We zitten alweer in het jaar 2019. Misschien is het in het nieuwe jaar wel tijd voor een nieuwe keuken. U wilt natuurlijk een keuken die er perfect uitziet en waar u een langere tijd plezier van heeft.

Om u een eindje op weg te helpen geven wij u vast een aantal keukentrends van 2019, zodat u zich goed kunt voorbereiden aan de zoektocht naar uw nieuwe keuken. Er zijn talloze mogelijkheden om uw keuken een nieuwe look te geven.

Gaat u voor stijlvolle en strakke keuken of toch voor een warme landelijke keuken? Tegenwoordig wilt men niet alleen een praktische keuken, maar ook moet de keuken van deze tijd zijn en dus niet zo ouderwets. Bent u benieuwd wat de trends van 2019 zijn? Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje.

Bekijk de nieuwste keukenmodellen 2019 >>

Modern-klassiek

Modern-klassiek past goed bij wat luxere keukens. Kleuren zoals: blauw, bruin en groen geven een keuken een uitstraling mee van de jaren ‘70. In modern-klassieke keukens komen de donkere kleuren hout ook vaak terug in combinatie met een metalen kleur, zoals goud, zilver of brons.

Hier krijgt u een luxe uitstraling van. De zwarte kleur is een kleur die in opkomst is en steeds populairder word, vooral in de details, zoals de handgrepen en de keukenapparatuur als kleur.

 

Hippe keukens

Gaat uw voorkeur meer uit naar een moderne keuken of hippe keuken? Dan is deze keukentrend een aanrader. Echte kenmerken van deze keuken zijn metalen keukenkasten en warme kleuren.

Wat tegenwoordig helemaal in is, is wanneer de keuken overloopt in de woonkamer. Een woonkeuken. Vaak horen wij dat men meer tijd in de keuken doorbrengt dan in de woonkamer. Simpelweg omdat alle gemakken binnen handbereik te vinden zijn. Zelf de tv hangt daarbij in de keuken.

Wij adviseren de keuken niet te druk in te richten. Dit zorgt namelijk voor een druk uiterlijk. Het is zeker aan te raden om te kijken hoe een keuken in uw keukenruimte met uw keukenmaten het beste past. Benieuwd naar uw opties? Maak uw eigen keuken ontwerp in een paar minuten.

Gelukkig wordt de apparatuur steeds moderner. Direct warm water of koolzuur uit uw kraan. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan de nieuwe Quooker Cube. Deze kraan kan in seconden van warmte veranderen. Hij wordt gebruikt voor warm, koud, kokend, bruisend en gefilterd water.

Extra tips om u op weg te helpen:

1: Top 4 Goedkoopste keukenzaken

2: Top 3 Grootste keukenshowrooms

3: Top 3 Best beoordeelde keukenzaken

Natuurlijk en warm

Het is u ongetwijfeld ook opgevallen dat keukens met natuurlijke materialen steeds populairder worden binnen de community. Denk bijvoorbeeld eens aan een keuken waarin hout met natuursteen wordt gecombineerd. Dit geeft een hele natuurlijke en warme uitstraling.

Bruintinten staan bij deze warme uitstraling centraal. Een opvallend element dat behoort tot zo’n soort keuken en waar u een goede keuze mee maakt als u zoiets aanschaft. Is de koperen waterkraan met bijbehorende spoelbak. Dit zorgt voor een zeer warme uitstraling in uw keuken. Lees hier meer over verschillende soorten keukens>>

Stoere en krachtige keukens

Naast landelijke keukens, zijn de stoere en krachtige keukens ook aan het stijgen in “de lijst”. Hier wordt vaak industriële metaal voor gebruikt in combinatie met warme donkere tinten of strakke apparatuurlijnen lijnen met de kleur zwart.

Geeft uw keuken een stoere uitstraling. Andere elementen die bij dit soort keukens horen zijn: visgraatvloeren en bijpassende accessoires, zoals metalen handgrepen bij de keukenkastjes.

Voor het keukenblad en de achterwand worden vaak stoere, grove stenen gebruikt. Hierdoor krijgt uw keuken een stoere uitstraling. Een aantal voorbeelden van achterwanden zijn hier verzameld: bekijk deze bijzondere achterwanden >>

Keukentrends 2019

Klik op de afbeelding om deze keukens direct te bekijken.

 


Net als 30.000 anderen toegang krijgen tot exclusieve kortingen en tips?
Vindt het in de gratis keukenmagazines.
Hier te bestellen!


 

IZAA

>