Keukenacties landelijk bekijken? Een overzicht van landelijke – en tijdelijke keukenacties bij alle keukenzaken in Nederland. Ideaal als je op het punt staat een nieuwe keuken te kopen. Waar krijg je de beste aanbieding?

Keukenacties landelijk – voorjaar 2024

Bekijk hieronder welk aanbod het beste bij jou past. Er worden verschillende keukenacties aangeboden. Dit kan bijvoorbeeld zijn:  korting op de apparatuur. Ook zie je keukens met gratis montage voorbij komen. Daarnaast worden som ook bepaalde cadeaus aangeboden door een keukenwinkel. We plaatsen bewust ook oude acties – zo krijg je een beeld wat een keukenwinkel aan cadeaus geeft.

Wij doen onze uiterste best om deze pagina up to date te houden. Let wel, op deze pagina kunnen fouten staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd geplaatste keukenacties. Zie voor gebruik ook onze disclaimer pagina.

Waar beginnen 84% van de keukenkopers de zoektocht?

Hier! Bij de gratis keukenmagazines. Deze zitten boordevol interessante acties. Ook kun je keukens met prijzen zien. Hoe dan ook: jij doet oneindig veel inspiratie op. Al 40.000+ aangevraagd sinds 2013.

Klik hier – stel je pakket samen >>>

Beste Keukenacties van dit moment:

Bekijk hier de acties van grote – en midden grote keukenketens:

Door snelle groei winst inleveren, deze Duitse keukenwinkel doet het.  Geen onzin acties maar absolute bodemprijzen. Bespaar enorm op je nieuwe Duitse keuken bij Küchenoutlet.

Klik hier- Bekijk de Site Van Küchenoutlet >>>

Lopende keukenacties bij verkoop

We bekijken een overzicht van oude keukenacties – en lopende keukenacties. Belangrijk: elke actie is een lokkertje. Geen enkele actie is beter dan de andere. Dit hangt compleet af van hoe je de keuken koopt. We zijn kritisch op elke actie.

Bemmel & Kroon

Bemmel & Kroon biedt tijdelijk BTW korting aan bij de aankoop van een complete keuken. Wel kun je hier terecht voor losse keukenapparatuur. Ook bieden ze extra korting op energiezuinige apparatuur.

Bekijk hier de actie.

I-Kook Keukens acties

Momenteel: gratis keukenaccessoires ter waarde van 1000 euro bij je nieuwe keuken. I-kook keukens actie is er momenteel met najaar uitverkoop kortingen!

De laagste prijs voor je keuken >

Voor vragen, bezoek een van de vestigingen.

Brugman keukens acties

Momenteel heeft Brugman keukens geen actie.

Oude acties Brugman keukens

Hier krijg je actie op 2 keukens – de Alles in 1 deal keukens. Wat houd deze actie in? Twee populaire keukens worden enorm scherp aangeboden. Daarom worden deze keukens ook goed verkocht. Je kunt kiezen uit een greeploze moderne keuken. Niet helemaal je smaak? Dan kun je ook een Betonlook industriële keuken uitkiezen.

Keukenzaken voor jou uitgezocht, essentieel te bekijken:

* Top 3 best beoordeeld  >>>

* Top 4 goedkoopste keukenzaken >>>

* Top 3 grootste keukenshowrooms >>>

 

Bruynzeel keukens actie

Deze keukenwinkel heeft op dit moment geen lopende actie – en wij verwachten ook niet dat er nog keukenacties gaan komen. .

Bekijk de pagina.

Concordia Keukens acties

Koop nu een keuken en krijg voor 250 euro waarde accessoires cadeau.

Oude acties Concordia

Concordia keukens biedt een reiskoffer en strandhanddoek cadeau.

Bekijk hier de aanbiedingen

 

Eigenhuis keukens

Momenteel heeft Eigenhuis keukens geen actie.

Oude keukenacties Eigenhuis keukens

Koop een van de AEG ovens – en ontvang een Google nest cadeau. Ook kun je een Bauknecht jubileum set kopen voor maar 1098 euro!
Bekijk hier de actie’s van Eigenhuis keukens

Franssen Keukens

Franssen keukens heeft momenteel geen acties.

Grando keukens actie

De Grando keukenactie van 2023:
Koop nu een nieuwe keuken en krijg een Bora kookplaat cadeau.
Bekijk hier de actie van Grando keukens.

Oude acties Grando

Je krijgt bij een nieuwe keuken van Grando 15% korting – en een locale horecabon!

 

Ikea keukenacties

Er zijn momenteel geen keukenacties bij Ikea. Deze zijn zeldzaam. Wanneer heeft Ikea een nieuwe keukenactie? Elke keer als we kijken zien we geen actie.

