Keukenloods

Keukenloods. Je moet er wat voor over hebben, die beste deals. Wat is het? Een stoffige fabriek waar je bijna astma krijgt van de stof, maar toch voldaan de loods verlaat met de beste keukenapparatuur uit 1860? Pak je kuchend die apparaten voor mega dumpprijzen mee? Of is het een supernette, stofloze keukenwinkel met naast keukens ook losse apparatuur – en  écht de laagste keukenapparatuur prijzen?

Keukenloods

Een loods is meestal een schimmige plek waar allerlei dealtjes het daglicht niet kunnen verdragen. Deze loods is anders…

Dit is keukenloods.

Hier dealen ze alleen keukens en keukenapparatuur. Deze partij speelt slim in op de natte droom van elke bezoeker: korting.

Is het zo dat alle bezoekers van keukenloods geveld worden door astma omdat ze zelf door een stoffige loods moeten om hun eeuwenoude apparatuur zelf onder de stapel vandaan te halen?

En dat allemaal omdat ze ”restapparatuur” al zo lang zo goedkoop aanbieden? Een oven uit 1632, een afzuigkap uit 1821, you name it – het is er. En alles onder een dikke laag stof en spinrag… Klopt dit?

Nee…

De keukenloods is een midden segment keukenwinkel en webshop in een. Je kunt er complete keukens kopen, maar ook losse keukenapparatuur. In de meeste showrooms, zie je dat de keukens beneden staan en de apparatuur boven.

Het concept slaat aan, want er zijn inmiddels 14 vestigingen. Grappig, deze noemen ze dan heel loodserig ”filialen”.

Bij Keukenloods zit een wormpje die de korting opeet… daar later meer over.

Is Keukenloods lid van de Mandemakers groep? Ja, sinds 2015. Is dat erg? Nee, daarom kun je er vanuit gaan dat ze de zaken goed geregeld hebben. Is keukenloods te vertrouwen? Absoluut.

Keukenloods… moet dat hem wel worden, of niet?

Ben je nog helemaal in de oriëntatie modus?


Cadeautje – keukenmagazines voor jou

Bekijk de nieuwste keukentrends 2024 – de mooiste keuken en de beste prijzen. Klik hier en ontvang keukenmagazines >>>

– Bryan, keukenadviseur bij Izaa

p.s. de Keukenloods folder zit hier niet bij.

Locaties

Keukenloods vestigingen zijn te vinden in Alkmaar, Amsterdam, Almere, Drunen, Gaanderen, Nederweert, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Veendam, Waddinxveen, Zaandam (extra grote vestiging) en Zwaag. Ook is het hoofdkantoor en afhaalpunt in Opmeer. Hier geven ze geen advies – en het is ook geen showroom.

Er zijn helaas geen vestigingen in Vlaanderen, wel kunnen ze gewoon apparatuur in Vlaanderen leveren.

Keukens

Welke keukens verkoopt Keukenloods? Net als Keukenkampioen verkoopt deze partij onder andere Pronorm en nog een ander merk.

Er zijn ook voorraadkeukens. Dit zijn de goedkopere kant en klare keukenmodellen.

Laten we eens kijken naar de soorten keukens. Zoek je een moderne of designkeuken? Het assortiment bestaat voor 80% uit moderne keukens. Die kun je vervolgens weer onderverdelen in industriële keukens. Ook de greeploze keuken is super design en veel te vinden bij Keukenloods.

Ook veel designkeukens zijn hier te vinden.

Ben je meer een type voor de wat meer euforische keukens? Zoals jaren 30 keukens – of voel je je een kasteelheer met een klassieke keuken? Dan heb je toch een veel kleinere keuze. Doe je wat water bij de wijn – dan verander je de klassieke keuken meer in een tijdloze keuken. Zo krijg je meer ontwerpmogelijkheden.

Helaas sterven nostalgische keukens uit…

Keukenloods renovatie

Niet alleen voor een complete keuken, ook voor een keukenrenovatie kun je bij Keukenloods terecht. Toch moet je eerst goed beslissen:

nieuwe keuken of keukenrenovatie?

Want je betaalt bij een renovatie al snel teveel geld. Dat geldt niet alleen voor een Keukenloods renovatie – overal is een medische cosmetische keukeningreep duur.

Ook is het verstandiger om een renovatie uit te voeren als de oude keuken ook echt van Keukenloods is. Indien je onder keuken renoveren verstaat dat je alleen de apparatuur hoeft te vervangen, dan kan dit wel handig zijn. Vervang je alle apparaten, dan word het in verhouding weer te duur.

Laat maar eens een keukenrenovatie offerte maken – je schrikt, dat garandeer ik je.

Keukenloods prijzen

We gaan even uit van de keukenprijzen – niet van de apparatuur prijzen. Wat kost een keuken bij Keukenloods gemiddeld? Zoek je een nieuwe keuken dan betaal je voor een gemiddelde keuken rond de 12.000 euro.

Wil je een eilandkeuken dan kom je al gauw rond de 16.000 euro uit. Een eenvoudige parallel keuken kan ook zo 13.000 euro zijn.

