Kvik keukens informatie

Kvik keuken? Deense keukens met een strak design –  en geen klassieke modellen. Deze franchise keukenzaak groeit redelijk door. Is dit een keukenwinkel voor jou?

Kvik keukens

Kvik keukens verkoopt keukens, badkamers en interieurs voor garderobe. Ze zijn internationaal te vinden in de landen: Nederland, België, Denemarken, Frankrijk, Finland, Noorwegen, Spanje, Zweden en Thailand.

Ze zijn van oorsprong een Deense keukenzaak en verkopen duidelijk Scandinavische keukens. Bij Kvik vinden ze dat iedereen recht heeft op Deens design in huis. De Deense keuken is een apart verhaal.

Kenmerken

Kenmerken van het Deense design zijn eenvoudig en mooi, maar het houdt ook rekening met vorm en functie in een design. Daarom biedt Kvik keukens Deens design aan voor elke portemonnee, waardoor iedereen een Kvik keuken zou kunnen kopen.

Kvik is bekend van de conversatiekeuken. Het integreren van zitplekken in de keuken is een belangrijk onderdeel. Het doel is om in de keuken niet alleen te koken, maar ook op andere manieren gebruik te kunnen maken van uw nieuwe keuken.

De keuken moet eigenlijk onderdeel worden van de woonkamer en de keuken word gezien als meubelstuk. Kvik heeft geen klassieke keukens en is puur gericht op modern design.

Kvik of Ikea? Deze vraag word vaak gesteld en de keukens worden vaak met elkaar vergeleken omdat het Zweedse en Deense keukens zijn.

Veel keukenwinkels maken gebruik van de XL mogelijkheid, waarbij 14% meer kastruimte in een keukenkast is. Kvik gaat een stap verder en heeft de XXL keuken, waarbij 40% meer kastruimte is en een dieper werkblad.

Hoofdkantoor

Stentoftvej 1
7480 Vildbjerg,
Denemarken
www.kvik.nl

Directeur: Jens-Peter Poulsen
Segment: Laag/Middensegment
Oprichting: 1983
Medewerkers: Onbekend
Aanbetaling

Omdat Kvik keukens CBW erkend is kun jij ook een percentage aanbetalen. Het bedrag wat je moet betalen bij de aanbetaling van een Kvik keuken is 15% van de koopprijs van jouw keuken.

Dit komt doordat de winkel is aangesloten bij het CBW. CBW staat voor Centrale Branchevereniging voor Wonen. Bij elke winkel van het CBW betaal je 15% over het aankoopbedrag. Wil jij meer weten over het CBW? Bezoek dan de website.

Prijs Kvik keuken

Om een beter beeld te kunnen krijgen van de totaalprijs van Kvik keuken, heeft Kvik keukens een prijslijst. In de prijslijst kun je alle prijzen vinden, om een prijsindicatie te kunnen doen van je keuken.

Kvik staat bekend om goedkope keukens. Dit komt omdat je bij Kvik de keukens zelf in elkaar moet schroeven. In onze ogen een minpunt.

Om die reden is logisch dat Kvik qua prijzen keukens onderaan het segment zit.

Een keukenwinkel die de prijzen van elke keukenkast online plaatst is best zeldzaam en in onze ogen een pluspunt. Het geeft een goed beeld wat de kosten van je keuken ongeveer gaan worden.   Bekijk de prijslijst >

Vestigingen

De Kvik vestigingen zijn keuken franchise vestigingen. Er zijn 19 vestigingen gevestigd in Nederland: Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Amsterdam Boulevard west, Amsterdam Villa Arena, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Cruquius, Den Bosch, Duiven, Eindhoven, Haarlem, Heerhugowaard, Heerlen, Leiderdorp, Rotterdam Alexandrium, Utrecht, Woerden en Wateringen.

Gesloten: Kvik Naaldwijk.

 

Koopzondagen

Bijna alle Kvik winkels zijn op zondag open. : Kvik Rotterdam,Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort, Amsterdam Arena, Kvik Leiderdorp, Kvik Utrecht, Kvik Eindhoven (Son en Breugel) Kvik Woerden, Kvik Heerlen, Kvik Cruquius en Kvik Apeldoorn.

Kvik keukenplanner

Met het gratis en geheel vrijblijvend 3D-tekenprogramma van Kvik ontwerp jij makkelijk je eigen keuken. Je kunt geheel naar eigen smaak je eigen keuken ontwerpen. Helaas heeft Kvik zelf geen keukenplanner online. We hebben wel een alternatief voor je:

Bekijk de eenvoudigste keukenplanner >

Keukenbrochure Kvik

Als je inspiratie wil opdoen voor jouw keuken, kan dit in de catalogus van Kvik keukens. De catalogus staat vol met de nieuwste keukendesigns geïntegreerd met woonkamers. Alle catalogi van Kvik zijn online op de site te vinden.

Meer inspiratie opdoen? Er zijn veel meer keukenwinkels die de brochure gewoon naar je toesturen:

Bekijk de keukenmagazines >

 

Garantie

Als je een nieuwe keuken koopt mag jij als koper ervan uit gaan dat deze naar behoren werkt. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een goede garantie. Als je bij Kvik keukens jouw keuken koopt, ben jij er zeker van dat je goede garantievoorwaarden krijgt. Kvik keukens is namelijk een CBW-erkend bedrijf en hier gelden dan ook de CBW voorwaarden.

Bij Kvik keukens is er een garantietermijn op kasten, deuren en fronten van 10 jaar.

Op de bewegende delen zoals scharnieren, lades en rails is de garantie 25 jaar. Op de overige zaken geldt een garantietermijn van 2 jaar.

Keukenmerken Kvik

Kvik maakt haar eigen keukenlijnen. Iets wat terug te zien is in de prijzen.

Onderhandelen bij Kvik

Kvik geeft offertes mee zonder korting en meestal met een geldigheidstermijn van een maand. Dit in verband met tussentijdse prijsstijgingen.
Bij Kvik is er geen ruimte voor onderhandeling. Kan je dan echt niet onderhandelen? Meestal wel hoor, maar een beetje.

Hoort Kvik keukens bij de goedkoopste keukenwinkels? >

Korting bij Kvik

Kvik doet nergens aan kortingen op de keukens.

Kvik keukens ervaringen

Het is belangrijk om een goede mening te vormen. Dat doe je door veel op internet te lezen. Bekijk daarom

Ervaringen met Kvik keukens >>>

 

Gerelateerd: 

Küchenoutlet
Keukenconcurrent
Superkeukens

IZAA

>