Keukenacties landelijk bekijken? Een overzicht van landelijke – en tijdelijke keukenacties bij alle keukenzaken in Nederland. Ideaal als je op het punt staat een nieuwe keuken te kopen. Waar krijg je de beste aanbieding?

Keukenacties landelijk

Bekijk hieronder welk aanbod het beste bij jou past. Er worden verschillende keukenacties aangeboden. Dit kan bijvoorbeeld zijn:  korting op de apparatuur. Ook zie je keukens met gratis montage voorbij komen. Daarnaast worden som ook bepaalde cadeaus aangeboden door een keukenwinkel.

Wij doen onze uiterste best om deze pagina up to date te houden. Let wel, op deze pagina kunnen fouten staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd geplaatste keukenacties. Zie voor gebruik ook onze disclaimer pagina.

Waar beginnen 84% van de keukenkopers de zoektocht?

Hier! Bij de gratis keukenmagazines. Deze zitten boordevol interessante acties. Ook kun je keukens met prijzen zien. Hoe dan ook: jij doet oneindig veel inspiratie op. Al 40.000+ aangevraagd sinds 2013.

Klik hier en stel je pakket samen >>>

Beste Keukenacties van nu – Küchenoutlet:

Bekijk hier de acties van de grote en middel grote keukenketens:

Naast de bodemprijs, ontvang je nog eens 500 euro extra korting op je nieuwe Duitse keuken bij Küchenoutlet Midden-Nederland. Je ontvangt de cheque bij de magazine aanvraag.

Klik hier voor de waardecheque van Küchenoutlet >>>

 

Hoe weet ik nou zeker dat ik de laagste prijs krijg voor elke offerte?? Doe mee met de second opinion keukenofferte  >>>

Lopende keukenacties bij verkoop

Bemmel & Kroon

Bemmel & Kroon heeft momenteel geen aanbiedingen voor complete keukens. Wel kun je hier terecht voor losse keukenapparatuur.

Bekijk hier de actie.

I-Kook Keukens acties

Tot en met 31 december. I-kook keukens actie is er momenteel met najaar uitverkoop kortingen!

De laagste prijs voor je keuken >

Voor vragen, bezoek een van de vestigingen.

Brugman keukens acties

Hier krijg je actie op 2 keukens – de Alles in 1 deal keukens. Wat houd deze actie in? Twee populaire keukens worden enorm scherp aangeboden. Daarom worden deze keukens ook goed verkocht. Je kunt kiezen uit een greeploze moderne keuken. Niet helemaal je smaak? Dan kun je ook een Betonlook industriële keuken uitkiezen.

Bekijk de actie hier.

Keukenzaken voor jou uitgezocht, essentieel te bekijken:

* Top 3 best beoordeeld  >>>

* Top 4 goedkoopste keukenzaken >>>

* Top 3 grootste keukenshowrooms >>>

Bruynzeel keukens actie

Deze keukenwinkel heeft op dit moment geen lopende actie – en wij verwachten ook niet dat er nog keukenacties gaan komen. Bruynzeel biedt – zoals ze zelf zeggen – direct de laagste prijs. Een actie is dan niet nodig.

Bekijk de pagina.

Concordia Keukens acties

Concordia keukens biedt een reiskoffer en strandhanddoek cadeau.

Bekijk hier de aanbiedingen

Eigenhuis keukens

Koop een van de AEG ovens – en ontvang een Google nest cadeau. Ook kun je een Bauknecht jubileum set kopen voor maar 1098 euro!

Bekijk hier de actie’s van Eigenhuis keukens

Franssen Keukens

Franssen keukens heeft momenteel geen acties.

Grando keukens actie

De Grando keukenactie van 2022:

Je krijgt bij een nieuwe keuken van Grando 15% korting – en een locale horecabon!

Bekijk hier de actie van Grando keukens.

Ikea keukenacties

Er zijn momenteel geen keukenacties bij Ikea. Deze zijn zeldzaam.

Keukendepot acties

Keukendepot heeft momenteel geen keukenactie. Wel kunnen ze bepaalde keukenapparatuur goedkoper aanbieden.

Bekijk de actie >

Keukenkampioen acties

Momenteel geen acties bij Keukenkampioen. Wel showroomkeukens in de uitverkoop! Wees er snel bij.

Bekijk de actie>

Keukenconcurrent acties

Van plan om een nieuwe keuken te kopen bij de Keukenconcurrent? Dan krijg je 30% korting bij een nieuwe keuken. Ook maak je kans op een vliegreis voor 2 personen.

Bekijk actie van Keukenconcurrent.

Keukenloods keuken acties

De keukenloods heeft elke week wel een nieuwe actie. Wat helemaal leuk is, is dat je ook de oude keukenacties terug kunt vinden op deze pagina. Momenteel bieden ze een gratis Quooker aan bij de aankoop van een nieuwe keuken.

Bekijk de actie.

Keukenzaken voor jou uitgezocht – essentieel te bekijken:

Top 3 best beoordeeld >>>

Top 4 goedkoopste keukenzaken >>>

Top 3 grootste keukenshowrooms >>>

Kvik Keukens acties

Gratis montage bij aankoop van een nieuwe keuken. Deze actie loopt al vrij lang.

Bekijk de actie

Mandemakers acties

Deze keukenzaak heeft 10% korting op keukens.  Bovendien krijg je een gratis wijn klimaatkast cadeau – voor de flinke slurpers onder ons.