Maar voor je het zeker weet, moet je eerst een keukenofferte laten maken. Misschien heb je wel de zelfde wensen als die van een Afrikaanse dictator – bijvoorbeeld allemaal gouden randjes – dan gaat de keuken best duur worden.

Ok… gelukkig hebben ze bij Keukenloods geen gouden keukens – of gouden grepen.

Zoek je toch goedkopere keukens? Bij de outlet vind je keukens vanaf 3.800 euro.

Klik hier – Vergelijk Keukenloods met de Top 4 beste keukenwinkels >>>

 

Keukenloods offerte vergelijken

Een offerte laten maken is altijd vrijblijvend. Ook als je het niet doet.

Toch gaan ze in deze winkel je wel om een handtekening vragen. Om dat stapje voor jou een stukje eenvoudiger te maken, laat de adviseur je vaak voor de winkel kiezen – en niet voor de keuken. Dat betekend dat je alles nog mag wijzigen naderhand, maar dat je wel beslist om te trouwen met Keukenloods.

Trouw je dan vandaag, dan krijg je ook gelijk het huwelijkscadeau – de dagelijkse korting. Verloven is ook goed, zolang je maar een krabbel zet…

Je bent niet verplicht om direct te tekenen. Daarom is het handig – en slim –  om je offertes te vergelijken. Kies dan altijd wel een partij uit die vergelijkbaar is met Keukenloods. Zomaar prijzen opvragen bij meerdere winkels is zonde van je tijd en vrij nutteloos. Ook geeft het geen goed beeld van je keuze.

Ga je toch vergelijken bij Keukenloods? Vaak krijg je de offerte wel mee, maar de 3D tekening niet. Dit doen meerdere winkels trouwens niet. Ze willen niet dat hun keukenontwerp door een ander klakkeloos overgenomen word.

Niet getreurd… je kunt eerst zelf je keuken ontwerpen thuis in 3D. Ideaal. Zonder download en met simpele handleiding. In 5 minuten:

Klik hier om je keuken 3D te ontwerpen  >>>

 

Apparatuur prijzen

Ja.. keukenapparatuur online kopen. En dan 80 verschillende keukenapparatuur merken. Dat is best flink. Keukenloods is online een van de grootsten. In totaal ongeveer 32.000 keuken producten te koop in de online shop.

Internet prijzen voor inbouwapparatuur. Veel mensen gaan online even snuffelen naar de apparatuur. Zoek je losse keukenapparatuur? Die  monteren ze gewoon bij je thuis, tegen meerprijs.

Heeft Keukenloods de laagste prijs garantie? Ja. Er zit alleen een klein wormpje onder het gras als je ook een keuken wilt kopen… en dat wormpje eet de korting op. Hoe? Dat lees je onderaan.

Welke apparatuur verkoopt Keukenloods?

Bijna alles! Dus je kunt hier terecht voor ovens. Kookplaten en kookplaten met afzuiging in het werkblad – ja zelfs de Bora Classic – maar ook koelkasten, vriezers en de Quooker – de kokend water kraan.

Keukenloods onderhandelen?

Kan je onderhandelen bij Keukenloods? Tuurlijk! Niet dat ze er blij mee zijn, maar je kunt voor de keukens zeker proberen te onderhandelen. Of ze er in meegaan is een tweede. De apparatuur is er vaak enorm scherp geprijsd.

Acties en Black Friday & keukenoutlet

De site staat vol met acties en restapparatuur. Natuurlijk is er ook een speciale outletpagina. Hier kun je zelf goedkoop apparatuur online vinden. Ook staan er flink wat showroomkeukens op.

Soms werkt Keukenloods ook met een kortingscode.

Ook de Izaa medewerker heeft hier wel eens een AEG combi besteld. En ik moet toegeven – erg blij mee! Ook met de prijs 😉 Alleen de verlichting is al kapot.

Levertijd en garantie keukenloods

Heb je snel een nieuwe keuken nodig? De voorraadkeukens kun je gelijk meenemen. Ook de showroomkeukens staan al klaar. Ze moeten alleen nog even gedemonteerd worden.

Wil je zelf een keuken ontwerpen – zoals de meesten – dan heb je wel te maken met een levertijd. Op de site staat een paar weken. Ik vermoed dat het 2 maanden is, zoals overal bijna het geval is.

Bij Keukenloods krijg je 2 jaar garantie op de apparaten en de keukenmeubelen.

Bezorging

Keukenloods bezorgd de apparatuur gewoon bij je thuis. Wel is de voorwaarde dat de apparatuur door je voordeur past. Er is ook een uitzondering – koelkasten en fornuizen breder dan 70 centimeter worden niet geleverd.

Bezorging door Nederland is gratis, met uitzondering van de wadden eilanden.

Montage

Bij Keukenloods monteren ze je keuken gewoon. Natuurlijk kun je er ook zelf voor kiezen om je keuken te plaatsen. Of je zoekt gewoon zelf een handige Harry op Werkspot. Plaats hier je klus.

