Ikea keukens

 

 

Ikea keukens

 

Ikea keukens zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. In de landelijke verkoop van keukens heeft Ikea keukens een heel groot aandeel. Het is een groot warenhuis waar je veel verschillende dingen kunt kopen en daarom leuk om eens langs te gaan. Voor een redelijke prijs kun je al bij Ikea terecht. Zelfs op zondag kunt jij terecht bij Ikea. Bekijk hier de Nederlandse website van de Ikea en hier de Belgische voor meer leuke acties.

Hoofdkantoor

Paasheuvelweg 5
105 BE Amsterdam
KvK 33166333
www.ikea.nl

Directeur: Kristina Johansson
Segment: Middensegment
Oprichting: 1943
Medewerkers: 155.000 medewerkers

Vestigingen

De Nederlandse Ikea’s zijn gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Barendrecht, Breda, Delft, Duiven, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hengelo, Utrecht & Zwolle.

Ook België heeft een aantal vestigingen in Antwerpen, Arlon, Gent, Hognoul, Wilrijk en Zaventem.

 

Ontwerp je keuken 3D bij IKEA

Het is bij IKEA mogelijk om jouw keuken online te ontwerpen. Je kunt op de website makkelijk ontwerpen maken en diverse indelingen voor het inrichten van je keuken proberen. Het ontwerpen van de keuken op de website van IKEA is geheel gratis en je weet meteen wat er mogelijk is bij het uitkiezen van de keuken. Start nu met het ontwerpen van je eigen keuken op de website van IKEA. Liever persoonlijk advies? Je kunt natuurlijk ook altijd terecht in een van de winkels van IKEA.

Keukenbrochures

IKEA heeft geen speciale keukenbrochures. Wel heeft IKEA een algemene catalogus waar je inspiratie op kunt doen voor keukens maar ook voor uw woonkamer, slaapkamer en badkamer. Deze catalogus kun je in de winkel halen, online bestellen of op de website doorbladeren. Bekijk nu de catalogus van IKEA. Wil je nog meer inspiratie opdoen?

Bekijk alle beschikbare keukenbrochures >

Budget planner

Helaas heeft IKEA geen budgetplanner op haar website. Wel kun je hier met elk budget terecht. Voor iedereen is er een keuken naar wens.

Garantie

De keukens van IKEA zijn van goede kwaliteit. IKEA heeft zijn keukens goed getest op intensief gebruik. Dit is mooi meegenomen maar geeft geen garantie. IKEA geeft op keukenkasten altijd 5 jaar garantie. Maar voor de materiaal en constructie van de keuken geeft IKEA 25 jaar garantie. Bekijken wat er onder welke soort garantie valt? Download dan snel het garantieoverzicht op de website van IKEA. Garantieoverzicht downloaden.

Aanbetaling

Bij het kopen van een keuken bij IKEA betaal je u vooraf. IKEA vraagt je een aanbetaling te doen voordat de order verstuurd wordt. De betaling voldoe je in de winkel. Het is niet toegestaan om thuis contant de keuken te betalen in verband met de veiligheid.

Voor meer informatie, bezoek de website

>
IZAA