Je keuken laten ontwerpen door een professionele keuken ontwerper, zonder dat je er het huis voor uit hoeft en uren moet zitten in een showroom om de perfecte keuken te ontwerpen.

Dit kan veel gemakkelijker er is nu een perfecte tool voor je bedacht om toch je droom keuken te kunnen ontwerpen zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Deze tool kan heel handig zijn als je niet weet wat je wilt met je nieuwe keuken. Juist daardoor helpen wij je graag bij het ontwerpen van je ideale droomkeuken,

De ontwerper wil graag weten wat je mooi en belangrijk vind in je nieuwe keuken, ook de kleuren die je graag terug zou willen zien in je nieuwe keuken kun je aangeven bij de ontwerper.

Met deze sfeer en stijlapplicatie geef je snel en gemakkelijk je sfeer weer en breng je je woonkamer als het ware naar de ontwerper toe. Het is verstandig om wat aanwijzingen te geven aan de ontwerper zodat dat hij weet wat je mooi vind en je smaak is, toon je sfeer en je smaak in huis, en laat je verrassen door het keukenontwerp wat je thuis krijgt!

Ontwerp zelf je keuken >>> in 3D.

 

IZAA

>