Ruimte tekort of heeft u geen goede organisatie met het opruimen en/of inrichten van uw keukenkasten? Lees dan deze blog verder. In deze blog vertellen wij u hoe u uw keukenkasten zo kan organiseren dat u overal gemakkelijk bij kunt en u altijd een opgeruimde keuken heeft. U heeft het soms zelf niet door maar in een korte tijd heeft u al gauw een grote verzameling keukenspullen en ingrediënten die allemaal een eigen plekje nodig hebben. Vooral keukenkasten waar u kruid, ingrediënten of klein gerei in bewaard, worden zeer snel onoverzichtelijk. Bij deze dus 5 manieren hoe u het beste uw keukenkasten zo kan inrichten dat uw keukenspullen efficiënt opgeborgen zijn.

Meer te weten komen over de inrichting en indeling van een keuken? Bekijk hier de manieren van inrichten en indelen>>

Dubbele bestek lade

Elke keuken heeft een bestek lade, deze lade is echt onmisbaar. We gebruiken niet alleen maar lepels, messen en vorken maar ook ander klein keukengerei dat in de keuken een plekje nodig heeft. Neem bijvoorbeeld de kaasschaaf, de keukenschaar en de flesopener. Maar hoe kunt u deze keukenaccessoires en bestek nou handig opbergen? Schaf een tweede besteklade aan, de perfecte oplossing! Door dat u 2 bestek lades heeft en al het bestek dus meer ruimte heeft, is dit veel overzichtelijker en beter gesorteerd. Zo vindt u alles super snel terug.

Uittrekbare plateaus en draaiplateau hoekkast

Wat meestal de lastigste plekken in een keuken zijn om in te richten zijn de hoeken. Maar deze ruimte is zeer handig en goed invulbaar. Een functionele oplossing voor de lege hoekruimte in uw keuken is een draaiplateau. Door aan dit plateau te draaien kunt u zeer gemakkelijk bij al uw spullen, zo wordt ook de hoekruimte in zijn geheel gebruikt. We hebben ook nog uittrekbare plateaus. Deze is zeer handig om uw keukenblad vrij te houden van uw keukenapparaten. Deze apparaten kunt u dan opbergen in uw uittrekbare plateau. Met deze methode creëert u veel ruimte op uw keukenblad en voorkomt u ver reiken in de keukenkast.

De ladeverdeler

Tegenwoordig zal u veel grote, diepe lades vinden in keukens. Dat is allemaal mooi en leuk omdat u gemakkelijk bij uw spulletjes kunt die achterin de lade liggen, maar u krijgt er wel snel een rommelige lade van. Om dit te voorkomen kunt u een ladeverdeler aanschaffen. Deze ladeverdelers zijn in allerlei verschillen soorten, maten, kleine en grote vakken aan te schaffen. Zo kunt u deze naar uw eigen wens kopen.


Sven - team IZAA (redactie)

Inspiratie gekregen of nog meer ideeën opdoen? Vraag hier uw gratis keukenbrochures aan. 30.000+ bezoekers profiteerden al van vele aanbiedingen.

Previous Post:

Next Post:

>