Keukens koopzondagen? Een overzicht van alle keukenzaken in Nederland die koopzondag hebben. Ideaal als je een nieuwe keuken koopt – maar doordeweeks geen tijd hebt. Steeds meer keukenwinkels zijn zondag open.

Maar let op – een keukenwinkel op zondag bezoeken is anders dan doordeweeks. Je moet je verwachtingen ietsje bijstellen. Lees waarom – en bekijk hieronder welke keukenzaken bij je in de buurt koopzondag hebben.

Keukens koopzondagen

Heerlijk toch? Doordeweeks geen tijd. Dus lekker in het weekend op zoek naar een nieuwe keuken. Maar wat maakt een keuken kopen op zondag nou zo anders dan doordeweekse dagen?

Nu snap je het. Omdat de agenda van een keukenzaak doordeweeks leeg is. Vooral in de ochtend is het stil. Hoe dat komt? Omdat de meeste mensen niet vrij kunnen krijgen. Dat is al helemaal lastig met een partner. Juist daarom worden veel afspraken op donderdagavond en zaterdag gepland. Dan kan iedereen wel.

Maar op zondag zijn ook veel woonwinkels open. Dus pakken we gretig de laatste vrije dag die er is – zondag. Want op deze rustdag kan bijna iedereen naar een keukenwinkel toe.

De meeste keukenzaken zijn op zondag tussen 12:00 en 17:00 uur open. Ook al zijn de meeste winkels zo kort open, soms kun je best langer blijven zitten. Het komt dan ook wel voor dat je na sluitingstijd kan blijven zitten.

Dat is best een korte dag dus. Verder is er een belangrijk verschil tussen een zondag en de rest van de dagen:

Waarom zondag een keuken kopen niet altijd ideaal is

Je zou zeggen dat een zondag ideaal is. Alleen niemand weet, dat de meeste keukenwinkels op zondag niet met klanten aan tafel. Daar is de dag te commercieel voor. Wel proberen ze zoveel mogelijk afspraken te maken. Maar dan voor doordeweeks. Want op op zondag zijn er veel binnen lopers. Die wil je natuurlijk allemaal aanspreken.

De meeste keukenwinkels gaan op zondag niet met klanten aan tafel.

In een enkel geval zal een keukenwinkel met je aan tafel gaan. Wil je het zeker weten? Bezoek de winkel niet klakkeloos, maar bel altijd even. Ook kun je een afspraak maken via de website – in het contactformulier.

Gratis keukenbrochures? De start van elke keukenoriëntatie. Ontvang alvast gratis keukenbrochures thuis vol met meer dan 1000 ontwerpen, veel tips en prijzen of kijk  hier voor de goedkoopste keukenwinkel van dit moment.

 

Veel mensen maken een fout. Ze bezoeken een keukenwinkel alleen omdat hij op zondag open is. Het kan voorkomen, dat de adviseur zegt dat hij geen tijd heeft. Ook mis je misschien de juiste match, door een winkel niet te bezoeken – niet elke keukenwinkel is zondag open. De kans dat je hierdoor de verkeerde winkel bezoekt is groot.

Oriënteer je thuis op de juiste keukenwinkel voor zondag:

Reeds 40.000+ mensen gingen je voor sinds 2013.

Klik hier voor gratis keukenmagazines >>>

 

Koopzondagen deze week:

Keukens Koopzondagen: op woonboulevards – en daarbuiten die aankomende zondag open zijn. De meeste winkels die op zondag open zijn, bevinden zich op A locaties. Hieronder vind je belangrijke keukenwinkels.

Bemmel en Kroon keukens zondag open

Bemmel en Kroon is een midden segment keukenwinkel. Je kunt hier keukens kopen tussen de 7.000 en de 45.000 euro gemiddeld. De volgende Bemmel en Kroon vestigingen zijn komende zondag open:

Cruquius en Zoeterwoude.

Bekijk een exact overzicht van openingstijden van Bemmel en Kroon keukens.

 

Brugman Keukens zondag open

Brugman keukens is een midden segment keukenwinkel. Je slaagt hier voor een keuken tussen de 8.000 en 20.000 euro. De volgende Brugman keukens vestigingen zijn komende zondag open:

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam Villa Arena, Arnhem, Barendrecht, Breda, Capelle, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Heerlen, Hengelo, Hoofddorp, Hulst, Leeuwarden, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Son, Tilburg, Utrecht, Venlo, Wateringen, Zaandam, Zoeterwoude en Zutphen.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van de Brugman keukens koopzondagen.

 

Bruynzeel Keukens zondag open

Bruynzeel keukens is een winkel in het midden segment. Je slaagt hier voor een keuken tussen de 11.000 en de 30.000 euro. De volgende Bruynzeel keukens vestigingen zijn komende zondag open:

Almere, Amsterdam villa arena, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Cruquius, Den Bosch, Den Haag Megastores, Duiven, Groningen, Heerlen, Leiderdorp, Nijmegen, Rotterdam Alexandrium, Son en Utrecht Kanaleneiland.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van Bruynzeel keukens koopzondagen.

