Keuken outlet? Waarom teveel betalen bij een gewone keukenzaak als ik ook naar een keuken outlet kan? Dan klinkt als een buitenkansje! Helaas zijn er ook veel neppe outletters bij – Top 8 keuken outlets die je moet bezoeken.

Direct een outlet prijs? Wij hebben het uitgezocht. Bij deze keukenzaken slaagt 63% voor een outlet prijs: de goedkoopste keukenwinkels.

Wat is een keuken outlet

De betekenis van een outlet – voordeliger oude producten kopen voor een lagere prijs omdat de winkel er af moet…en deze vervangen voor de nieuwste producten.  Bij een keuken is dat toch een lastig verhaal – de keuken bestaat uit meerdere onderdelen en deze kunnen alleen verouderd zijn als je spreekt van een showroomkeuken.

Juist een showroomkeuken staat maanden in de showroom en word daarmee een verouderd product – alle andere keukens komen gewoon vers van de pers en moeten allemaal besteld worden. Dus geen uitverkoop, maar nieuw.

Toch worden deze spannende termen als keuken uitverkoop, keuken outlet en in België solden keukens gretig gebruikt op de gevel – ze lokken klanten. Maar om te spreken van een keuken outlet store is opmerkelijk; Dit suggereert dat er alleen maar showroomkeukens in staan.

Terwijl de meeste keukenwinkels waar outlet mee verweven is toch gewoon nieuwe keukens verkopen. Je zet in die winkel immers een handtekening voor iets wat besteld moet worden.

Ook op woonbeurzen gebruiken ze deze term veel. Extra goedkoop kopen want je bent op de beurs – wijntje er bij en tekenen maar!

Veel keukenwinkels hebben een speciale pagina met showroomkeukens – die noemen ze outlet. Zoals je bij Ikea ook een sale hoek hebt voor meubelen die wat beschadigd zijn en daarom goedkope weg moeten – hebben keukenwinkels zon pagina voor showroomkeukens.

Keukenapparatuur outlet word wel veel verkocht. Apparatuur word vaak in grote getallen ingeslagen en je komt er niet altijd makkelijk van af. Dat noemen ze ook wel restapparatuur – apparatuur die vaak ouder is dan 1 half jaar. De nieuwe apparatuur lijn moet de oude snel vervangen, dus worden deze restapparaten goedkoper verkocht.

Of een bedrijf koopt te groots in, waardoor de apparaten niet meer versleten kunnen worden. Toch zou je ook een nieuwe keuken met restapparatuur kunnen kopen – best voordelig!

Dus eigenlijk bestaat een keuken outlet niet: dat zou en winkel vol met voorbeeldkeukens zijn.

keuken outlet keuken

Ga je lekker met je vriendin naar een keuken outlet, kom je zon duimpjes meneer tegen. Steek hem effe op! Dit bedrijf is top! Zo eentje die gelijk je beste vriend is – dat wil je niet. Daarom hebben wij hieronder een lijst met betrouwbare winkels.

Echt of nep outlet?

Overgewaaid uit Amerika werd het woord outlet snel een succes. Waarom dan ook niet bij keukens? Sinds de jaren 90 gingen veel keukenwinkels overstag – kortingen, concurrentie en outlets moesten er komen. Een lokkertje dus…en een met succes. Maar showroomkeukens zijn natuurlijk snel op. Hoe verkoop je nieuwe keukens dan als outlet keukens?

Door die restapparatuur toe te voegen krijg je toch nog een beetje outlet. Soms geven ze onderaan de keukenofferte nog een mooie ‘keukenoutlet korting’ om het nog overtuigender te maken.
Dit kun je ook ‘snelle beslissers korting’ noemen, of ‘dappere durfers’ korting – als je maar denkt dat je een speciale korting hebt en die krabbel maar zet…als jouw hersens maar denken dat je een speciale uitverkoop aanbieding hebt…

Daarom is een keuken outlet niets anders dan een prijsvechtende keukenboer. Sommige keukenwinkels verwerken het in de naam,  anderen hebben alleen een speciale pagina.

Sommige winkels hebben niet eens restapparatuur. Dan koop je een nieuwe keuken, met nieuwe apparatuur – en dat noemen ze dan outlet. Ben je even genept…


Alle keukenoutlets vinden?
Bekijk spotprijzen in onze gratis keukenmagazines!

– Bryan, keukenadviseur bij Izaa

Waarom naar een keuken outlet?

Een ding hebben ze gemeen: ze zoeken klanten die op koopjes uit zijn. Je wilt een goedkope keuken. Daarom ga je naar een outlet keuken store voor extra korting. We weten nu dat showroomkeukens eigenlijk de echte uitverkoop winkels zijn. Maar de meeste winkels verkopen nieuwe keukens. Een zelf benoemde outlet winkel behandel je dus hetzelfde als een nieuwe keuken. Maar dan eentje waar geen dikke winst op gemaakt word.

