GRATIS JE KEUKEN ONTWERPEN?

Binnen 5 minuten geregeld!

* keukenplanner tijdelijk zonder registratie

** zie direct de prijs van je ontwerp

HOE START JE MET GRATIS 3D KEUKEN ONTWERPEN?

Verwerk keukenwensen
De 3D keukenplanner neemt je stap voor stap mee. Het is erg eenvoudig alle wensen te verwerken.
Direct contact met keukenzaak

Ben jij tevreden over het ontwerp? Deze keukenzaak adviseert je graag over de verdere uitwerking.

waarom online keuken samenstellen zo populair is

  • Gratis keuken ontwerp
  • Geen aanmelding of registratie vereist
  • Keukenontwerp in 3D bewaren, printen en versturen
  • Bespaar 2 uur bij een keukenadviseur aan tafel

3D ontwerpen? Tijdelijk zonder aanmelding te gebruiken

23.500 keer gebruikt

De 3D keukenplanner is tijdelijk zonder aanmelding te gebruiken. 


Zelf je 3D keukenontwerp maken kan tijdelijk zonder gegevens te delen.

wie gingen je voor?

jonne
Jonne

Super handig om te gebruiken. Een absolute to do om tijd te besparen in de winkel.  

Ruud
Ruud

Zonder veel na te denken had ik mijn keuken ontworpen. Deze uitgeprint en meegenomen naar de keukenzaak. Daar een paar kleine aanpassingen aan mijn ontwerp laten doen. Resultaat is prachtig.

Maaike
Maaike

Samen met mijn buurvrouw zijn wij op een vrije avond er achter gedoken. Het was niet alleen nuttig, het was nog gezellig ook!

Waarom thuis zelf je keuken ontwerpen?

Gratis 3D keuken tekenen

Geen aanmelding & download

Gemiddeld 2 uur tijdbesparing

Keuzes zijn direct aan te passen


Voordelen van je keuken ontwerpen online:


Jouw nieuwe keuken zelf eerst online in 3D ontwerpen heeft veel voordelen. Heb jij hier al aan gedacht:


Met één of meerdere keuken ontwerpen kun je naar een keukenzaak gaan. Zodat jij samen met een gespecialiseerde en ervaren ontwerper de laatste puntjes op de i zet. Met aanvullende tips en advies van de professionals kan je droomkeuken werkelijkheid worden!


Je keuken kan ook op afstand geoffreerd worden. Zo hoef jij niet naar de showroom om de prijs te ontvangen. 

  • Gemakkelijk en snel thuis een keuken samenstellen
  • Opstelling naar eigen wensen en ideeën
  • Niet beïnvloed door verkoper
  • Flinke tijdsbesparing in de showroom
  • Jij ontwerpt wat je voor ogen hebt zonder meningen van anderen
  • Offerte kun je vrijblijvend ontvangen


Keuken ontwerpen


Een nieuwe keuken ontwerpen, is dat iets alleen voor experts? Of kun je het ook zelf? Voor elke geplaatste keuken is ooit een gepast ontwerp gemaakt. Je hebt standaard ontwerpen maar ook een uniek 3D ontwerp. Deze moet je wel door een keukenexpert laten maken.

Je hoeft nu niet meer perse naar een keukenwinkel om je ontwerp te laten maken. Talloze programma's bieden je die mogelijkheid zelf aan via internet.


Omdat veel winkels een 3D ontwerp aanbieden, denken veel mensen dat je van die tool gebruik moet maken. Weet je wat fijn is? Je kunt bijvoorbeeld een Ikea keukenplanner gebruiken om te kopen bij een andere keukenwinkel of andersom.

Dus als jij waarschijnlijk bij Brugman wilt gaan kopen, hoef je niet perse gebruik te maken van die keuken ontwerptool. Elke tool heeft 1 doel: voor jou de mooiste keuken ontwerpen.


In dit artikel geven wij je alle mogelijkheden die er zijn. Wij zetten de ontwerp programma's naast elkaar en vergelijken ze voor je.

Voor je gaat ontwerpen wil je misschien inspiratie opdoen voor de mooiste keukenontwerpen. Keukentrends 2022? Zwart is in opkomst!


Ontvang magazines vol keukens + prijzen


Er zijn 2 soorten keuken ontwerpen:


2D keukenontwerp


Dit ontwerp word vaak gebruikt als eerste schets door de adviseur. Maar ook je eigen tekening op papier is een 2D ontwerp. 2D ontwerpen worden ook veel gebruikt als technische tekening inclusief aansluitpunten en bestek. Dit is overzichtelijk bij het bestellen. Een 2D ontwerp kan van de voorkant, maar ook van boven getekend worden. De 2D tekening word vaak voorzien van de maatvoeringen.


3D keukenontwerp


Veel geliefder bij keukenkopers zijn de ontwerpen in 3D. Want jij wilt natuurlijk zien hoe je nieuwe keuken ontwerp er uit komt te zien in het echt. Bijna elke winkel kan voor jou een dergelijk ontwerp maken.


