keukenkasten inrichten? Er zijn een paar zulke mooie functies die je achter je kastjes kunt plaatsen. Lees alles over deze gruwelijk gave oplossingen.

Keukenkastjes inrichten

Ruimte tekort? Of  heb je moeite met opruimen en inrichten van je keukenkasten? Keukenkasten inrichten is niet altijd even leuk. Soms heb je het niet door – maar in korte tijd heb je al gauw een grote verzameling keukenspullen.

En dan hebben we het nog niet eens over voedsel en specerijen gehad – ze hebben allemaal een eigen plekje nodig. Vooral keukenkastjes waar je kruiden, ingrediënten of klein gerei in bewaard. Ze worden snel een rommeltje.

Daarom dus 3 manieren hoe je het beste je keukenkasten kan inrichten. Hierna heb je de spullen perfect weg gewerkt. Hier komen ze:

 

Dubbele bestek lade

Nooit meer overlopende besteklades. Word je ook geïrriteerd van te veel lepels. vorken en messen? Nu niet meer!  Keukenkastjes indelen word leuk met deze oplossing.

Elke keuken heeft een normale bestek lade – deze lade is echt onmisbaar. We gebruiken niet alleen maar lepels, messen en vorken maar ook ander klein keukengerei dat in de keuken een plekje nodig heeft. Zoals bijvoorbeeld de kaasschaaf, de keukenschaar en de flesopener. Ook grote spaghetti lepels en opscheplepels moeten een plekje krijgen.

Je hebt eigenlijk niet genoeg aan 1 lade – 2 besteklades zijn beter. Losse bestekbakken bestellen?

Klik hier voor losse bestekbakken >

Maar hoe kun je het bestek nou handig opbergen? Schaf een tweede besteklade aan, de perfecte oplossing! Met deze 2e lade kun je al het bestek ongetwijfeld kwijt.

In de 1e besteklade stop je alle messen, vorken en lepels. In de andere stop je de grote opscheplepels, grote snijmessen en overig keukengerei. Hoe groot moet de besteklade zijn? Je kunt het beste minimaal 2x 60 centimeter bestekladen aanschaffen.

Nooit meer te weinig ruimte voor je bestek? Neem dan 2x 90 centimeter laden.

inrichten keuken

Uittrekbare plateaus en draaiplateau hoekkast

Hoe richt je een hoek in de keuken in? Dit is meestal de lastigste plek om in te richten. Toch is deze ruimte handig en goed in te delen. Een functionele oplossing voor de hoekruimte in je keuken is een draaiplateau – Door aan het plateau te draaien kun je snel bij je spullen. Bovendien gebruik je de hoekruimte optimaal.

Daarnaast hebben we nog een leuke optie – uittrekbare plateaus. Ideaal om je keukenblad vrij te houden van keukenapparaten. Deze apparaten passen namelijk perfect in het uittrekbare plateau. Hierdoor houd je enorm veel ruimte over op het aanrecht en voorkom je diep graven in een keukenkast.

keukenkastjes inrichten

De ladeverdeler

Tegenwoordig vind je veel grote, diepe lades in keukens. Ideaal dat er zoveel in kan, maar je krijgt er wel snel een rommelige lade van. Om dit te voorkomen kun je een ladeverdeler aanschaffen. Deze ladeverdelers zijn in allerlei verschillen soorten en maten. Vooral de wat luxere keukenwinkels hebben hier meerdere mogelijkheden voor. Zo richt je die naar eigen wens in.

Lees meer over de ladeverdeler.

Zo, nu heb je een paar ideale keukenkast inrichting tips gehad Hoe richt je nu de keuken in? Dat is wat uitgebreider.

Alles over de inrichting van je keuken.


Keukenkast indeling met goede ideeën? Inspiratie voor je nieuwe keuken opdoen? Stel zelf je pakket gratis keukenmagazines. 40.000+ bezoekers gingen je voor. Bekijk keukens, prijzen en aanbiedingen.

Klik hier voor gratis keukenmagazines>>>

Previous Post:

Next Post:

IZAA

>