dat klinkt als een kleine keukenzaak in een dorpje ergens op de hei… Toch is Nieuwenhuis keukens een grote, bekende keukenwinkel in het noorden van het land. 

Nieuwenhuis keukens heeft de eerste keukenzaak geopend in 1972 in Deventer. Ze vallen onder de Mandemakers groep en zijn nu uitgegroeid tot 5 vestigingen in Noord-Holland. Ben je van plan om een keuken bij Nieuwenhuis keukens te kopen? Dan moet je even het artikel over Mandemakers keukens lezen.

Nieuwenhuis keukens

Wat voor een winkel is deze keukenzaak? Qua werkwijze en kortingen lijkt deze winkel best veel op Brugman keukens. Ze verkopen alleen geen badkamers, zoals Brugman dat wel doet. Nieuwenhuis heeft een groot aanbod van keukens voor lage prijzen. Nieuwenhuis presenteert daarbij hun eigen merk: Nieuwenhuis Selekt keukens.

Nu een leuk pluspunt:

Om te zorgen dat de adviseurs je goed kunnen helpen met het ontwerpen van jouw keuken, komen ze ook gratis bij je thuis. Hierdoor ben je verzekerd van goed advies. En dat is niet alles: omdat ze bij je thuis komen voorzien snel een hoop fouten die zouden kunnen ontstaan.

Dit is toch een manier van werken die niet veel keukenzaken doen. Het is een stukje service, zonder dat de keukenwinkel al een keuken verkocht heeft. Nieuwenhuis keukens is samen met Küchenoutlet een van de weinige winkels die deze dienst aanbied.

Er zijn niet alleen goedkope keukens te koop, ze verkopen ook luxe, exclusieve keukens. Ze verkopen onder andere het luxe merk Siematic.

Klik hier voor goedkope Siematic keukens >>>.

Zo bediend deze keukenwinkel iedereen. Goedkope standaard keukens – en luxe uitzonderlijke keukens. Je vind ze hier.

 

Nieuwenhuis hoofdkantoor

Hoofdkantoor:"<brvermoedelijk in Waalwijk, waar alle winkels van Mandemakers zitten.

Directeur: B. Mandemakers
Segment: midden
Oprichting: 1972
Aantal medewerkers: onbekend

Nieuwenhuis keukens vestigingen

Er zijn 5 vestigingen. En deze winkel gaat vermoedelijk niet doorgroeien. Ze hebben de slogan: keukenhuis van het noorden. En dat zegt genoeg. In Friesland en Groningen kent men deze keukenzaak wel. Maar verwacht ze niet in Brabant of Limburg.

Hier zitten ze:

Nieuwenhuis – Assen
Borgstee 14
9403 TV Assen
0592-377180

Nieuwenhuis – Deventer
Revalstraat 1
7418 BJ Deventer
0570-503450

Nieuwenhuis – Groningen
Peizerweg 80
9727 AK Groningen
050-5261320

Nieuwenhuis – Heerenveen
Beurtschip 31
8447 CL Heerenveen
0513-620600

Nieuwenhuis – Meppel
Blankenstein 440
7943 PH Meppel
0522-242880

Openingstijden

Voor informatie over de openingstijden, koopzondagen en feestdagen kun jij naar de website van Nieuwenhuis keukens.

Garantie

Op de keukens die je bij Nieuwenhuis besteld krijg je standaard 5 jaar garantie. Op de apparatuur geldt een andere garantie periode, dat verschilt per leverancier. Doordat deze keukenzaak is aangesloten bij het CBW ben je verzekerd van een goede garantie en service.

Ter informatie Küchenoutlet geeft 10 jaar garantie op haar Duitse keukens.

Aanbetaling

Het bedrag dat je moet betalen bij de aanbetaling bij Nieuwenhuis is 15% van de koopprijs van je keuken. Dit komt doordat Nieuwenhuis is aangesloten bij het CBW. Het CBW staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. B

ij elke winkel van het CBW betaal je 15% over het aankoop bedrag. Wil jij meer weten over het CBW? Lees alles over een keuken kopen met CBW voorwaarden.

Nieuwenhuis keukens onderhandelen

Het is zeker dat je bij Nieuwenhuis kan onderhandelen,. De opening zal afhankelijk zijn van de op dat moment geldende acties.

 

Korting bij Nieuwenhuis

Ze maken wel eens reclame voor 15% korting op de keukens. Toch kan er in werkelijkheid vaak nog wel wat meer van de prijs af.

Meer informatie ? Bezoek de website van Nieuwenhuis.


Ook interessant

Reddy keukens 

of

Grando keukens

 

IZAA

>