Keukenconcurrent

Keukenconcurrent is geopend in 1997 en heeft inmiddels al 45 showrooms. Ze hebben een zeer succesvolle formule van keukens en staan gegarandeerd voor de laagste prijs binnen Nederland.

Voor ieder budget heeft Keukenconcurrent een passende keuken. Ze bieden niet alleen de laagste prijs, maar bieden ook nog eens een topkwaliteit in keukens aan! U ontvangt daarbij ook nog eens de beste service en garantie op uw keuken/apparatuur. Bezoek de website van Keukenconcurrent.

Hoofdkantoor

Gragtmansstraat 3
5145 RA Waalwijk
KvK 18053396
www.keukenconcurrent.nl

Directeur: Ernst Bareman
Segment: laagsegment
Oprichting: 1997
Medewerkers: 5500 (totale Mandemakers groep)

Vestigingen

De keukenzaken van Keukenconcurrent zijn gevestigd in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barendrecht, Beuningen, Beverwijk, Breda, Cruquius, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Gouda, Groningen, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Hoorn, Houten, Hulst, Kaatsheuvel, Leeuwarden, Leiderdorp, Lelystad, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Sittard, Sliedrecht, Son, Spijkenisse, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Wateringen, Woerden, Zaandam, Zoetermeer & Zwolle.

 

Ontwerp uw keuken in 3D

Op de website van Keukenconcurrent kunt u geheel zelf uw keuken online in 3D ontwerpen. Het programma is online te gebruiken. U hoeft dus geen moeilijke installaties te verrichten.

Op de online keukenontwerper kunt u uw gewenste stijl kiezen en starten met ontwerpen. Als u uw droomkeuken af heeft kunt u natuurlijk altijd langs in de winkel voor persoonlijk advies van een van de keukenadviseurs.

Keukenbrochures

Inspiratie nodig? Vraag dan snel het keukeninspiratieboek van Keukenconcurrent aan. Dit inspiratieboek staat vol met verschillend keukenopstellingen van diverse stijlen. U kunt zo makkelijk en snel bekijken wat uw bevalt. Door het opdoen van inspiratie weet u juist alleen maar beter wat u wilt. Uw droomkeuken is een stuk makkelijker te realiseren als u weet wat u wilt. Vraag dan nu uw keukeninspiratieboek aan. Ontvang het gratis inspiratieboek.

 

Budget planner

Het is mogelijk om binnen 5 minuten te weten wat de prijs zal worden van uw nieuwe keuken. Op de website van Keukenconcurrent staat een tool waarmee u de prijs kunt berekenen.  U selecteert eerst uw keukenopstelling, vervolgens kiest u de afmetingen, kleuren en werkblad. Daarna kiest u welke apparatuur u in de keuken wilt. Als afsluiter kiest u een aantal opties zoals, kranen, spoelbakken en verlichting. Ook kunt u kiezen of u de keuken wilt laten monteren door Keukenconcurrent. U ziet realtime de prijsverandering per geselecteerde optie. Wat kost een nieuwe keuken bij Keukenconcurrent

Garantie

Bij keukenkoncurrent heeft u 1 jaar garantie op het werkblad. De garantie op de apperatuur is standaard 2 jaar. Op de keukenonderdelen en kasten heeft u 5 jaar garantie! U hebt garantie op materiaal, constructie of fabricagefouten. Mochten er in het eerste jaar na aanschaf van uw nieuwe keuken problemen zijn met uw keuken dan brengt Keukenconcurrent geen kosten in rekening zoals, arbeidsoon en voorrijkosten.

 

Aanbetaling

Het bedrag wat u moet betalen bij de aanbetaling bij Keukenconcurrent is 15% van de koopprijs van uw keuken. Dit komt doordat Keukenconcurrent is aangesloten ibj het CBW. CBW staat voor Centrale Branchevereniging voor Wonen. Bij elke winkel van het CBW betaald u 15% over het aankoop bedrag. Wilt u meer weten over het CBW? Bezoek dan de website.