Keukendepot acties

Gratis airfryer bij de aankoop van een keuken.

Bekijk de actie

Keukenkampioen acties

Het is koopnacht bij Keukenkampioen. Momenteel krijg je dan extra korting. Gratis keuken winnen? Die mogelijkheid is er ook.

Bekijk de actie

Keukenconcurrent acties

Momenteel heeft Keukenconcurrent geen acties.

Oude acties

Van plan om een nieuwe keuken te kopen bij de Keukenconcurrent? Dan krijg je 30% korting bij een nieuwe keuken. Ook maak je kans op een vliegreis voor 2 personen.

Keukenloods keuken acties

Elke keer nieuwe ideeen. Bekijk de actuele keukenacties .

Keukenloods oude acties

De keukenloods heeft elke week wel een nieuwe actie. Wat helemaal leuk is, is dat je ook de oude keukenacties terug kunt vinden op deze pagina. Momenteel bieden ze een gratis Quooker aan bij de aankoop van een nieuwe keuken.

 

Keukenzaken voor jou uitgezocht – essentieel te bekijken:

Top 3 best beoordeeld >>>

Top 4 goedkoopste keukenzaken >>>

Top 3 grootste keukenshowrooms >>>

 

Kvik Keukens acties

Maak kans op een 400 euro cheque bij het inschrijven op de nieuwsbrief van Kvik. Ook krijg je 20% korting op elke keuken.
Bekijk de actie

Oude acties

Gratis montage bij aankoop van een nieuwe keuken. Deze actie loopt al vrij lang.

 

Mandemakers acties

Mandemakers keuken heeft nu geen aanbiedingen op acties.

Oude acties

Deze keukenzaak heeft 10% korting op keukens.  Bovendien krijg je een gratis wijn klimaatkast cadeau – voor de flinke slurpers onder ons.

 

Primo keukens

Momenteel heeft Primo keukens geen acties.

Oude acties

Een set A-merk apparatuur voor 1495 euro.

 

Superkeukens acties

Wil je een nieuwe keuken kopen bij Superkeukens? Dan krijg je een gratis Samsung galaxy tablet. Wel moet je dan 3 Samsung inbouwapparaten kopen.

Bekijk de actie

 

Keukenmaxx actie

Bij Summer deal krijg je 10% korting op je nieuwe keuken bij Keukenmaxx. Ook krijg je gratis montage. Ook krijg je interieur advies bij je nieuwe keuken. Let op dit zijn wel keukens in het duurdere segment.

Ook maak je kans op een fashioncheque ter waarde van 100 eur0.

Ontdek de actie.

Marquardt keukens

Marquardt keukens heeft momenteel geen actie. Vermoedelijk komen er ook geen acties meer. De pagina is verwijderd.

 

Nieuwenhuis keukens actie

Momenteel heeft Nieuwenhuis keukens geen keukenactie lopen.

Oude keukenacties Nieuwenhuis keukens

Op zoek naar een keuken? Dan krijg je bij Nieuwenhuis keukens 10% korting – én keuken accessoires van Like to Cook. Deze accessoires hebben samen een waarde van maximaal 500 euro.

Nieuwenhuis keukens (onderdeel van Mandemakers keukens) biedt een gratis Montel meubel (Ook van Mandemakers) cheque aan voor 1500 bij de aankoop van een nieuwe keuken.

Nolte keukens

Je krijgt een gratis Quooker bij de aankoop van je keuken. Ontdek de actie

Oude keukenacties Nolte keukens

Je kunt nu bij Nolte keukens een complete eilandkeuken krijgen. Inclusief hoogglans lak, voor maar 15.995 euro. Ook krijg je een composiet werkblad. Om het af te maken krijg je ook nog keukenapparatuur van AEG bij deze aanbieding.

Nuva keukens actie

Momenteel heeft Nuva keukens geen actie.

Nuva keukens oude acties

Bij Nuva keukens krijg je nu extra unieke garantie op keukenapparatuur. Normaal krijg je 2 jaar garantie op je keukenapparaten. Nu krijg je speciaal bij Atag apparatuur 10 jaar garantie.

Reddy keukens

Reddy keukens heeft geen directe aanbieding – dat past ook niet bij ze. Daarom bieden ze – naar eigen zeggen – de laagste prijs aan.  Bekijk de actie.

Sijben keukens

Bij Sijben keukens is er momenteel geen actie.

Tulp keukens

Nu zijn er geen acties bij Tulp keukens.