Extra meerwerk, zoals keuken demontage en leidingen verleggen, zijn bij Keukenloods niet gebruikelijk. Je kunt er altijd om vragen, maar gezien de enorme drukte verwachten we niet dat ze dat accepteren. Dus moet je zelf op zoek naar je loodgieter, elektricien en stukadoor…

Keukenloods website

Ja, die is best gelikt…. en druk. Ook al is er in de winkel geen sprake van agressieve verkoop, de site domineert je wel een beetje. Op elke pagina zie je wel een stuk of 4 vlotte jongens die je recht in je ogen aankijken… Allemaal met gebleekte tanden en een dikke smile.

Zo voel ik me op die site een beetje een opgejaagd konijntje…

Wat kun je allemaal op de website doen?

Als eerste keukens zien. Apparatuur zien. Ook kun je zelf je keuken ontwerpen in 3D.

Keuken ontwerpen kun je beter hier doen >>>

Ook is er een handige keuzegids, die je een beetje door de showroom heen keukenloodst. Snel even de keukenstijlen doornemen. Zo weet je een beetje welke keuken het beste bij je past. Dit hebben ze ook voor de apparatuur – best handig.

Belangrijke mededeling in 2023: ook al verkopen ze nog gaskookplaten, deze gaan er helaas helemaal uit. Veel keukenwinkels verkopen bijna geen gas meer, maar inductiekookplaten.

Ook heeft de keukenloods een ”binnenkijken bij klanten” pagina. Hier zie je vooral hoe de keukens geplaatst zijn. Heb je een hoog gluurgehalte, dan kun je hier eens bij mensen binnenkijken.

Als laatste kun je eenvoudig inloggen je orderstatus in de gaten houden.

Ga je uiteindelijk kopen bij Keukenloods? Dan hebben ze het webshop keurmerk – en ze zijn CBW erkend. Dit geeft je aankoop veiligheid, voor als de keukenzaak failliet zou gaan. Nou verwachten wij absoluut niet dat Keukenloods hier problemen mee gaat krijgen. Het is een sterk en solide bedrijf.

 

Keukenloods ervaringen

Zoals bij zoveel winkels, heeft Keukenloods een flinke verwijzing naar goede reviews. Ze scoren gemiddeld een 8,9. Bij het 2e bezoek aan de site, was dit ineens een 9.(?)

Nou wordt deze social proof meestal in samenwerking met een externe partij gedaan. Bij Keukenloods is ook zo – alleen heeft Keukenloods alleen reviews op haar eigen site staan.

Ze werken dus wel samen met trustpilot, maar verwijzen er niet naar. Iets wat Mandemakers winkels vaak wel doen. Ook hier zijn Keukenloods ervaringen te vinden.

Het is altijd raadzaam, om bij ervaringen even heel internet af te struinen. Dus niet alleen de Keukenloods review pagina en Trustpilot.

Meer lezen? En echt alles weten van de Keukenloods? Bekijk het Keukenloods forum.

Conclusie

Bij de Keukenloods winkels is iets bijzonders aan de hand. Elke keukenzaak vergelijkt vaak de keukenapparatuur prijzen online bij Keukenloods. Dat doen ze soms zelfs in het bijzijn van de klant.

Dit komt omdat Keukenloods de laagste apparatuur prijzen zou hebben. Keukenapparaten zijn eenvoudig te vergelijken – een merk, een model en een prijs.

Koop je nou ook een nieuwe keuken bij Keukenloods? Dan zal dit argument wel op tafel gelegd worden:

”Wij hebben de goedkoopste keukenapparatuur”.

Toch kan dit voordeel wel eens minder aantrekkelijk zijn dan je denkt. Bij keukens werken ze met een totaalprijs. En hoe weet jij nou of je een goede aanbieding krijgt? Helaas… dat is heel moeilijk te controleren.

Wel koop je bij Keukenloods als je alles goed geregeld wilt hebben. Ze hebben de zaken goed voor elkaar en zijn professioneel. Onder de regie van Ben Mandemakers zit je zeker goed qua professionaliteit.

Is het echt spotgoedkoop? De apparatuur wel, de rest laten we in het midden…

Iedereen gaat apparatuur online vergelijken. Het is geen wonder meer dat andere keukenwinkels zeggen:

”Ik heb voor jullie de goedkoopste keukenapparatuur op internet aangehouden in de offerte. Check maar bij Keukenloods”.

Mooi… denk jij.

Maar de keuken? Die zal wel weer wat marge inleveren. Dat is de loodsworm die je korting opeet… Zo kan je kortingsdroom in duigen vallen.

Denk je nu:

Ik koop de apparatuur hier en de keuken elders? Slim bedacht, maar je krijgt zeker bij ”elders” geen tot weinig korting.

Keukenloods zegt transparante prijzen te hebben. Ja voor de apparatuur wel, maar voor de keukens iets minder. Het hangt allemaal af hoe hongerig het loodswormpje is.

Enniewees…

Bezoek de Keukenloods website >>>

 

Ook interessant:

Keukenkampioen informatie >>>

of

Brugman informatie >>>

 

 

IZAA

>