Kuchenwelt

Algemene informatie

Vroeger moest men voor de Duitse keukens naar Duitsland. Tegenwoordig is dat niet meer zo, er zijn veel keukenzaken die Duitse keukens verkopen in Nederland. De prijzen die u in Duitsland betaald voor een keuken zijn dan ook het zelfde als in Nederland.

Het motto van Kuchenwelt is kwaliteit = bewijzen. Hiermee proberen ze de kwaliteit van hun keukens te bewijzen aan hun klanten.

Kuchenwelt hoofdkantoor

Kuchenwelt Doetinchem
Burgemeesters van Nispenstraat 18
7001 BS Doetinchem
06-4177333

Directeur: R. de Vormer
Segment: laag/midden
Oprichting: Onbekend

 

Kuchenwelt vestigingen

Kuchenwelt heeft nu 7 vestigingen, deze vestigingen zijn gevestigd in Enter, Hardewijk, Mijdrecht, Bussum, Heerhugowaard, Ede en Doetinchem.

 

Kuchenwelt openingstijden

Voor informatie over de openingstijden, koopzondagen en feestdagen. Bekijk de website van Kuchenwelt.

 

Kuchenwelt service

Kuchenwelt is begonnen met de styliste service. Kuchenwelt wil alles zo goed mogelijk geregeld hebben en trots zijn op het eindresultaat. Om dit te bereiken vinden zij het belangrijk om een kijkje te nemen in het huis van de klant.

Door langs te gaan in het huis van de klant weten ze precies wat voor stijl het huis heeft en welke kleuren er het best bij passen. De stylisten komen met materialen van de keuken om zo te kijken wat het beste bij uw huis past. Door deze nieuwe manier voorkomen we dat u niet tevreden bent met uw nieuwe keuken.

Kuchenwelt onderhandelen

Het is niet bekend of u bij Kuchenwelt kunt onderhandelen, of dat men direct de laagste prijs neerlegt.

Voor meer informatie, bezoek de website van Kuchenwelt.

>