Oude keukenacties Tulp keukens

De actie van Tulp keukens: bij aanschaf van een complete keuken krijg je 2000 euro korting. Vraag wel in de winkel even naar de voorwaarden. Er zal wel een minimum aankoop bedrag aan vast zitten.

Voortman keukens

bij Voortman keukens krijg je een Boretti houtskool barbeque gratis.

 

Meer acties zien van keukenwinkels? Extra kortingsbonnen? Ontvang gratis keukenbrochures, vol met tips, inspiratie, prijzen en ook kortingsbonnen!

 

Keukenacties Landelijk

 

Keukenacties uitgelegd

Hoe werkt dat? Welke actie is de beste? Zoals je weet, is keukens verkopen een commerciële business. Natuurlijk is de concurrentie moordend.

Denk je dat er veel keukenwinkels failliet gaan? In 2023 en 2024 zullen steeds meer keukenwinkels failliet gaan. De markt ziet er niet best uit. Er zijn teveel keukenzaken nu. Die gebruiken – terecht – keukenacties als een lokkertje. En elke winkel heeft zijn eigen manier om je over de streep te halen.

Bij een nieuwe keuken komen allerlei soorten acties. Sommigen lijken enorm verleidelijk. Zoals bijvoorbeeld keukens met gratis keukenmontage. Deze actie liep bij de Keukenconcurrent.

Ook zie je deze vaak terugkomen:

Keuken kopen? Dan krijg je de apparatuur gratis. Een keuken kopen met gratis apparatuur… wauw. Lijkt een mega deal. Vaak is dit een enorm goedkope set. Dit word aangeboden omdat de keukenwinkel ze goedkoop kan inkopen.

Als laatste worden er vaak huishoudelijke cadeautjes aangeboden. Een interessant hebbedingetje of een dinercheque.

Keukenwinkels lijken meer korting te gaan geven

De titel van dit stuk was precies andersom: keukenwinkels gaan minder korting geven. Maar nu de klanten nergens te vinden zijn gaan ze weer met keukenacties smijten.

Zoals het was:

Sinds 2018 werden er steeds minder acties gepromoot. Dat komt omdat keukenwinkels een beetje terug gaan naar vroeger. Toen werden er geen acties gegeven. Keukens hadden gewoon een vaste prijs. tot nu is dat anders – keukenwinkels schreeuwen om aandacht. En dat doen ze met korting.

Hiermee snijden keukenwinkels in elkaars taart. Want de ene actie is nog beter dan de andere. En klanten zijn natuurlijk enorm kieskeurig. Wat is de beste keukenactie?

Omdat er steeds meer keukenwinkels bijkomen, zou je meer keukenacties verwachten. Toch lijkt het er op dat meerdere winkels terug naar de basis gaan – Ze adverteren nu allemaal met de laagste prijs garantie.

Bij ons hoef je niet te onderhandelen – je krijgt ier gelijk de laagste prijs. Wie schreeuwt dit niet?

Waarom doen ze dit? Omdat ze het vervelend vinden voor jou als klant? Dat ze je nog steeds laten onderhandelen op een keuken?

Althans, dat zeggen ze. In werkelijkheid speelt iets anders. Want vanaf nu heb jij de touwtjes niet meer in handen. Eerst had je zelf als klant nog invloed op je nieuwe keuken. Want jij kon ook onderhandelen. Nu bieden ze direct de laagste prijs – zo zeggen ze – en dus is er voor jou weinig te onderhandelen.

En dat maakt het best lastig. De acties zijn vaak kleine cadeautjes die vaak niet van invloed meer zijn op de keukenprijs. Maar wat willen we? Juist… korting.

Keukenacties najaar 2023

Er is een enorme verschuiving plaatsgevonden in de economie. Mensen kopen wel keukens. En er zijn zat klanten. Maar er zijn veel teveel keukenzaken. Er moeten er een paar failliet gaan om de markt weer recht te trekken. En dit heeft een voordeel voor jou als klant:

Je kan nu extra goedkoop een keuken kopen. Maar je moet wel de juiste keukenzaak uitkiezen. Ook al zijn keukenacties superleuk. Het wil niet zeggen dat je de beste aanbieding krijgt. Je kunt de cadeautjes zelf ook kopen.

Wat wij adviseren?

Wij adviseren nu Kuchenoutlet. Net een jaar gestart – en ze leveren extra winst in om snel te groeien. Daar kan jij nu van profiteren.

 

Verder interessant:

Keukenwinkels informatie > Vind alle informatie over elke keukenwinkel.

Wat maakt een keuken duur > Lees welke elementen je keuken enorm duur maken en hoe je hier alternatieven voor vindt.

 

IZAA

>