Uw keuken laten ontwerpen door een professionele keuken ontwerper, zonder dat u er het huis voor uit hoeft en uren moet zitten in een showroom om de perfecte keuken te ontwerpen.

Dit kan veel gemakkelijker er is nu een perfecte tool voor u bedacht om toch uw droom keuken te kunnen ontwerpen zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Deze tool kan heel handig zijn als u niet weet wat u wilt met uw nieuwe keuken. Juist daardoor helpen wij u graag bij het ontwerpen van uw ideale droomkeuken,

De ontwerper wil graag weten wat u mooi en belangrijk vind in uw nieuwe keuken, ook de kleuren die u graag terug zou willen zien in uw nieuwe keuken kunt u aangeven bij de ontwerper.

Met deze sfeer en stijlapplicatie geeft u snel en gemakkelijk uw sfeer weer en brengt u uw woonkamer als het ware naar de ontwerper toe. Het is verstandig om wat aanwijzingen te geven aan de ontwerper zodat dat hij weet wat u mooi vind en uw smaak is, toon uw sfeer en uw smaak in huis, en laat u verrassen door het keukenontwerp wat u thuis krijgt!

Ontwerp zelf uw keuken in 3D.