Keukenwarenhuis informatie

Keukenwarenhuis startte als een familiebedrijf ruim 50 jaar geleden, opgericht door Hans Verkerk, grootvader van huidige directeur Mark Verkerk. Het bedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf met 2 vestigingen met grote keuken showrooms.

Hoofdkantoor

Hoofdkantoor: onbekend

Segment: laag segment
Oprichting: 1964
Aantal medewerkers: tussen de 42 en 50

Vestigingen

Dit bedrijf heeft 2 vestigingen. Deze zijn in Dordrecht en Ter Aar.

Vestiging Ter Aar
Stobbeweg 21
2461EX Ter Aar
088-0101200

Vestiging Dordrecht
Industrieterrein Dordtse Kil 2
Einsteinstraat 29
3316GG Dordrecht
088-0101201

Garantie

Valt je defect onder de garantiebepalingen? Dan wordt dit geheel kosteloos afgehandeld als het apparaat hier hebt gekocht. Wordt er geconstateerd dat het defect niet onder de garantie valt, dan brengen zij reparatiekosten, behandel- en verzendkosten in rekening. Wanneer de garantie van je product verlopen is, kunnen de leveranciers alsnog service bieden, dit is echter niet kosteloos. De aantal garantiejaren van keukenwarenhuis zijn onbekend.

Brochure aanvragen

Je kunt via de website een gratis keukenmagazine aanvragen, deze wordt vervolgens naar jou thuis opgestuurd. Wil je optimaal orienteren?

Bekijk dan alle keukenbrochures, kies en ontvang ze thuis >

Actie

Keukenwarenhuis heeft verschillende acties lopen. Zo zijn alle Nolte keukens voor de helft van het geld.

Keukenwarenhuis heeft ook veilingen, deze zijn drie dagen achter elkaar. Wanneer je een afspraak maakt bij een van de keukenwarenhuis vestigingen tijdens de daluren dan ontvangt u een messenset ter waarde van 99 euro.

Keukenmerken

Keukenwarenhuis verkoopt onder ander Nolte keukens. Qua apparatuur is er een groot assortiment aan Smeg fornuizen en Boretti apparatuur.

Onderhandelen

Kun je onderhandelen bij keukenwarenhuis? Het is niet bekend of je bij keukenwarenhuis moet onderhandelen, of dat men direct de laagste prijs neerlegt.

Voor meer informatie, bekijk de website van Keukenwarenhuis.

IZAA

>