Sommige keukenwinkels hebben zelfs een 3D Living wall. Als de keuken dan ontworpen is op de computer, kun je hem live op ware grootte op de muur zien, bijna een 4D keukenontwerp dus ;)


Keuken laten ontwerpen


Je kunt je keuken overal laten ontwerpen in een showroom. Bij alle keukenwinkels is dit gratis en vrijblijvend, behalve bij Ikea. (Daar kost advies €39,-) Wel word een 3D ontwerp maken soms geweigerd als je budget voor die winkel niet toereikend is.


Het advies beperkt zich niet tot 1 of 2 ontwerpen. Je kunt zo veel ontwerpen laten maken als je wilt. Of de adviseur het leuk vind dat jij 10 ontwerpen laat maken denk ik niet ;)


De meeste keukenkopers zijn er met maximaal 3 ontwerpen uit. Dan is de keuze voor hun tekening definitief. Of je een mooi keukenontwerp krijgt, hangt af van de kundigheid van de keukenadviseur.


Over het algemeen kun je zeggen dat goedkope keukenwinkels meer geneigd zijn om simpele keukens te ontwerpen. Standaard keukens. Luxe keukens kun je beter laten ontwerpen bij een specialist. Die krijgen speciale opleidingen om een keuken goed te plannen.


Daarom is het altijd het beste om naar minimaal 3 winkels te gaan en daar 3 verschillende ontwerpen te laten maken. De combinatie van creativiteit van de 3 adviseurs zorgt ervoor dat jij sowieso een top ontwerp krijgt!


Een keuken ontwerpen kost gemiddeld 2 uur. Want al je wensen moeten duidelijk zijn en haalbaar met de maatvoeringen in je keukenruimte.

Kom jij met een kant en klaar keukenontwerp binnenstormen bij een winkel? Daar zijn ze niet zo blij mee, ze denken dat je alleen een keukenprijs komt halen.


Zelf keuken samenstellen

Zelf je keuken tekenen is leuk, maar kan ook je gedachten over je nieuwe keuken verkeerd beïnvloeden. Als je toch een keuken zelf gaat tekenen, laat deze dan nog niet zien aan de adviseur. De kans is groot dat hij je ontwerp direct overneemt zonder eerlijk advies, om zijn verkoopkansen te benutten.


Tegenwoordig hoef je niet naar een keukenshowroom om je keuken in 3D te ontwerpen. Dit kan eerst eenvoudig thuis. Start hier onder.


Keuken ontwerpen online

Veel keukenwinkels bieden zelf een keuken ontwerp programma aan. Het ene programma is eenvoudiger dan het andere. Deze keuken ontwerp software is handig en speciaal gemaakt voor mensen die geen kennis hebben van ontwerpen. Sommige programma's zijn simpel. Een kind kan de was doen.


Bij andere keuken ontwerp tools in 3D haken veel gebruikers af tijdens het keuken ontwerpen. Deze programma's zijn te complex om te gebruiken of je moet je registreren.


Keuken ontwerp programma's

Een overzicht van alle gratis programma's die er zijn. De meeste winkels gebruiken hetzelfde tekenprogramma.Keuken ontwerpen zonder registratie

Van alle keuken ontwerpen in 3D programma's is dit de fijnste online. Lekker je keuken tekenen zonder te registreren! Geen lastige downloads en makkelijk in gebruik. Daarom vinden wij dit het beste keuken ontwerpprogramma van 2019.


Ontwerp mijn keuken in 3D


ontwerpen met registratie

Ondanks dat jij je persoonsgegevens moet achterlaten voor registratie, zijn deze keuken ontwerptools van onderstaande winkels handig in gebruik. Als je je gegevens invult, bestaat er een kans dat je gebeld word door een keukenwinkel.


Brugman keukens
Keukenconcurrent
Keukenkampioen
Mandemakers
Tulp keukens
Reddy keukens


Minder handige keuken ontwerp tools:


Ikea
Almat
Superkeukens
Uw keukenspeciaalzaak
Sketchup
(betaalde versie en zeer uitgebreid)Keuken ontwerpen Ipad


Veel mensen willen een ontwerp in 3D. Vooral om de nieuwe opstelling goed te visualiseren. De meeste ontwerp programma's kunnen alleen mensen met een desktop of laptop bedienen. Apple gebruikers vallen hiermee buiten de boot.


Apple ondersteund geen flash terwijl de ontwerptools hier juist op draaien.

Wij hebben voor jou een keukenontwerp programma voor de iPad en zelfs iPhone gevonden. Zonder problemen werkt het op deze Apple producten.


In de play store van je mobiele telefoon vind je een keuken ontwerp app, maar deze werkt niet goed. Op je telefoon een keuken ontwerpen is geen aanrader.