 

Grando keukens zondag open

Grando keukens is een keukenwinkel in het midden-hoog segment. Je slaag hier voor een keuken tussen de 8.000 en de 40.000 euro. De volgende Grando vestigingen zijn de komende zondagen geopend:

Almelo, Amersfoort, Barendrecht, Hengelo, Hoorn, Mijdrecht, Rotterdam, Son, Utrecht, Wormerveer en Zaandam.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van Grando koopzondagen

 

Hornbach keukens zondag open

Hornbach is een winkel die niet echt keukens verkoopt – maar meer losse keukenonderdelen. Hieruit kun je dan een keuken maken. Hornbach is een laag segment keukenwinkel. Je kunt hier een keuken kopen van 2.000 tot 4.000 euro. De volgende Hornbach vestigingen zijn komende zondag open:

Amsterdam, Best, Breda, Den Haag, Geleen, Groningen, Kerkrade, Nieuwegein, Nieuwerkerk a/d IJssel, Tilburg, Wateringen en Zaandam.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van Hornbach.

 

Ikea zondag open

Ikea keukens is een laag – midden segment keukenwinkel. Je kunt hier keukens kopen tussen de 8.000 en 20.000 euro gemiddeld. De volgende Ikea keukens vestigingen zijn komende zondag open:

Amersfoort, Amsterdam, Barendrecht, Breda, Delft, Duiven, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hengelo en Utrecht.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van Ikea koopzondagen op de vestigingen paginas.

 

I-Kook keukens

I-kook keukens is een midden segment keukenwinkel. Hier koop je een keuken tussen de 4.500 euro en de 24.000 euro. De volgende I-Kook keuken vestigingen zijn komende zondag open:

Zaandam en Amsterdam Villa Arena.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van I-Kook. 

Keukenconcurrent zondag open

Keukenconcurrent is een laag-midden segment keukenwinkel. Je kunt hier een basiskeuken kopen vanaf 4.000 euro, oplopend tot 15.000 euro. De volgende Keukenconcurrent vestigingen zijn komende zondag open:

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam Villa Arena, Amsterdam Westpoort, Barendrecht, Beverwijk, Breda, Cruquius, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Heerlen,  Hulst, Kaatsheuvel, Rotterdam, Son, en Zaandam.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van de Keukenconcurrent koopzondagen.

 

Keukenkampioen zondag open

Keukenkampioen is een winkel in het midden segment. Je koopt hier een keuken tussen de 12.000 en de 25.000 euro. De volgende Keukenkampioen vestigingen zijn komende zondag open:

Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam Arena, Amsterdam Westpoort, Bergen op Zoom, Beverwijk, Breda, Cruquius, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Duiven, Ede, Emmen, Enschede, Groningen, Heerhugowaard, Heerlen, Hoorn-Zwaag en Kaatsheuvel.

Maar ook in: Leeuwarden, Lelystad, Middelburg, Mijdrecht, Nijmegen, Purmerend, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam Parkboulevard, Rotterdam Stadionweg, Sneek, Son, Spijkenisse, Tiel, Utrecht en Zaandam.

Voor een exact overzicht van de openingstijden vind je op de site van de  Keukenkampioen.

Ter info: de Keukenkampioen gaat op zondag nog wel eens aan tafel – dit komt ook omdat een afspraak bij de Keukenkampioen sneller gaat, dan bij een andere keukenwinkel.

Keukenloods zondag open

Keukenloods is een winkel in het laag-middensegment. Je koopt hier een keuken tussen de 9.000 en de 24.000 euro. De volgende Keukenloods vestigingen zijn de komende zondag open:

Almere, Amsterdam-Zuidoost, Rotterdam, Utrecht en Zaandam XXL.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van Keukenloods.

 

Keukenmaxx zondag open

Keukenmaxx is een winkel in het hoge segment. Je kunt hier een keuken kopen vanaf 13.000 euro – tot ongeveer 100.000 euro. Ze verkopen het luxe merk Siematic. De volgende Keukenmaxx vestigingen zijn komende zondag open:

Barendrecht, Etten-Leur en Hoofddorp.

Bekijk een exact overzicht van openingstijden van Keukenmaxx.

 

Keukensale zondag open

Keukensale is een winkel in het lage segment. Je kunt hier keukens kopen tussen de 5.000 en de 25.000 euro gemiddeld. De volgende Keukensale vestigingen zijn komende zondag open:

Amsterdam Villa Arena, Amsterdam Westpoort, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Capelle aan den IJssel, Cruquius, Den Bosch,  Den Helder, Heerlen, Hengelo, Hoorn, Leiderdorp, Nijmegen, Roosendaal, Schagen, Son, Spijkenisse en Zaandam.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van Keukensale.

 

Keukenstunter

Keukenstunter is een laag – midden segment keukenwinkel. Je kunt hier een keuken kopen tussen de 6.000 en de 20.000 euro gemiddeld. De volgende Keukenstunter vestigingen zijn op zondag open:

Amsterdam Westpoort en Eindhoven.

