Mandemakers

Ruim dertig jaar geleden begon Ben Mandemakers zijn keukenzaak in een schuurtje achter het huis van zijn ouders, nu is Mandemakers keukens een van de keukenzaken met de meeste invloed in de keukenbranche.

Mandemakers keukens heeft 8 vestigingen met de meeste keukeninspiraties van Nederland. Met bekende merken als Siematic, Barletti, New Classic, de eigen Mandemakers collectie en keukenapparatuur van merken als Miele en Siemens.

Kwaliteit en vriendeiljkheid hebben altijd op de eerste plaats gestaan bij Mandemakers. Deze twee elementen werden op de voet gevolgd door scherpe prijzen en een goede service. Dit maakt Mandemakers keukens ook zo succesvol.

Hoofdkantoor Mandemakers

Gragtmansstraat 3
5145 RA Waalwijk
Kvk: 18128189
www.mandemakers.nl

Directeur: Ben Mandemakers
Segment: Hoogsegment
Oprichting:1978
Medewerkers: tussen de 51 en 200 medewerkers.

Vestigingen

Mandemakers keukens heeft 8 vestigingen die zijn gevestigd in Barendrecht, Beuningen, Groningen, Kaatsheuvel, Wateringen, Woerden, Zutphen en Zwolle.

Ontwerp uw keuken in 3D

Bij Mandemakers keukens is het ook mogelijk om uw keuken online in 3D te ontwerpen. Uw keuken ontwerpen met de keukenplanner van Mandemakers is heel eenvoudig. Het ontwerpen van uw keuken via de 3D keukenplanner is geheel vrijblijvend en gratis.

Het ontwerpen van uw keuken gaat in drie stappen. U start de 3D keukenplanner, u kiest de opstelling van de keuken en uiteindelijk ontwerpt u de keuken. Uiteindelijk kunt u het resultaat makkelijk per email delen met familie, vrienden of uw keukenadviseur. Start met ontwerpen.

Keukenbrochures

U kunt bij Mandemakers keukens geheel vrijblijvend een keukenboek aanvragen van maar liefst 116 pagina’s. Het keukenboek van Mandemakers keukens is voor veel mensen het begin geweest tot de aankoop van een Mandemakers keuken.

In het keukenboek kunt u verschillende verhalen van diverse klanten lezen en u kunt zich laten inspireren door de prachtige keukens in het boek. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en binnen enkele dagen heeft u het keukenboek thuis. Ontvang keukenbrochure

Budgetplanner

Met de budgetplanner van Mandemakers kunt u makkelijk uitrekenen wat een keuken kost. De prijsindicatie wordt gemaakt in drie stappen. U bepaald als eerste de opstelling van de keuken, daarna stelt u uw nieuwe keuken samen en vervolgens ontvangt u de totaalprijs vanuit Mandemakers. Voor de prijsindicatie hoeft u alleen uw persoonlijke gegevens op te geven. Plan uw budget.

Garantie

Als u een nieuwe keuken koopt mag u als koper ervan uit gaan dat deze naar behoren werkt, wanneer dit niet het geval is heeft u wettelijk minimaal 6 maanden garantie. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een wat langere garantie. Als u bij Mandemakers uw keuken koopt bent u er zeker van dat u goede garantievoorwaarden heeft.

Mandemakers is namelijk een CBW-erkend bedrijf en hier gelden dan ook de CBW voorwaarden. Als er iets mankeert binnen dit termijn aan uw keuken hoeft u niet aan te tonen dat dit aan het product ligt. Mandemakers biedt u 5 jaar garantie op uw nieuwe keuken. Dit is vijf jaar lang compleet zorg- en risico vrij genieten van uw Mandemakers keuken. De garantie loopt volledig via Mandemakers keukens.

Aanbetaling

Omdat Mandemakers keukens CBW erkend is kunt u ook een percentage aanbetalen. Het bedrag wat u moet betalen bij de aanbetaling van een Mandemakers keuken is 15% van de koopprijs van uw keuken.

Dit komt doordat Mandemakers keukens is aangesloten bij het CBW. CBW staat voor Centrale Branchevereniging voor Wonen. Bij elke winkel van het CBW betaald u 15% over het aankoop bedrag. Wilt u meer weten over het CBW? Bezoek dan de website.