Keukencoach – De oplossing van een flink probleem in keukenland…

Jouw herkenbare irritatiemomentje in keukenland: je zoekt een nieuwe keuken. De ene goedkope keuken is té lelijk. De andere keuken is hemels, maar onbetaalbaar. Je bent niet alleen – Dit ervaren 62% van de keukenkopers. Ze eindigen allemaal gefrustreerd in de verkeerde winkel…

Dat is nu verleden tijd – Onbereikbaar gaat bereikbaar worden. Onbetaalbaar gaat betaalbaar worden. En als de Miss keuken contest 2023 echt zou bestaan, dan wil je gewoon alle keukens van Keukencoach daten. Lelijke keukens hebben ze niet. Lees hoe ze het doen – en zie hieronder hoe mooi ze zijn…

Keukencoach

Keukencoach is een nieuwe keukenzaak die een ¨probleem¨ voor veel kopers oplost. We gaan eerst even dieper op dit probleem in:

Je wilt een super-de-luxe keuken. Stiekum zo eentje waarvan je visite denkt dat hij minimaal 80.000 euro heeft gekost. Er is alleen een probleem – je budget is ´maar´ 14.000 euro. Hoe krijg je die ´kloof´ gratis dicht? Ik zie je al denken: dat heb ik weer… de keuken die ik kies is altijd rete-duur – minimaal 30.000 euro… herkenbaar hé  😉?

We willen geen super goedkope keuken, want daar zijn keukenkastjes minder mooi afgewerkt. Ook het aanrechtblad ziet er cheap uit. En wat als iemand ziet dat je keukenapparatuur van het merk Candy is… dat kan echt niet.

Nee, wij willen een luxe keuken met  A-merk apparatuur, zoals Miele…Dat klinkt gewichtig. We like to ¨keep up appearances¨ net als Hyacinth Bucket…

Dit ligt in onze psyche. We willen wel goedkoop, maar de kwaliteit moet goed zijn. En vooral – die wil je zien. Want we hebben de keuken minimaal 15 jaar nodig. Dus slaan we de ultra goedkope keukenzaken over; Daarom struinen we net zo lang keukenwinkels af, tot we de juiste winkel vinden.

Maar deze upgrade zit ook in de prijs van de keuken…

Keukencoach keukens - industriële keuken

Waar ter wereld vind je een industriële keuken voor deze prijs? Bij Keukencoach betaal je voor deze keuken slechts – 19.995 euro. Inclusief Top A-merk keukenapparatuur… Klik hier om deze keuken te bekijken >

 

Voor luxe keukens betaal je de hoofdprijs. Een mooi voorbeeld is Bulthaup keukens. Kosten: gemiddeld 50.000 euro. Een ander voorbeeld is Siematic keukens, ook een top kwaliteit keuken, waar je ook al gauw 25.000 euro voor moet aftikken. Dus voor de meeste kopers gaat dit feestje niet door.

Misschien wil je daarom weten wat een keuken duur maakt…

Leuk hoor die dure keukens. Wat doe je dan? Juist… keeping up appearances 😉

Je nieuwe keuken moet matchen in prijs, kwaliteit en afwerking. En dat is lastig – Mensen bezoeken de verkeerde keukenwinkels – Of te goedkoop, of te duur. Omdat ze de beste keukenzaak niet vinden, zijn ze een keuken kopen snel zat. Met als gevolg dat de meesten voor de goedkope keuken gaan.

Maanden later tijdens de keuken montage, is het je pijnlijk duidelijk welke winkel je niet moest kiezen…

Je voelt een brok in je keel… je geld is naar de verkeerde keukenzaak gegaan – weg aanbetaling, weg restant. En dan zeggen je vrienden ook nog bij het eerstvolgende etentje: ¨wat een prachtige keuken!¨ Yeah right…

Of je hoort bij de minderheid die toch meer besteed aan de nieuwe keuken:

Je koos het alternatief: toch 5.000 euro meer voor een mooie afwerking. Je bezoek zegt ¨Wauw!¨ en ditmaal voelt het oprecht, maar je portemonnee heeft pijn…

Dit is eigenlijk nog pijnlijker – teveel betalen voor je nieuwe keuken bij die luxe toko in het dorp. Hij was zelfs zo chique, dat hij geen korting gaf.

