Keukenarchitecten overzicht

Keukenarchitecten overzicht

Veel keukenwinkels noemen zich keukenarchitecten. Een architect is echter een beschermde titel. Keukenarchitectuur is aan te raden bij keukens boven de €50.000,-

Een overzicht van bij ons bekende keukenarchitecten waarvan wij vinden dat ze genoeg ervaring hebben met keukens ontwerpen.

Keuken boven de 70.000 euro kopen? Dan is een keukenarchitect misschien iets voor jou!

Noord Holland:

Bob Ronday Architectuur Amsterdam
Czaar Peterstraat 111
1018 PE Amsterdam
06-24603674

Ben je Keukenarchitect? Ben je van mening dat je hier bij moet staan? Neem contact met ons op.


Het Gooi:

Keukenleven
Spiegelstraat 16
1405 HW Bussum
035-6936622
www.keukenleven.com

Brabant: 

Keukenarchitectuur midden brabant (Kamb)
Phantom 2
5126 RJ gilze
0161-431422
www.kamb.nl

Limburg: 

Lab32 architecten
Mevrouw van de Meijstraat 14
6243 AP Geulle
043-3655536
www.lab32architecten.nl

Zuid Holland: 

123DV.nl
Sint Jobsweg 30-N
3024EJ Rotterdam
010-4782064
www.123DV.nl

Utrecht:

Kraal architecten
Vossegatselaan 32
3583 RT Utrecht
030-2239677
www.kraalarchitecten.nl

Keukenarchitect Belgie

Kove
Lindenstraat 90B
9100 Sint-Niklaas
0486-236130
www.kove.be

Wanneer een Keukenarchitect?

Voor iedereen die exclusiviteit wil is er een keukenarchitect. Deze architect gaat net wat verder dan de keukenadviseur. Een keukenadviseur uit het hogere segment is in staat om een perfecte keuken te ontwerpen.

De architect is in staat om een perfecte keuken te ontwerpen inclusief de keukenruimte er om heen. Daarom is dit zeker een toegevoegde waarde indien je een flink budget te besteden hebt voor jouw nieuwe luxe keuken.

Hij kijkt dus niet alleen naar de keuken, maar ook naar de materialen voor de vloer, de wanden en de kleuren.

Hoe verloopt het traject met een Keukenarchitect?

Niet elke winkel werkt hetzelfde. Onderstaande uitleg kan afwijken. In sjieke winkels word er uiteraard naar jouw budget gevraagd. Indien blijkt dat er meer dan 100.000 euro voor een keuken besteed word, word zeker geadviseerd om gebruik te maken van een Keukenarchitect.

Vaak word er door de verkoper in de winkel een afspraak gemaakt met de architect. De architect maakt een eerste afspraak voor een behoeftebepaling in de winkel. Bij de vervolgafspraak, worden er meestal 2 ontwerpen gemaakt.

Kosten keukenarchitectuur

De kosten voor een Keukenarchitect kunnen behoorlijk zijn. Voor het ontwerpen van 2 tekeningen, kan zo 2000 euro gerekend worden.

Bij de kosten komen dus niet alleen de prijzen voor een nieuwe keuken, maar ook voor de materialen die de hele ruimte bepalen.

Alternatief Keukenarchitect

Indien je minder te besteden heeft voor jouw nieuwe keuken, maar je wilt toch een tweede partij naar je keuken laten kijken, dan zou een interieurarchitect of een interieur ontwerpster een optie zijn. Hier betaal je beduidend minder.

Keukenarchitect tekening

Ontwerpers van luxe keukenzaken zijn ook een goed alternatief.  Die hebben vrijwel altijd een goede blik op het design van een nieuwe keuken.  Vaak worden er ook door middel van cursussen de designers op de hoogte gehouden van de laatste design in de keuken. Er zijn trouwens geen kosten verbonden aan het ontwerp maken van een keuken door een keukenadviseur van luxe, dure keukens.

Welke keukenontwerpen worden veel door architecten gemaakt als leidraad? Lees alles over greeploze keukens.

 

Samenvatting

De kosten van een keukenarchitect liegen er niet om maar dan krijg je ook iets enorm moois in huis. Indien de begroting van de keuken boven de 50.000 euro is, is het een optie om hier gebruik van te maken.

Indien daar het geld niet voor is, adviseren wij je eens een luxe keukenwinkel binnen te stappen. Als je alleen al ‘Keukenarchitect’ googled, kom je zat hits tegen.

Pas daarna adviseren wij jou naar een interieur styliste, interieurontwerper te gaan.

>
IZAA