Keuken designers

Keuken designers? In 2008 zijn verschillende keukenondernemers begonnen met keuken designers. Deze formule onderscheidt zich door de andere wijze van omgaan met ontwerpen, fabriceren en installeren van de keuken.

Hier vinden ze het vertrouwen en eerlijk advies erg belangrijk, maar ook de persoonlijke aandacht voor een klant. Ze houden niet van verkoop praatjes of grote kortingen. Ze luisteren eerst goed naar je wensen en pas daarna komen zij met advies.

Hoofdkantoor

De Keuken Designers – Nieuwegein
Laagraven 49
3439 LK Nieuwegein
(030) 267 20 11

Directeur: Heer M. Lesberts
Segment; Midden/hoog
Oprichting: 2008

Vestigingen

Keuken Designers heeft 27 vestigingen onder zich met een andere bedrijfsnaam. De vestigingen liggen in Almere, Alphen a/d Rijn, Andel, Anna Paulowna, Amersfoort, Assen, Barneveld, Borne, Boxtel, Cuijk, Enschede, Emmen, Geleen, Gorssel, Halsteren, Hendrik Ido Ambacht, Hoevelaken, Ijsselstein, Loenen, Nieuwegein, Nijmegen, Nuenen, Oisterwijk, Sassenheim, Veenhuizen, Wijhe en Winterswijk.

Openingstijden

Voor informatie over de openingstijden, koopzondagen of feestdagen. Bekijk de website van Keuken Designers.

Keuken Designers service

De eerste stap van een keuken kopen is interieuradvies, daarna krijg je een keukenontwerp te zien dat gebaseerd is op jouw thuissituatie. Alles wordt van A tot Z geregeld in het keukentraject. Je keuken voldoet aan de topkwaliteiten en normen. Bij keuken designers is het afspraak = afspraak dus ook na de aankoop kun je altijd terecht bij de vestigingen.

Onderhandelen mogelijk?

Het is niet bekend of je hier kunt onderhandelen, of dat men direct de vaste prijs neerlegt.

Voor meer informatie, bekijk de website.

IZAA

>