Keukenkampioen

 

 

Keukenkampioen

 

Keukenkampioen heeft haar eigen fabriek en dat voordeel word direct naar de klant doorgespeeld.  Ze hebben zeer scherpe inkoopprijzen en zijn accuraat. Uw keuken wordt wel 20 keer gecontroleerd van verkoop tot levering.

Het assortiment van Keukenkampioen is heel breed. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Keukenkampioen een van de populairste keukenwinkels is.

Ze bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijs en kijken met een kritisch oog naar het eindresultaat van uw bestelde keuken. De meeste keukens worden worden met 12 weken geleverd.

Dit is gelijk aan het landelijk gemiddelde. Inmiddels heeft Nederland 47 vestigingen. Zelfs België heeft 3 vestigingen onder de naam Chef keukens.

Qua service zijn de meeste klanten enorm over deze winkel te spreken. Er staan bijvoorbeeld  binnen 14 dagen mensen bij u op de stoep als u hulp nodig heeft.

Hoofdkantoor

Gragtmansstraat
5145 RA Waalwijk
KvK 18046980
www.keukenkampioen.nl

Directeur: Robert Coppens
Segment: Middensegment
Oprichting: 1992
Medewerkers: ongeveer 450

Aanbetaling

Bij de Keukenkampioen hoeft geen aanbetaling gedaan te worden. Bij aflevering van de keuken moet uiteraard 100% betaald worden door te pinnen of door middel van bankoverschrijving. Het geld moet op de rekening staan bij de overdracht.

Prijs Keukenkampioen keuken

De gemiddelde prijs van een keuken is €9.500,-
Keukens zijn te koop vanaf €4350,- (instap) en goedkope keukenkampioen keukens zitten rond de 6 a €7000,-

De duurdere keukens komen meestal niet hoger uit dan 30.000,-

Vestigingen

De Nederlandse vestigingen zijn gevestigd in:

A tot H:

Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam Arena, Amsterdam-Westpoort, Beverwijk, Bergen op Zoom, Breda, Cruquius, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Drachten, Duiven, Ede, Emmen, Enschede, Geleen, Goes, Groningen, Heerhugowaard, Heerlen, Helmond, Hoorn-Zwaag, Houten, Kaatsheuvel,

L tot Z:

Leeuwarden, Lelystad, Middelburg, Mijdrecht, Nijmegen, Purmerend, Reeuwijk, Rotterdam-Alexandrium, Rotterdam-Parkboulevard, Rotterdam-Stadionweg, Roosendaal, Sneek, Son, Spijkenisse, Tiel, Utrecht, Weert, Woerden , Zaandam & Zwolle.

De Belgische vestigingen van de Keukenkampioen zijn gevestigd in Schoten en Turnhout en Zaventem (onder de naam Chef keukens)

Koopzondagen open

De meeste winkels zijn altijd open op zondag, maar het is zeker raadzaam om de website te bekijken voor de zekerheid.

Ontwerp uw keuken in 3D

Op de website van Keukenkampioen kunt u ook een keuken in 3D ontwerpen. Als u tevreden bent met het resultaat kunt u eenvoudig het ontwerp downloaden.

U kunt de keuken eenvoudig in 3 stappen ontwerpen. Ga goed voorbereid naar een Keukenkampioen vestiging en start met ontwerpen.

Naast de Keukenkampioen hebben wij een betere tool gevonden waarbij meer ontwerpmogelijkheden zijn.

Ontwerp uw keuken in 5 minuten in 3D >

Keukenbrochure

Voor het opdoen van inspiratie kunt u op de website van Keukenkampioen het keukeninspiratieboek aanvragen. Dit inspiratieboek staat vol met het gehele assortiment keukens van Keukenkampioen.

Ontdek de voordelen die deze keukenwinkel heeft met haar fabriek in Duitsland. Inclusief de nieuwste keukentrends 2019 en veel keukens met prijzen. Vraag het magazine hieronder gratis aan!

Ontvang de Keukenkampioen brochure met andere brochures in huis >

Garantie

Op een keuken van Keukenkampioen heeft u jarenlang garantie.  Op keukenkasten krijgt u 5 jaar garantie, op werkbladen 1 jaar en op keukenapparatuur 2 jaar, tenzij u alle inbouwapparatuur bij 1 merk koopt, dan krijgt u tevens 5 jaar op de apparatuur.

Keukenmerken

Welke keukenmerken verkoopt de Keukenkampioen? De Keukenkampioen verkoopt Steinhaus keukens.

Qua inbouwapparatuur: Whirlpool, Zanussi, Bauknecht, Atag, Bosch, Miele, Siemens, Hoover, Bertazoni, Stoves & Boretti fornuizen.

Keukenkampioen onderhandelen

Het is gebruikelijk dat er word onderhandeld. In praktijk verschilt elke onderhandeling. zo kan de ene klant met 15% korting weglopen en de andere met 25% of zelfs 40% zoals er geadverteerd word.

Korting

De winkel adverteert met 40% korting op de keukens en gratis montage bij het plaatsen van een keuken. Vraag de actievoorwaarden goed na in de winkel.

Wat kost de keuken voor u?

U kunt op de website van keukenkampioen ook kijken hoe duur uw droomkeuken zal worden. U kunt in 3 stappen de prijs van uw keuken berekenen.

Met de budget planner kunt u een beter beeld krijgen van de kosten van uw droomkeuken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij hebben een handigere tool gevonden die tijd bespaard!

Bereken in 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken >

Meer weten?

www.keukenkampioen.nl >