Lentjes keukens informatie

Lentjes keukens

Lentjes is een Gelderse keukenspecialist die geopend is in 1980. Het is een echt familiebedrijf en dat is een pluspunt. Bij Lentjes kun je ook terecht voor een groot assortiment aan kasten en inbouwapparatuur. Geen complete keuken nodig? Dan kunt je hier ook terecht voor keukenrenovatie.

Er is sprake van een eigen montage bureau, wat een pluspunt is. Zo kunnen de partijen bij eventuele geschillen of klachten niet makkelijk naar elkaar wijzen.

Wat leuk is, is dat beide winkels gewoon van binnen te bekijken zijn. Bekijk de winkel met openingstijden van Lentjes Huissen of Lentjes Wijchen

Hoofdkantoor

Hoofdkantoor: onbekend

Segment:  midden segment
Oprichting: 1982
Aantal medewerkers: ongeveer 10 medewerkers

Aanbetaling

Er hoeft geen aanbetaling gedaan te worden. Zoals bij elke winkel lijkt dit mooi, maar moet het complete bedrag wel gewoon voor levering betaald worden.

Prijzen Lentjes keukens

Keukenprijzen liggen tussen de €6.000,- en de €60.000,-. Een gemiddelde keuken bij Lentjes keukens kost €9.000 euro.

Hoort Lentjes keukens bij de goedkoopste keukens?

Vestigingen

Lentjes keukens heeft 2 showrooms die allebei gevestigd zijn in Gelderland. De vestigingen zitten in Huissen en Wijchen.

Huissen
Nijverheidsstraat 25
6851 EJ Huissen
Tel. 026-361 28 28

Wijchen
Nieuweweg 303
6603 BN Wijchen
Tel. 024-645 60 60

Koopzondagen

Alleen de showroom in Wijchen is elke koopzondag geopend.

Brochure

Lentjes keukens maakt geen gebruik van een promotiebrochure of folder.

Garantie

Er is helaas niets bekend over de garantie bij Lentjes keukens.

3D ontwerp

Er is geen tekenontwerp programma online. Je kunt jouw maatvoeringen meenemen en dan zal er binnen 1 a 2 uur een ontwerp voor je gemaakt worden. Dit is vrijblijvend.

Keukenmerken

Lentjes keukens verkoopt keukenapparatuur onder andere van de merken: Bosch, Whirlpool en Bauknecht.

 

Offerte aanvragen

Via de site van Lentjes kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Geef al je wensen door van jouw keuken en de medewerkers maken er vervolgens eerst een 3D ontwerp van. Na het maken van een 3D ontwerp maken ze er een scherpe offerte bij voor je.

Webwinkel

Er word losse keukenapparatuur verkocht in de webwinkel. In de winkel kun jij eenvoudig betalen met Ideal. Let op: alleen indien je in de buurt woont van Huissen of Wijchen zou de apparatuur ook voor jou geïnstalleerd kunnen worden voor €75,-.

 

Onderhandelen

Kan je onderhandelen bij Lentjes? Het is niet bekend of je hier moet onderhandelen, of dat men direct de laagste prijs neerlegt.

Korting Lentjes keukens

Lentjes heeft acties waarbij er 40-50 procent korting aangeboden word.

Pluspunten

Wat opvalt ten opzichte is dat Lentjes weinig hits op internet heeft. Weinig reviews en bijna geen klachten. Het feit dat het een familiebedrijf is, is zeker positief.

Hoort Lentjes bij de best beoordeelde keukenwinkels?

Voor meer informatie, bekijk de website van Lentjes

IZAA

>