¨Korting?¨

De eigenaar trok een vies gezicht. Dat past niet bij een super-de-luxe keuken… Geen wonder dat het hier zo stil is op zaterdag – Die keukenwinkel hoeft maar 4 keukens per maand te verkopen. Daarna kan hij zijn keukenwinkel de rest van de maand dichtgooien en lekker in de tuin zitten…

Je ziet het, beide opties zorgen voor problemen en stress – We hebben pas laat door dat we de verkeerde winkels bezoeken. Inmiddels ben je al besmet met het keukenvirus – dit virus maakt je snel moe en gefrustreerd – dus kies je de foute winkels uit.

Hoekkeuken Keukencoach

Een greeploze designkeuken, perfect afgewerkt. zoals afgebeeld: 8.295 euro. En nu komt het – De complete keuken voorzien van Miele apparatuur? Dan kost hij 9.800 euro. Klik hier om deze keuken te bekijken >

En daarom is er Keukencoach

Keukencoach is de gulden middenweg tussen goedkope en dure keukens. Alle keukens zijn opgemaakt door de beste visagistes. en voorzien van de mooiste make-up. Je hoeft maar ietsje dieper in je buidel te tasten voor de perfecte afwerking, maar nog steeds véél goedkoper dan de luxe keukenwinkel.

Keukencoach verkoopt bovengemiddelde kwaliteit keukens, met A- merken keukenapparatuur zoals Neff of Miele. Een winkel waar jij centraal staat – en waar ze je zeker niet in een hoekje duwen om te tekenen – geen verkoopdruk dus.

Hier vind je wél keukens die er uitzien alsof ze 80.000 euro kosten – de perfecte afwerking en de A-merken apparatuur maken je keuken super-de-luxe.

Keukens van Keukencoach

Met zo´n concept heb je keukenmerken nodig die tegen een stootje kunnen. Omdat je – nemen we aan – ook een veeleisende klant bent, moeten ze een breed assortiment hebben. Er mag niets ontbreken. Dus verkoopt Keukencoach Hacker keukens. Een van de populairste keukenmerken van dit moment, juist omdat dit merk zo veelzijdig is. Nog een veelzijdige keukenmerk is Nobilia keukens  -het tweede keukenmerk.

We gaan een aantal van deze superkeukens bekijken…

Keukencoach keuken met eiland

Een prachtige eilandkeuken – kastenwand 185 cm – eiland van 350 cm (wat een joekel), glazen hangkasten en ook nog een bargedeelte – alles superstrak afgewerkt. En dat voor maar 13.499 euro! Kun je je voorstellen dat de meeste eilanden kleiner zijn? Zo word je nieuwe keuken nog goedkoper! Klik hier om deze keuken te bekijken >

 

Vestigingen

Waar zitten de keukenwinkels van Keukencoach? Kun je niet wachten om deze keukens in real-life te zien? Kom dan gauw kijken in de showrooms van Keukencoach Villa Arena Amsterdam of Amersfoort. Woon je wat zuidelijker? Binnenkort opent een zaak in Rotterdam – In woonmall Alexandrium. Hier heb je nog meer keukenzaken, zoals Keukenkampioen of Bruynzeel keukens.

Deze showrooms bezitten ingrediënten om voor de keukenkopers de ideale keuken te maken. Daarnaast is er nog iets leuk aan deze showrooms – Het lukt weinig keukenzaken om de ideale sfeer te creëren. Je ziet bij de meeste keukenwinkels dat alles decor is – Stukje standbouw bouwen… snel keukentje plaatsen… en 6 maanden later weer keukentje demonteren. De showroom rouleert continue keukens – Bijvoorbeeld voor de nieuwste keukencollectie van 2022.