Stel dat je rest apparatuur in je keuken krijgt, dan is dat toch mooi? De winkel moet er van af want het is wat verouderd – maar wat doet die apparatuur het nog goed. Ook al is de garantie meestal maar een jaar, de apparaten zijn gewoon goed. Je wilt gewoon voordeel op je keuken. Moet je eens kijken wat je kunt besparen met restapparatuur.

Dus moet je niet naar een winkel waar je kunt onderhandelen over je keuken.

Kun je niet goed onderhandelen, betaal je al te veel. Ga daarom liever naar een winkel waar ze direct de laagste prijs neerleggen. Zoek je echt een hele kleine keuken die super voordelig is? Bijvoorbeeld voor een huurwoning? Dan is een Kitchenette een goede oplossing.

 

Keuken verkopen met korting

Top 8 goedkope keuken outlets

We hebben een aantal keuken outlets voor je op een rij gezet. Daar waar je kwaliteitskeukens kunt kopen voor een lage prijs.

Keukenplaats

Dit bedrijf wil helemaal geen winst maken, maar gewoon snel groeien. En hoe doe je dat? Door de keukens direct scherp neer te leggen – en dat doen ze nog steeds. Om die reden verkoopt Keukenplaats veel keukens. En het mooie is dat deze outletkeukens landelijke dekking hebben – met 22 vestigingen ze zitten altijd bij jou in de buurt.

Bekijk de aanbiedingen >>>

 

Küchenoutlet

Nieuwe goedkope prijsvechter in Nederland met topkwaliteit keukens en goede ervaringen. Enorme collectie Duitse keukens. Modern, design of klassiek. Iedereen slaagt bij Kuechenoutlet in Veenendaal.

Bezoek Küchenoutlet >>>

I-kook

Wat krijg je als je geen gladde keukenverkopers hebt en qua positieve reviews de boventoon voert? Juist, een uber betrouwbare keukenzaak. Met goede voorwaarden en veel vrolijke keukenkopers – en er word ook nog eens geen druk gezet bij de verkoop. Ook voor deze betrouwbare winkel kun je overal terecht.

Bekijk aanbiedingen I-kook >>>

 

I-kook keukenoutlet Dit zijn nog eens stuntprijzen! Deze greeploze U-vormige keuken van I-kook, inclusief actieapparatuur – en dat maar voor € 4.995,-Bekijk deze super aanbieding snel >

 

Kuchenwelt

Kuchenwelt brengt een goedkope Duitse kwaliteit keukenwinkel gewoon naar Nederland. Deze outlet is een echte prijsvechter – met maar 1 doel: jouw de goedkoopste keuken leveren. Woon je in Noord-Holland? Dan is Kuchenwelt Heerhugowaard >>> de winkel voor jou. Laat je een offerte maken, krijg je direct al een Quooker kokend waterkraan cadeau! Je leest het goed: alleen al bij het maken van een keukenofferte..krijg je hem.

De bovenste 3 outlets zijn de beste keus – als je kijkt naar prijs-kwaliteit, service, CBW garantie en goede reviews – 2 winkels hebben een landelijke dekking.

 

Paul Roescher

Wil je een supergrote keuken outlet met veel keukens en mooie kortingen? Deze gigantische showrooms zijn echt de moeite van het bezichtigen waard. Naast outlet keukens kun je bij Paul Roescher ook terecht voor een goedkope badkamer, prachtige tegels of een knusse open haard. De winkel zit alleen in Overijssel: namelijk in Apeldoorn en Rijssen. Daarom ook wel bekend als de bekendste keuken outlet van twente.

Dan doen ze ook nog eens aan combi-aankoop korting. Maar dat geldt alleen voor nieuwe keukens. Daarnaast bieden ze ook nog eens een arrangement aan voor kopers uit het westen. Krijg je er een hotelletje bij.

 

Keukenhal

Deze keuken outlet is alleen te vinden in Brabant en Limburg.  De winkels ogen als echte prijsvechters. Een aanbetaling hoeft niet, maar je moet het complete bedrag voor levering betalen. Naast de lage prijzen hebben ze soms ook nog keukenacties. Bekijk Keukenhal.

 

Keukendump

Een nog schreeuwerige winkel bestaat niet. Alles aan deze Brabantse keukenwinkel ademt de keuken outlet uit. De schreeuwerige website, de knalprijzen en waarschijnlijk ook de verkopers 😉 Ook Keukendump is aangesloten bij het CBW – dus die aanbetaling zit wel goed.

 

Keukendepot

Onderdeel van IMG groep, waar ook Superkeukens onder valt. Verkoopt keukens net iets duurder dan bouwmarktkeukens, dus vanaf € 1.400,- Ook kun je hier losse apparatuur kopen voor lage prijzen. De winkel geeft 10 jaar garantie op je nieuwe keuken, best netjes.

