Keukens Bevrijdingsdag 2020? Bevrijdingsdag is de perfecte dagen om op zoek te gaan naar een nieuwe keuken. Op deze speciale dag gaan veel mensen uit huis om te gaan shoppen daarnaast, gaan ze bijvoorbeeld vaak naar een keukenzaak om te gaan kijken naar een nieuwe keuken. Hier vindt u een pagina met een overzicht van alle keukenzaken die met Bevrijdingsdag geopend zijn.

Wilt u alvast keukeninspiratie op doen? Ontvang deze gratis keukenbrochures of bekijk hier de momenteel goedkoopste keukens.

Met deze keukenbrochures doet u een schat aan keukeninspiratie op, u vindt er tevens interessante aanbiedingen en meer dan 1000 keukenopstellingen.

Heeft u ervaring met een bepaalde keukenzaak? Deel uw ervaring! Een bezoek aan een keukenzaak wordt door iedereen anders geïnterpreteerd. Wij zijn dus erg benieuwd naar uw ervaring. Met uw ervaring helpt u ons en veel belangrijker anderen. Deel hier uw ervaring.

 

Keukens open met Bevrijdingsdag

Brugman keukens

Bijna alle vestigingen van Brugman Keukens zijn open. Alleen Brugman Ede is gesloten op 5 mei. Verder kunt u bij alle vestigingen terecht voor een bezoekje aan de showroom!

Ga voor meer informatie naar de website van brugman keukens.

 

Bruynzeel keukens

 

De volgende filialen van Bruynzeel keukens zijn geopend op Bevrijdingsdag:
Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam Villa Arena, Amsterdam Westpoort, Apeldoorn, Barendrecht, Breda Cruquius, Delft, Den Bosch, Den Haag Megastores, Dordrecht, Duiven, Gouda, Heerlen, Leiderdorp (Woonboulevard), Middelburg, Nijmegen (Meubelboulevard), Rotterdam Alexandrium, Sneek, Son (Meubelplein Ekkersrijt), Spijkenisse, Utrecht Kanaleneiland en Zaandam.

Ga voor meer informatie naar de website van Bruynzeel keukens.

 

Grando keukens

De volgende filialen van Grando keukens zijn geopend op Bevrijdingsdag:

Almelo, Amersfoort, Barendrecht, Delft, Den Helder, Enschede, Heerhugowaard, Helmond, Hengelo, Hoorn, Lelystad, Naaldwijk, Purmerend, Rotterdam, Son, Tilburg, Utrecht, Wormerveer en Zaandam.

Ga voor meer informatie naar de website van Grando keukens.

I-Kook keukens

Op bevrijdingsdag 2020 zijn er geen vestigingen van I-kook keukens geopend.

Ga voor meer informatie naar de website van I-Kook keukens.

Keukenconcurrent keukens

Alle vestigingen zijn geopend op de volgende filialen na:
Leeuwarden, Heerenveen, Zwolle, Deventer, Doetinchem, Veenendaal, Houten, Oss, Sliedrecht, Gouda, Spijkenisse, Zoetermeer, Roosendaal, Purmerend en Hoorn.

Ga voor meer informatie naar de website van Keukenconcurrent keukens.

 

Keukenkampioen keukens

Alle vestigingen van KeukenKampioen zijn geopend op 5 mei 2020!

Ga voor meer informatie naar de website van Keukenkampioen keukens.

 

Keukenloods keukens

Enkele filialen zijn geopend op bevrijdingsdag. Wij adviseren op de website van Keukenloods te kijken of er een filiaal bij u in de buurt geopend is.

Ga voor meer informatie naar de website van Keukenloods keukens.

 

Mandenmakers keukens

De volgende filialen van Mandenmakers keukens zijn geopend op Bevrijdingsdag:

Beuningen, Groningen, Zutphen, Barendrecht, Kaatsheuvel en Wateringen.

Ga voor meer informatie naar de website van Mandenmakers keukens.

 

Superkeukens

Superkeukens is gewoon geopend op zondag 5 mei. Wel hanteren ze per vestiging verschillende openingstijden. Kijk voor de openingstijden van uw favoriete filiaal op de website van Superkeukens.

Ga voor meer informatie naar de website van Superkeukens.

 

Tulp keukens

De volgende filialen van Tulp keukens zijn geopend op Bevrijdingsdag

Amsterdam, Breda, Rotterdam, Son en Waalwijk.

Ga voor meer informatie naar de website van Tulp keukens.

 

Alvast keukeninspiratie in huis? Ontvang gratis keukenbrochures, keukenprijzen vergelijken of direct de goedkoopste keukenzaak.

 

 

De lijst met keukenzaken die met Bevrijdingsdag open zijn is met de groots mogelijk zorg samengesteld. Het kan natuurlijk zijn dat de openingstijden zijn gewijzigd. Mocht er wat zijn gewijzigd met Bevrijdingsdag, onze excuses. Bekijk hier onze disclaimer.

>