Keukenkampioen

 

 

Keukenkampioen

 

Doordat de Keukenkampioen haar eigen fabriek heeft, word dat voordeel direct naar de klant doorgespeeld.  Hierdoor hebben ze zeer scherpe inkoopprijzen en zijn ze accuraat. Uw keuken wordt wel 20 keer gecontroleerd van verkoop tot levering.

Met zo een grote naam, is het assortiment van Keukenkampioen tevens heel breed. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Keukenkampioen een van de populairste keukenwinkels is.

Ze bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijs en kijken met een kritisch oog naar het eindresultaat van uw bestelde keuken. De meeste keukens worden worden met 12 weken geleverd.

Dit is gelijk aan het landelijk gemiddelde. Inmiddels heeft Nederland 47 vestigingen. Zelfs België heeft 3 vestigingen onder de naam Chef keukens.

Qua service zijn de meeste klanten enorm over deze winkel te spreken. Er staan bijvoorbeeld  binnen 14 dagen mensen bij u op de stoep als u hulp nodig heeft.

Hoofdkantoor

Gragtmansstraat
5145 RA Waalwijk
KvK 18046980
www.keukenkampioen.nl

Directeur: Robert Coppens
Segment: Middensegment
Oprichting: 1992
Medewerkers: ongeveer 450

Aanbetaling

Bij de Keukenkampioen hoeft geen aanbetaling gedaan te worden. Bij aflevering van de keuken moet uiteraard 100% betaald worden door te pinnen of door middel van bankoverschrijving. Het geld moet op de rekening staan bij de overdracht.

Prijs Keukenkampioen keuken

De gemiddelde prijs van een keuken is €9.500,-
Indien u een voordelige keuken wenste te kopen kan dat vanaf €4350,- (instap) en goedkope keukenkampioen keukens zitten rond de 6 a €7.000,-

De duurdere keukens komen meestal niet hoger uit dan 30.000,-

Vestigingen

Deze Nederlandse vestigingen zijn gevestigd in:

A tot H:

Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam Arena, Amsterdam-Westpoort, Beverwijk, Bergen op Zoom, Breda, Cruquius, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Drachten, Duiven, Ede, Emmen, Enschede, Geleen, Goes, Groningen, Heerhugowaard, Heerlen, Helmond, Hoorn-Zwaag, Houten, Kaatsheuvel,

L tot Z:

Leeuwarden, Lelystad, Middelburg, Mijdrecht, Nijmegen, Purmerend, Reeuwijk, Rotterdam-Alexandrium, Rotterdam-Parkboulevard, Rotterdam-Stadionweg, Roosendaal, Sneek, Son, Spijkenisse, Tiel, Utrecht, Weert, Woerden , Zaandam & Zwolle.

De Belgische vestigingen van de Keukenkampioen zijn gevestigd in Schoten en Turnhout en Zaventem (onder de naam Chef keukens)

Koopzondagen open

De meeste winkels zijn altijd open op zondag, maar het is zeker raadzaam om de website te bekijken voor de zekerheid.

Ontwerp uw keuken in 3D

Op de website van Keukenkampioen kunt u ook een keuken in 3D ontwerpen. Als u tevreden bent met het resultaat kunt u eenvoudig het ontwerp downloaden.

Het ontwerpen zelf  gaat eenvoudig en in 3 stappen. Wilt u goed voorbereid zijn? Ga dan met een ontwerp naar de Keukenkampioen vestiging en start met ontwerpen.

Naast de Keukenkampioen hebben wij een betere tool gevonden waarbij meer ontwerpmogelijkheden zijn.

Ontwerp uw keuken in 5 minuten in 3D >

Keukenbrochure

Voor het opdoen van inspiratie kunt u op de website van Keukenkampioen het keukeninspiratieboek aanvragen. Dit inspiratieboek staat vol met het gehele assortiment keukens van Keukenkampioen.

Ontdek de voordelen die deze keukenwinkel heeft met haar fabriek in Duitsland. In deze brochure zijn tevens meegenomen de nieuwste keukentrends 2019 en veel keukens met prijzen. Wilt u het magazine aanvragen? Dat kan hieronder. Daarnaast kunt u ook kiezen uit 7+ andere keukenmagazines!

Ontvang de Keukenkampioen brochure met andere brochures in huis >

Garantie

Waardoor word de garantie bepaald? Deze garanties zijn overal hetzelfde. Op een keuken van Keukenkampioen heeft u jarenlang garantie.  Op keukenkasten krijgt u 5 jaar garantie, op werkbladen 1 jaar en op keukenapparatuur 2 jaar, tenzij u alle inbouwapparatuur bij 1 merk koopt, dan krijgt u tevens 5 jaar op de apparatuur. Deze 5 jaar garantie op keukenkasten is het meest voorkomend. Al zijn er uitzonderingen, omhoog en omlaag.

Keukenmerken

Welke keukenmerken verkoopt de Keukenkampioen? De Keukenkampioen verkoopt Steinhaus keukens.

Qua inbouwapparatuur verkoopt men: Whirlpool, Zanussi, Bauknecht, Atag, Bosch, Miele, Siemens, Hoover, Bertazoni, Stoves & Boretti fornuizen.

Keukenkampioen onderhandelen

Het is gebruikelijk dat er word onderhandeld. Wel is het zo dat in praktijk elke onderhandeling verschilt. Zo kan de ene klant met 15% korting weglopen en de andere met 25% of zelfs 40% zoals er geadverteerd word. Het zal vreemd klinken, maar hoe brutaler de klant, hoe meer korting hij krijgt.

Korting

Deze winkel adverteert met 40% korting op de keukens en gratis montage bij het plaatsen van een keuken. Als er geen acties zijn, dan kan het voorkomen dat er een globale korting gegeven word door de verkoopadviseur zelf. Helemaal geen actie op een keuken komt bij de Keukenkampioen niet voor. Wilt u er zeker van zijn dat u de beste actie krijgt? Vraag de actievoorwaarden goed na in de winkel.

Wat kost de keuken voor u?

Door op de website van de keukenkampioen te kijken, kunt u precies zien hoe duur uw droomkeuken zal worden. U kunt in 3 stappen de prijs van uw keuken berekenen.

Met de budget planner kunt u een beter beeld krijgen van de kosten van uw droomkeuken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij hebben een handigere tool gevonden die tijd bespaard!

Bereken in 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken >

 

Voordelen Keukenkampioen

Als je zon groot bedrijf hebt met zoveel vestigingen, dan heb je ook een aantal interessante voordelen voor de klant. Een daarvan is een keuken op afroep bestellen. Dit is vooral handig voor huishoudens met een nieuwbouwhuis. Dat betekend concreet dat u alvast kiest voor Keukenkampioen als uw leverancier. Verder bent u helemaal vrij in het ontwerp. Daardoor zit u niet direct aan het eerst gekozen ontwerp vast.

u kunt dus vandaag op basis van de globale maatvoering een ontwerp laten maken. blijkt dat de maatvoeringen in huis toch wijzigen op het laatste moment? Dan kunt u gewoon in de winkel opnieuw het ontwerp laten aanpassen, vlak voor uw keuken in productie gaat.

Order status controle

Bij de meeste keukens gaat de bestelling en levering goed. soms echter, gaat er iets mis. Meestal is dit dan de fout van de winkel. Maar het kan ook zijn dat er tussen de verkoper en de klant iets onduidelijk is. Onduidelijkheid en risico is iets wat beide partijen willen voorkomen. Daarom is er een order status controle. U kunt zelf meekijken met de planning voor uw nieuwe keuken.

www.keukenkampioen.nl >