Hierdoor missen veel showrooms warmte. Al doet de huis-styliste haar best, je wilt toch in een keukenparadijs belanden.

Keukencoach komt dichter bij de emotie van de klant dan andere keuken-toonzalen – en dat voel je in de winkel.

Dan kom je in de showroom van Keukencoach…

Je denkt en voelt… ¨Wauw¨! De keukens zijn voorzien van de beste make-up. De visagistes blijven het niveau van de keukens op peil houden – elke dag stralen ze in de showroom. Je krijgt er direct een super warm gevoel bij. Alsof je tussen de Miss World verkiezingen staat… maar dan voor keukens.

 

Keukencoach rechte designkeuken

De Kathmandu keuken – super mystiek direct! Een strakke, greeploze keuken met A-merk apparatuur. Hij is vrij lang voor een rechte keuken – namelijk 390 cm. Gelukkig zijn de meeste rechte keukens korter. Dus je raad het al: die keuken kan goedkoper voor je uitvallen. Een plaatje toch? Zoals afgebeeld kost de keuken 7295 euro. Klik hier om deze keuken te bekijken >

Prijs van een Keukencoach keuken

Wat kost een keuken bij Keukencoach? Keukencoach is een hoog midden segment keuken met de beste keukenapparatuur.
De gemiddelde keuken bij Keukencoach zit rond de 12.000 euro.

Wat kost een goedkope keuken bij Keukencoach? We kunnen een eenvoudige rechte keuken al krijgen vanaf 6.000 euro. Een simpele hoekkeuken voor 9.000 euro.

Wat kost een eiland keuken dan? Die heb je al vanaf 12.000 euro.

prijzen keukens

Super de luxe keuken met betonlook en high end ultra dun werkblad. En dan de schouwkap – die lijkt op een hanglamp. Deze geweldige designkeuken kost maar 8.249 euro! Upgrade je hem met Miele apparatuur – dan heb je een luxe keuken voor 9.750 euro!! Klik hier om deze keuken te bekijken >

Waarom kies je voor deze keukenwinkel

Waarom je een keuken bij Keukencoach moet kopen:

– Als je een prachtige afwerking belangrijk vindt
– Betrouwbaarheid en service goed geregeld wilt hebben
– Je budget tussen de 9.000 en 35.000 euro is

Wanneer je hier niet moet kopen:

– Budget onder de 9.000 euro. (Dan moet je hier heen – I-kook, hetzelfde bedrijf)
– Als je wilt onderhandelen over je keuken
– Als je echt een simpele eenvoudige keuken wenst.

Montage keuken

De keuken kan volledig worden gemonteerd door monteurs die samenwerken met Keukencoach. Ook kan de oude keuken volledig verwijderd worden. Geen gedoe dus.

Ook de garantie bij een keuken is 5 jaar.

Reviews keukencoach

Keukencoach is – net als I-kook – van dezelfde eigenaar. Van de I-kook ervaringen zijn er bijna geen klachten online te vinden. Daarom denken we dat Keukencoach dezelfde strategie gaat hanteren – weer een enorm schone lei aan prachtige reviews die ontstaat.

Keukencoach staat nog in zijn kinderschoenen, maar het verbaast ons niet als Keukencoach snel 10 vestigingen heeft…

Nu zitten de eersten al te azen op een showroomkeuken van Keukencoach… maar die gaan pas over een half jaar de showroom uit 😉

Heb je een keukenbudget tot 9.000 euro?

Dan krijg je het zelfde keukenmerk, maar minder luxere apparatuur.

Klik hier voor de keukens van I-kook.

Nu is het wachten op de volgende keukenwinkel die meedoet aan de Miss keuken verkiezing…

 

IZAA

>