Bezoek Keukendepot

 

Populairste keuken outlet Duitsland

Hallo, waar zitten jullie keukenkopers allemaal in Duitsland? Wat is de grootste showroom net over de grens waar je luxe keukenmerken kunt kopen voor lage prijzen – daar waar zelfs op maandagochtend nog veel auto’s met een Nederlands kenteken staan? Zon gewilde keuken outlet in Duitsland…dat kan alleen bij Ekelhoff.

Ja, ik wil die populairste keukenoutlet Duitsland zien >

 

Overzicht keukenmerken in de uitverkoop

Aan onderstaande links zie je dat iedereen zijn eigen draai geeft aan het woord outlet. Je zoekt een bekend keukenmerk – en dan met extra voordeel. Hieronder vind je populaire keukenmerken die ergens goedkoper aangeboden kunnen worden.

Siematic

Als Siematic de droom is van de auteur van dit stuk, hoe moet het dan niet voor een leek voelen? Je wilt een goedkope Siematic keuken. Wil je een Siematic keuken voor de prijs van een gewone keuken? Rij dan naar Oosterhout in Noord Brabant. Deze winkel staat vol met prachtige Siematic keukens. Je koopt dit merk voor de prijs van een gewone keuken.

Bezoek Siematic Oosterhout >

 

Siematic keuken outlet store

Dit soort prachtige Siematic keukens voor de prijs van een gewone keuken kopen? Bezoek de Siematic winkel in Oosterhout.

Ikea

Wil je een Ikea keuken? Die heeft ook outlet keukens, maar die zijn al weg voor ze te koop staan. No way dat je ooit showroomkeukens van Ikea ziet. Hoe kan dat nou? Ze zijn weg voor je er erg in hebt. Geeft Ikea de juiste korting op deze keukens? Dat weten we helaas niet. Moet je er een hebben? Reserveer hem ver van te voren – claim de keuken al in de winkel: spreek de medewerker aan en zeg dat je enorm verliefd bent op die showroomkeuken. Reken maar dat ze hem voor je gaan reserveren. Alleen zo kun je gebruik maken van de Ikea keuken outlet.

Kan een Ikea keukenofferte goedkoper? Dat hebben we uitgezocht – of een Ikea keuken voordeliger kon. Bekijk het diepgaande offerte vergelijk.

Bruynzeel outlet

Deze winkel verkoopt alleen restapparatuur; Dus misschien kun je de Bruynzeel keuken in de winkel kopen en apparatuur in de outlet. Moet je wel helemaal naar Bergen op Zoom rijden. Bezoek de Bruynzeel keukenapparatuur outlet.

Bulthaup keukens

Bulthaup keukens in de uitverkoop. Naast Siematic valt ook Bulthaup in top segment keukenwinkels. Geen wonder dat iedereen deze keukens graag met discount koopt. Toch zit een gemiddelde keuken al rond de € 40.000,- Bij de allure van dit merk passen ook eigenlijk geen extreme kortingen – toch kun je soms wat mooie Bulthaup aanbiedingen vinden.

Poggenpohl

Nog zon merk dat super gewild is gezien de kwaliteit en keukendesign. De kans dat je een Poggenpohl met extra korting kunt kopen is klein. Er zijn in verhouding weinig showroomkeukens. Bekijk de showroomkeukens van Poggenpohl.

Hacker Systemat

Hacker- een van de meest verkochte merken in Nederland. Is dit keukenmerk ergens goedkoper krijgen dan in een gewone keukenwinkel? Thuiskeukens.nl zegt van wel. Direct de laagste prijs voor je Hacker keuken. Direct uit Duitsland besteld.

 

Outlet keukens België

Woon je in België en ben je op zoek naar een solden keuken? Dat is best lastig – er zijn niet zo veel outlets in België. In België heb je prachtige keukens van De Abdij. Top kwaliteit keukens en goede klant reviews. Hier vind je de outlet solden prijzen.

Samenvatting

We hadden al gezegd dat een keukenoutlet eigenlijk niet bestaat, want de betekenis is korting op een ‘kant en klaar’ restproduct – daarom past het woord beter bij een schoenenzaak. Bij een nieuwe keuken, kan alleen een showroomkeuken verkocht worden als kant en klaar product – terwijl ze in outlet juist veel nieuwe keukens verkopen. Een wassen neus dus. Het woord outlet word  bij elke mogelijkheid gebruikt om maar klanten te lokken.

Maar wat is nou het goed nieuws? je wilt een goedkope keuken…dan zit je bij de meeste outlets goed. Kies een outlet waar ze direct de laagste prijs neerleggen.

Misschien is dit artikel ook handig voor je. Juist omdat je een goedkope keuken zoekt….wat maakt een keuken prijzig?

IZAA

>