Bekijk de actie

Primo keukens

Een set A-merk apparatuur voor 1495 euro.

Bekijk acties de actie van Primo keukens.

Superkeukens acties

Wil je een nieuwe keuken kopen bij Superkeukens? Dan krijg je een gratis Samsung galaxy tablet. Wel moet je dan 3 Samsung inbouwapparaten kopen.

Bekijk de actie

Keukenmaxx actie

Bij Summer deal krijg je 10% korting op je nieuwe keuken bij Keukenmaxx. Ook maak je kans op een fashioncheque ter waarde van 100 eur0.

Ontdek de actie.

Marquardt keukens

Marquardt keukens heeft momenteel geen actie. Wel krijg je een dinercheque ter waarde van 150 euro, als je een bekend een aanbeveling laat doen. Koopt diegene via jou een nieuwe keuken bij Marquardt? Dan krijg je een  deze cheque.

Bekijk de actie.

Nieuwenhuis keukens actie

Op zoek naar een keuken? Dan krijg je bij Nieuwenhuis keukens 10% korting – én keuken accessoires van Like to Cook. Deze accessoires hebben samen een waarde van maximaal 500 euro.

Bekijk de actie.

Nolte keukens

Je kunt nu bij Nolte keukens een complete eilandkeuken krijgen. Inclusief hoogglans lak, voor maar 15.995 euro. Ook krijg je een composiet werkblad. Om het af te maken krijg je ook nog keukenapparatuur van AEG bij deze aanbieding.

Ontdek de jubileum actie!

Nuva keukens actie

Bij Nuva keukens krijg je nu extra unieke garantie op keukenapparatuur. Normaal krijg je 2 jaar garantie op je keukenapparaten. Nu krijg je speciaal bij Atag apparatuur 10 jaar garantie.

Bekijk de actie.

Reddy keukens

Reddy keukens heeft geen directe aanbieding – dat past ook niet bij ze. Daarom bieden ze – naar eigen zeggen – de laagste prijs aan.  Bekijk de actie.

Sijben keukens

Bij Sijben keukens is er momenteel geen actie.

Tulp keukens

De actie van Tulp keukens: bij aanschaf van een complete keuken krijg je 2000 euro korting. Vraag wel in de winkel even naar de voorwaarden. Er zal wel een minimum aankoop bedrag aan vast zitten.

Bekijk de actie.

Voortman keukens

Voortman keukens heeft geen acties.

Meer acties zien van keukenwinkels? Extra kortingsbonnen? Ontvang gratis keukenbrochures, vol met tips, inspiratie, prijzen en ook kortingsbonnen!

 

Keukenacties Landelijk

 

Keukenacties uitgelegd

Hoe werkt dat? Welke actie is de beste? Zoals je weet, is keukens verkopen een commerciële business. Natuurlijk is de concurrentie moordend. Denk je dat er veel keukenwinkels failliet gaan? Nog steeds komen er anno 2021 nieuwe keukenwinkels bij. Die gebruiken keukenacties als een lokkertje. En elke winkel heeft zijn eigen manier om je over de streep te halen.

Bij een nieuwe keuken komen allerlei soorten acties. Sommigen lijken enorm verleidelijk. Zoals bijvoorbeeld keukens met gratis keukenmontage. Deze actie liep bij de Keukenconcurrent.

Ook zie je deze vaak terugkomen. Keuken kopen? Dan krijg je de apparatuur gratis. Vaak is dit een enorm goedkope set. Dit word aangeboden omdat de keukenwinkel ze goedkoop kan inkopen.

Als laatste worden er vaak huishoudelijke cadeautjes aangeboden. Een interessant hebbedingetje of een dinercheque.

Keukenwinkels lijken minder korting te gaan geven

Sinds 2018 worden er steeds minder acties gepromoot. Dat komt omdat keukenwinkels een beetje terug gaan naar vroeger. Toen werden er geen acties gegeven. Keukens hadden gewoon een vaste prijs. tot nu is dat anders – keukenwinkels schreeuwen om aandacht. En dat doen ze met korting.

Hiermee snijden keukenwinkels in elkaars taart. Want de ene actie is nog beter dan de andere. En klanten zijn natuurlijk enorm kieskeurig. Wat is de beste keukenactie?

Omdat er steeds meer keukenwinkels bijkomen, zou je nu juist meer keukenacties verwachten. Toch lijkt het er op dat meerdere winkels terug naar de basis gaan – Ze adverteren nu allemaal met de laagste prijs garantie.

Bij ons hoef je niet te onderhandelen – je krijgt er al de laagste prijs. Iedereen schreeuwt dit nu.

Waarom doen ze dit? Omdat ze het vervelend vinden voor jou als klant? Dat ze je nog steeds laten onderhandelen op een keuken?

Althans, dat zeggen ze. In werkelijkheid speelt iets anders. Want vanaf nu heb jij de touwtjes niet meer in handen.

Eerst had je zelf als klant nog invloed op je nieuwe keuken. Want jij kon ook onderhandelen. Nu bieden ze direct de laagste prijs – zo zeggen ze – en dus is er voor jou weinig te onderhandelen.

En dat maakt het best lastig. De acties zijn vaak kleine cadeautjes die vaak niet van invloed meer zijn op de keukenprijs. Maar wat willen we? Juist… korting.

Ook al zijn keukenacties superleuk. Het wil niet zeggen dat je de beste aanbieding krijgt. Je kunt de cadeautjes zelf ook kopen.

IZAA

>