Keuken ontwerpen op je Ipad


3D keukenplanner HANDLEIDING


De uitleg van het programma is bij elk keuken 3D ontwerptool hetzelfde. Deze keuken ontwerp software is simpel in gebruik. Je hoeft bij geen enkel digitaal ontwerpprogramma iets te downloaden. Wel moet je bij veel winkels jezelf registreren! Voor veel gebruikers een afknapper en dat snappen wij.


Je klikt de link aan en het programma wordt meteen geopend en werkt meteen. Stap voor stap word alles voor je geregeld. Welke 3D keukenontwerp tool je kiest is aan jou. Wij vinden onderstaande link het fijnst, omdat je niet hoeft te registreren.

Je begint met aangeven van de maten van muren en de vorm van de ruimte.


Daarna volgt het plaatsen van de ramen en de deuren op de exacte plekken waar je ze in de werkelijkheid ook hebt zitten. Alles is precies op schaal.


Heb je de digitale kopie van je keukenruimte af? Dan begin je met het ontwerpen en plaatsen van de keuken. Om te beginnen kies je de stijl van de keuken uit. Vervolgens het plaatsen van de keukenkasten.

 

Dit gaat makkelijk door middel van slepen op het scherm. Je sleept de kasten naar de gewenste plekken. Dit kun je ook eenvoudig met apparatuur doen. Zo krijg jij snel een mooie 3D tekening van je keuken!


Ook de kleuren van de kasten, vloer, muren en van het keukenblad zijn zo aangepast. Met behulp van het online ontwerpen willen wij jou alvast een beeld geven van misschien wel je toekomstige keuken. Je nieuwe keuken staat met dit programma al binnen een paar minuten klaar! En hij lijkt ook nog eens super realistisch!


Is het ontwerp klaar? Dan kun je langs gaan bij een keukenzaak om samen met een specialist naar de ontwerpen te kijken en deze zodanig aanpassen waar dat nodig.


Wil je een keukenontwerp en prijs? Ook dat kan. Veel keukenwinkels maken graag een vrijblijvende offerte voor jouw ontwerp. Je zit sowieso nooit ergens aan vast, mits jij je handtekening maar niet zet!

 

Ikea keukenplanner

Veel mensen gaan naar Ikea om een keuken te kopen. Ikea heeft een keuken ontwerpprogramma dat redelijk werkt. In de winkel staan op de keukenafdeling van elke Ikea talloze computers om elke argeloze voorbijganger aan te sporen een keukentje te tekenen. Er word geen acquisitie gepleegd. Ondanks je in te vullen gegevens word je niet verleid om een afspraak te maken, dus dat is fijn.


Zoals wij al zeiden, als je bij Ikea wilt kopen, kun je ook gebruik maken van een andere keukenontwerper die handiger is. Waarom? Omdat er bij Ikea in de winkel vaak medewerkers staan om jou met het programma te helpen. Een ontwerp kost je wel € 39,-.

Dat hoeft bij dit programma niet.

Je ontwerpt jouw droomkeuken zo in een handomdraai.

 

Ontwerptools in België?

In België zijn er een stuk minder mogelijkheden om zelf je keuken te tekenen. De beste 3D keuken configurator word aangeboden bij

De Abdij keukens >

 

Overige keukenplanners in België: 

Eggo keukens
Ixina keukens
(download)

Het verdienmodel achter keukenplanners


Waarom bieden keukenwinkels jou een 3D keukenontwerp programma aan? Uit onderzoek blijkt dat prijs de belangrijkste factor is om een klant over de streep te trekken.


De enige manier om jou een keuken te verkopen is als een winkel je gegevens heeft, dat hebben veel winkels al. Nog belangrijker is dat een keukenboer de maatvoeringen van je keuken heeft. Hiermee kan hij namelijk direct een offerte maken! En dat kan dus met een keuken ontwerp programma.


De meeste keukenwinkels met de programma's hebben dus goud in handen met dit programma. Na het ontwerp kunnen ze je een prijs voor je ontwerp toesturen. De verkoopkansen stijgen hiermee enorm.


Sommige programma's verkopen de informatie door, waardoor jij soms met je adresgegevens en je keukenmaten al gauw €180.- waard bent voor een keukenwinkel.


1 belangrijke tip nog: als je een keuken ontwerpt. vraag je dan af of die keuken over 10 jaar nog in trek is. Wil jij je huis verkopen helpt dit enorm! Alles over je nieuwe keuken toekomst proof maken! Het staat in verkoop je huis met een nieuwe keuken.

 


Voorbeelden keuken ontwerpen

voorbeeld keuken ontwerp

Waarom helpen wij je graag, ook met jouw keuken ontwerpen?


Izaa.nl is een onafhankelijk keuken platform. Als ex verkopers weten wij wat er in de keukenbranche speelt. Door je goed te informeren realiseren wij de ideale match tussen jou en een keukenzaak.


Ons advies is reeds door tienduizenden keukenkopers ten harte genomen. Zij hebben via onze adviezen de keuken van hun dromen gevonden.


© 2020, Izaa.nl. Alle rechten voorbehouden. Privacystatement.

Insert Content Template or Symbol

IZAA

>