Mandemakers

Ruim dertig jaar geleden begon Ben Mandemakers zijn keukenzaak in een schuurtje achter het huis van zijn ouders, nu is Mandemakers keukens een van de keukenzaken met de meeste invloed in de keukenbranche.

Mandemakers keukens heeft 8 vestigingen met de meeste keukeninspiraties van Nederland. Met bekende merken als Siematic, Barletti, New Classic, de eigen Mandemakers collectie en keukenapparatuur van merken als Miele en Siemens.

Kwaliteit en vriendeiljkheid hebben altijd op de eerste plaats gestaan bij Mandemakers. Deze twee elementen werden op de voet gevolgd door scherpe prijzen en een goede service. Dit maakt Mandemakers keukens ook zo succesvol.

Hoofdkantoor Mandemakers

Gragtmansstraat 3
5145 RA Waalwijk
Kvk: 18128189
www.mandemakers.nl

Directeur: Ben Mandemakers
Segment: Hoogsegment
Oprichting:1978
Medewerkers: tussen de 51 en 200 medewerkers.

Vestigingen

Mandemakers keukens heeft 8 vestigingen die zijn gevestigd in Barendrecht, Beuningen, Groningen, Kaatsheuvel, Wateringen, Woerden, Zutphen en Zwolle.

Ontwerp je keuken in 3D

Bij Mandemakers keukens is het ook mogelijk om je keuken online in 3D te ontwerpen. Jouw keuken ontwerpen met de keukenplanner van Mandemakers is heel eenvoudig. Het ontwerpen van je keuken via de 3D keukenplanner is geheel vrijblijvend en gratis.

Het ontwerpen van je keuken gaat in drie stappen. Je start de 3D keukenplanner, je kiest de opstelling van de keuken en uiteindelijk ontwerp jij de keuken. Uiteindelijk kun je het resultaat makkelijk per e-mail delen met familie, vrienden of je keukenadviseur. Het is niet het beste ontwerpprogramma. Die hebben wij voor je gevonden.

Ontwerp je keuken in 3D >

Keukenbrochures

Je kunt bij Mandemakers keukens geheel vrijblijvend een keukenboek aanvragen van maar liefst 116 pagina’s. Het keukenboek van Mandemakers keukens is voor veel mensen het begin geweest tot de aankoop van een Mandemakers keuken.

In het keukenboek kun je verschillende verhalen van diverse klanten lezen en je kunt je zeker laten inspireren door de prachtige keukens in het boek. Je hoeft alleen jouw gegevens in te vullen en binnen enkele dagen heb jij het keukenboek thuis.

Ontvang keukenmagazines >

Budgetplanner

Met de budgetplanner van Mandemakers kun jij makkelijk uitrekenen wat een keuken kost. De prijsindicatie wordt gemaakt in 3 stappen. Jij bepaald als eerste de opstelling van de keuken, daarna stelt je jouw nieuwe keuken samen en vervolgens ontvangt je de totaalprijs vanuit Mandemakers. Voor de prijsindicatie hoef je alleen jouw persoonlijke gegevens op te geven.

Bij Keukenconcurrent hebben ze een simpele planner. Bereken in 5 minuten:

De prijs van je nieuwe keuken >

Garantie

Als je een nieuwe keuken koopt mag jij als koper ervan uit gaan dat deze naar behoren werkt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een goede garantie. Als jij bij Mandemakers je keuken koopt, ben jij er zeker van dat je goede garantievoorwaarden krijgt.

Mandemakers is namelijk een CBW-erkend bedrijf en hier gelden dan ook de CBW voorwaarden. Mandemakers biedt jou 5 jaar garantie op je nieuwe keuken. Dit is 5 jaar lang compleet zorg- en risico vrij genieten van je Mandemakers keuken. De garantie loopt volledig via Mandemakers keukens.

Aanbetaling

Omdat Mandemakers keukens CBW erkend is moet je een percentage aanbetalen. Het bedrag is 15% van de koopprijs van je keuken.

Dit komt doordat Mandemakers keukens is aangesloten bij het CBW. CBW staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. Bij elke winkel van het CBW betaal je 15% over het aankoop bedrag. Wil je meer weten over het CBW? Bezoek dan de website.

>
IZAA