Keukenstunter

Kvik Keukens

Kvik keukens is een laag-middensegment keukenwinkel. Je kunt hier een keuken kopen van 8.000 tot 24.000 euro gemiddeld. De volgende Kvik keukens vestigingen zijn komende zondag open:

Amsterdam Villa Arena, Amsterdam Westpoort, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Heerlen, Leiden-Leiderdorp, Rotterdam Alexandrium en Utrecht.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden en koopzondagen op pagina van Kvik Keukens.

 

Nieuwenhuis keukens zondag open

Nieuwenhuis keukens is een midden – hoog segment keukenwinkel. Je kunt hier een keuken kopen tussen de 9.000 en de 80.000 euro. Dit is gemiddeld. De volgende Nieuwenhuis keukens vestigingen zijn komende zondag open:

Assen, Heerenveen, Deventer, Meppel en Groningen.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden en koopzondagen op de pagina van Nieuwenhuis keukens.

 

Mandemakers Keukens zondag open

Mandemakers is een hoog segment keukenwinkel. Je kunt hier luxe keukens kopen. Natuurlijk heeft deze keukenzaak ook een goedkope lijn. Je kunt hier keukens kopen tussen de 11.000 en de 100.000 euro gemiddeld. De volgende Mandemakers vestigingen zijn komende zondag open:

Amersfoort, Barendrecht, Groningen, Wateringen, Woerden en Zutphen.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden en de koopzondagen  op de pagina van Mandemakers.

Reddy keukens

Reddy keukens is een laag segment keukenwinkel. Je kunt hier keukens kopen tussen de 5.000 en de 19.000 euro gemiddeld. De keukenzaak die elke zondag open is:

Amsterdam.

Reddy keukens

 

Superkeukens zondag open

Superkeukens is een winkel die niet onder de Mandemakers groep valt. Het is een midden segment keukenwinkel. Je kunt een keuken kopen tussen de 4.500 en de 19.000 euro gemiddeld. De volgende Superkeukens vestigingen zijn komende zondag open:

Almere, Beuningen, Breda, Cruquius, Den Bosch, Eindhoven, Gouda, Heerlen, Helmond, Hoorn, Horst, Huissen, Middelburg, Oss, Roermond, St. Hubert, Terborg, Tilburg, Uden, Utrecht, Wateringen, Zoeterwoude en Zutphen.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van Superkeukens koopzondagen

 

Tulp Keukens zondag open

Tulp keukens is een keukenwinkel voor het midden segment. Je vind er keukens van 10.000 tot 30.000 euro. De volgende Tulp keukens vestigingen zijn komende zondag open:

Amsterdam Arena, Breda, Rotterdam Alexandrium en Son.

Bekijk een exact overzicht van de openingstijden van Tulp keukens koopzondagen.

 

Samenvatting – wil jij perse op zondag een keuken kopen?

Dit was een overzicht van koopzondagen waarbij keukens zondag open zijn. Ontvang gratis keukenbrochures of bekijk hier een overzicht van de scherpste keukenwinkels van dit moment.

Wil je toch op zondag aan tafel met een keukenadviseur? Reken maar dat de adviseur je er aan houdt. Hij gaat je dan ook vragen om de handtekening. Want hij kan op die dag beter 4 afspraken maken dan 1 stelletje helpen. Dat is best begrijpelijk toch? Dus ga je zeggen dat je vandaag een keuken gaat kopen? Kijk uit, want hij gaat boos worden als je aan het einde van de dag toch nee zegt.

Disclaimer openingstijden

Wij doen onze uiterste best om deze pagina up to date te houden. Daarom controleren wij de wijzigingen wekelijks. Toch kunnen we niet voorkomen dat op deze pagina fouten komen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd geplaatste informatie. Zie voor gebruik ook onze disclaimer pagina.

Ook interessante artikelen voor je:

Wat kost een keuken >>>.

en:

Juist op zondag is onderhandelen best lastig. Er zijn veel dagjesmensen om je heen. Ze lopen winkel in, winkel uit. Ze verstaan ook de gesprekken. Stiekem luisteren ze naar het gevecht aan tafel. Ga je vandaag kopen of niet? Een ander nadeel is de tijdsdruk. We zeiden het al: er is minder tijd om een keuken te kopen op zondag.

Er is ook een trukje die ze hanteren op zondag. Veel keukenwinkels zeggen dat er die maandag daarna een nieuwe actie ingaat. Eindelijk ben je te vroeg. Want de actie gaat morgen pas in. Toch kun je er gebruik van maken. dan moeten ze wel vandaag – juist, zondag – tekenen.

Wat ga je uiteindelijk betalen voor je nieuwe keuken? Er zit een enorm verschil in prijzen. Waar komt dit verschil vandaan? En hoe koop je een beetje goedkoop een keuken?

Hoe onderhandel ik bij een keukenwinkel >>>.

IZAA

>