Interview Intereno keukenrenovatie

Bent u van plan uw keuken te renoveren? Hoe gaat het renoveren van een keuken in zijn werk? En wat kost dat nou? Een interview met Intereno, een bedrijf dat landelijk veel ervaring heeft met het renoveren van keukens moet wat duidelijkheid bieden.

1. Hoe lang bestaat Intereno al?

3 jaar geleden zijn we begonnen met het bedrijf.

2. Wie zouden jullie nou een keukenrenovatie aanraden? Welke mensen komen er voor in aanmerking?

De meeste mensen zijn 45 plus…Vaak willen zie niet echt meer het gedoe met een nieuwe keuken. Ze hebben meer vrije tijd en willen daar optimaal gebruik van maken, maar dan wel graag met een keuken die nog lang meegaat. Juist deze doelgroep laat ons vaak langskomen om te informeren over de renovatie.

3. Ik zag in het filmpje dat jullie ook nieuwe keukens kunnen leveren?

Ja kan, focus ligt er niet op. Thuis ter plekke kijken wij of de keuken te renoveren is. Meestal gelukkig voor de klant wel. Is de keuken het renoveren niet waard dan kunnen wij ook nieuwe keukens aanbieden. De nadruk ligt echter op het renoveren van de keuken.

4. Wat zijn de voordelen van keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken?

Het renoveren gebeurd in 1 dag. Dus in 1 dag is de keuken al gerenoveerd. Door de renovatie is er zo min mogelijk hak en breekwerk in de keuken. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan een nieuwe keuken. Maar het kan natuurlijk ook veel uitgebreider.

5. En wat zijn de pluspunten van Intereno?

5 jaar garantie op de montage en de keukenfronten, moderne vormgeving van uw keuken, wederom een onderhoudsvriendelijke en lange levensduur, CBW erkend, dus een stukje betrouwbaarheid en wij werken in heel Nederland, dus kunnen in elk huishouden komen kijken.

6. Wat zijn de gemiddelde kosten van een keukenrenovatie?

Afhankelijk van de aard en toestand, kunnen we net als bij een nieuwe keuken niet meteen een prijs noemen. Om een idee van de prijs te krijgen, moeten we eerst de situatie ter plekke bekijken. Dit kan ook in de avonduren.. Uiteraard krijgt de klant na een overzicht van de wensen meteen te horen wat de prijsopgave van de keukenrenovatie word.

7. Wat is de werkwijze van Intereno en de wijze waarop een keuken gerenoveerd word?

We komen bij de klant thuis en kijken gezamenlijk wat de klant wil. Uitvoerig bespreken we de voordelen en nadelen tot we precies weten wat de klant wil.  Ter plekke rekenen wij dan uit wat de renovatie van de keuken gaat kosten.

8. Een veel voorkomend probleem waar ik vroeger ook veel mee te maken kreeg en ik ook al in jullie video zag waren loslatende foliedeuren in de keuken. Hoe gaan jullie te werk hierin? Vervangen jullie de complete keukenfronten?

De oude keukenfronten gaan er echt helemaal af. Nieuwe keukendeurtjes zetten wij er op met nieuwe scharnieren. Voor gering bedrag meer heb je
Soft- close scharnieren. De keukendeuren vallen niet meer dicht met een knal, maar vallen dan langzaam en geruisloos dicht.

9. Hebben jullie nog een tip voor mensen die twijfelen hun keuken te renoveren of toch een nieuwe keuken willen kopen?

Wie het goede waardeert renoveert.  Keukenrenovatie is goedkoper en je keuken ziet er meteen als nieuw uit, handig bijvoorbeeld als je je huis wilt verkopen en je keuken een opfrisbeurt wil geven. Twijfelt een klant aan keukenrenovatie, of een nieuwe keuken, dan zou hij altijd vrijblijvend een adviseur van ons langs kunnen laten komen om te kijken wat het gaat kosten en wat de mogelijkheden zijn.

10. Hebben jullie op dit moment nog een leuke Aktie lopen voor mensen die hun keuken willen renoveren?

De akties verschillen. Op Facebook houden wij klanten op de hoogte van onze nieuwste acties.
Meer informatie over intereno? Kijk op Intereno.

IZAA

>