Keukenrenovatie overzicht? Alle keukenrenovatie bedrijven in Nederland vind je in dit overzicht.

In dit keukenrenovatie overzicht hebben wij alle keukenrenovatie bedrijven verzameld en voor jou op een rijtje gezet. Hier vind je informatie en adressen van keukenrenovatie bedrijven bij jou in de provincie. Hier vind je makkelijk een bedrijf voor jouw keukenrenovatie.

Keukenrenovatie overzicht

Wij hebben alle keukenrenovatie bedrijven opgezocht en voor jou op een rijtje gezet zodat je snel en makkelijk een keukenrenovatie bedrijf kan vinden. Bekijk hier per provincie alle informatie en adressen van keukenrenovatiespecialisten.


Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

 

Nieuwe keuken of renoveren

Moet je nu een nieuwe keuken kopen – of toch laten renoveren? Om jou te helpen bij die keuze, leggen wij uit wat de voor- en nadelen zijn. We vertellen je per geval of je een nieuwe keuken moet kopen.

Of dat keukenrenovatie beter is. Ook kijken we naar het verschil in de kosten. Zo krijg je een duidelijk overzicht. Teveel betalen voor een keukenrenovatie is zonde. soms moet je gewoon een nieuwe keuken. Daarover gaan we het hebben in het volgende artikel:

Bekijk hier de nieuwe keuken of toch keukenrenovatie.

 

Voordelen keuken renoveren:

  • Je kan je keuken opnieuw stylen
  • Een renovatie is sneller dan een nieuwe keuken
  • Inmeten is deels al gedaan
  • De keuken blijft staan – je hoeft hem niet te missen

Nadelen keuken renoveren:

  • Soms duurder dan een nieuwe keuken
  • Een oude keuken zal nooit een nieuwe keuken worden
  • Weinig ruimte voor nieuw ontwerp
  • Keukenfronten vervangen is maatwerk, zeker bij oude keukens

Je kan een keukenrenovatie overwegen als je bijvoorbeeld alleen de kastjes of het werkblad moet vervangen. Op deze manier hou je de kosten laag. Als je meer dan één onderdeel van je keuken wilt vervangen, dan wordt het duurder en is een renovatie soms minder voordelig dan een nieuwe keuken. In dit geval kan je kiezen om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Keukenrenovatie overzicht

Keukenrenovatie bedrijven vergelijken

Ben je van plan om je keuken te renoveren? Dan hebben wij voor jou de 3 beste keukenrenovatie bedrijven op een rijtje gezet. Deze 3 bedrijven hebben wij beoordeeld op prijs, kwaliteit, populariteit, beoordelingen en garantie.

Bekijk hier de goedkoopste keukenrenovatie bedrijven.

Grootste keukenrenovatie bedrijven

In dit overzicht hebben wij de 3 grootste keukenrenovatie bedrijven uitgezocht. Naast een keukenrenovatie kun je bij deze bedrijven ook je apparatuur laten vervangen.

Het eerste bedrijf is Keukenvernieuwers. Het bedrijf is gevestigd in Tilburg en heeft keukenmonteurs in heel Nederland om jou te helpen bij jouw keukenrenovatie. Bij dit bedrijf kan je je hele keuken laten renoveren of alleen losse onderdelen van je keuken. Daarnaast kan je hier ook je apparatuur laten vervangen.

Het tweede bedrijf is Intereno. Bij Intereno kan je je hele keuken laten renoveren door vakkundige monteurs. Hier renoveren ze jouw keuken in 1 dag, zodat je weer snel gebruik kan maken van je keuken. Naast losse onderdelen kan je ook hier terecht voor nieuw keukenapparatuur.

Als laatste bedrijf hebben we Keukengigant. Zij leveren voor elke keuken nieuwe lades, knoppen en grepen, deurtjes en scharnieren. Keukengigant biedt een inmeet service zodat je dat niet hoeft te doen. Echter kan je hier geen apparatuur laten vervangen.

IZAA

>