Keukenconcurrent

Keukenconcurrent is geopend in 1997 en heeft inmiddels al 45 showrooms. Ze hebben een zeer succesvolle formule van keukens en staan gegarandeerd voor de laagste prijs binnen Nederland.

Voor ieder budget heeft Keukenconcurrent een passende keuken. Ze bieden niet alleen de laagste prijs, maar bieden ook nog eens een topkwaliteit in keukens aan! Je ontvangt daarbij ook nog eens de beste service en garantie op jouw keuken/apparatuur. Bezoek de website van Keukenconcurrent.

Hoofdkantoor

Gragtmansstraat 3
5145 RA Waalwijk
KvK 18053396
www.keukenconcurrent.nl

Directeur: Ernst Bareman
Segment: laagsegment
Oprichting: 1997
Medewerkers: 5500 (totale Mandemakers groep)

Vestigingen

De keukenzaken van Keukenconcurrent zijn gevestigd in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barendrecht, Beuningen, Beverwijk, Breda, Cruquius, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Gouda, Groningen, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Hoorn, Houten, Hulst, Kaatsheuvel, Leeuwarden, Leiderdorp, Lelystad, Oss, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Sittard, Sliedrecht, Son, Spijkenisse, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Wateringen, Woerden, Zaandam, Zoetermeer & Zwolle.

 

Ontwerp je keuken in 3D

Op de website van Keukenconcurrent kun jij geheel zelf jouw keuken online in 3D ontwerpen. Het programma is online te gebruiken. Je hoeft dus geen moeilijke installaties te verrichten.

Op de online keukenontwerper kunt jij jouw gewenste stijl kiezen en starten met ontwerpen. Als je jouw droomkeuken af hebt, kun je natuurlijk altijd langs in de winkel voor persoonlijk advies van een van de keukenadviseurs.

Keukenbrochures

Inspiratie nodig? Vraag dan snel het keukeninspiratieboek van Keukenconcurrent aan. Dit inspiratieboek staat vol met verschillend keukenopstellingen van diverse stijlen. Je kunt zo makkelijk en snel bekijken wat je bevalt. Door het opdoen van inspiratie weet je juist alleen maar beter wat jij wilt. Jouw droomkeuken is zo een stuk makkelijker te realiseren. Vraag nu jouw keukeninspiratieboek aan.

Ontvang het gratis inspiratieboek >

 

Budget planner, uniek in keukenland!

Het is mogelijk om binnen 5 minuten te weten wat de prijs zal worden van jouw nieuwe keuken. Op de website van Keukenconcurrent staat een tool waarmee jij de prijs kunt berekenen. Je selecteert eerst jouw keukenopstelling, vervolgens kies je de afmetingen, kleuren en werkblad.

Daarna kies je welke apparatuur jij in de keuken wilt. Als afsluiter kies je een aantal opties zoals, kranen, spoelbakken en verlichting. Ook kunt je kiezen of jij de keuken wilt laten monteren door Keukenconcurrent.  Je ziet realtime de prijsverandering per geselecteerde optie.

Wat kost jouw nieuwe keuken bij Keukenconcurrent >

Garantie

Bij keukenconcurrent krijgt je 1 jaar garantie op het werkblad. De garantie op de apparatuur is standaard 2 jaar. Op de keukenonderdelen en kasten krijg je zelfs 5 jaar garantie! Je hebt garantie op materiaal, constructie of fabricagefouten. Mochten er in het eerste jaar na aanschaf van je nieuwe keuken problemen zijn met de keuken dan brengt Keukenconcurrent geen kosten in rekening zoals, arbeidsloon en voorrijkosten.

 

Aanbetaling

Het bedrag wat je moet betalen bij de aanbetaling bij Keukenconcurrent is 15% van de koopprijs van jouw keuken. Dit komt doordat Keukenconcurrent is aangesloten bij het CBW. CBW staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. Bij elke winkel van het CBW betaal jij 15% over het aankoop bedrag. Wil je meer weten over het CBW? Bezoek dan de website.

 

>
IZAA