Marquardt Kuchen

Marquardt Kuchen

Marquardt


Algemene informatie

In 1991 ontstond het idee van M. Marquardt om keukens van natuurstenen werkbladen aan te bieden. Het doel was om keukens met graniet te verkopen voor een lage prijs.

Marquardt keukens vind het belangrijk dat de keuken van hoge kwaliteit is, duurzaam en uniek. Sinds 1998 produceert Marquardt zijn eigen keukens van graniet. Ze hebben 75 soorten graniet in het assortiment. 

In 2014 kreeg Marquardt een prijs voor beste Duitse keukenleverancier. Het bedrijf is tenslotte ook een Duitse zaak met vestigingen in Nederland. 

Marquardt kuchen hoofdkantoor

Hoofdkantoor: Onbekend

Directeur: M. Marquardt
Segment: Midden
Oprichting: 1991
 

Marquardt Kuchen vestigingen

Marquardt heeft in Duitsland en Nederland samen 34 vestigingen, waarvan nu 3 in Nederland.  

Marquardt – Breda
Kruisvoort 58
4814 RZ Breda

Marquardt – Rotterdam
Watermanweg 203
3067 GA Rotterdam

Marquardt – Utrecht
Zeelantlaan 59
3526 AK Utrecht

Marquardt – Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 299-B
2382 AP Zoeterwoude

Marquardt Kuchen openingstijden

Voor informatie over de openingstijden, koopzondagen en feestdagen. Bekijk de website van Marquardt Kuchen. 
 

Marquardt Kuchen service

Marquardt is zich bewust dat een keuken kopen een hele investering is. Marquardt vindt het erg belangrijk dat de klant krijgt wat hij/zij wenst.

Bij Marquardt krijgt u 25 jaar garantie op het graniet, nog een voordeel is dat u geen aanbetaling hoeft te betalen. Ook na de aankoop kunt u vertrouwen op een kosteloze service. 
 

Marquardt Kuchen graniet

Marquardt heeft 75 soorten graniet, dus u heeft veel keuze. Ze vinden het belangrijk dat de granieten werkbladen voor iedereen betaalbaar zijn, daarom verkopen zij de werkbladen voor een betaalbare prijs.

Marquardt heeft een eigen granietfabriek, hierdoor kunnen zij hun graniet voor 25% minder geld verkopen dan andere keukenzaken die graniet verkopen.

 

Marquardt Kuchen onderhandelen

Het is niet bekend of u bij Marquardt kunt onderhandelen, of dat men direct de vaste prijs neerlegt.
 

Voor meer informatie, bezoek de website van Marquardt Kuchen

  • Ruchi dureja schreef:

    DO NOT RECOMMEND THIS SHOP –
    We bought kitchen from their Nordhorn showroom. Altought kitchen is good but their after sales service is very bad. During the delivery one of the extractor part was missing, it’s been 2 months now and I haven’t received that till now. No replies on emails and phone calls, their sales person, who was always replying to the WhatsApp message before delivery, doesn’t pick up phone or replies to any messages anymore. Overall but disappointed!

  • IZAA

    >