I-KOOK keukens

I-Kook keukens. Een succesvolle keukenwinkel met een aparte naam. I-KOOK? Dat is afgeleid van I-phone. Weten we dat ook weer. Lees hier alles over deze nette keukenwinkel met familiaire uitstraling… 

 

I-KOOK keukens

I-KOOK ? Dat zijn 2 broers met een passie. Die begonnen samen in 2001 een keukenwinkel. De formule is onderdeel van Keukenspectrum. Daaronder valt ook Keukencoach.  Inmiddels is I-KOOK uitgegroeid naar 27 winkels – verspreid door heel Nederland.

I-Kook geeft geen verkoopadvies, maar ze coachen je bij het uitzoeken van jouw  nieuwe keuken. En dat is een leuk uitgangspunt. Daarmee staat de keukenverkoop namelijk niet centraal – maar jij als keukenkoper.

De heer Oostra is de huidige directeur van I-Kook.

De winkel is bekend om de volgende dingen: persoonlijke verkoop, betaalbaar, snelle leveringen en goede kwaliteit. Bij I-Kook kun je het bedrag van jouw nieuwe keuken in meerdere delen betalen. Daardoor krijg je ook betaalgemak als klant.

Klik hier voor de beste aanbiedingen van I-KOOK >>>


Hoofdkantoor 

Den HaagI-KOOK keukens
Zichtenburglaan 16
2544 EB Den Haag
070-3595040

Directeur: J.R. Oostra
Segment: Midden segment
Oprichting: 2001
Aantal medewerkers: Onbekend

I-KOOK vestigingen

Deze keukenwinkel groeit hard. Er zijn inmiddels 27 vestigingen in heel Nederland. De vestigingen zijn gevestigd in:

Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam Villa-Arena, Assen, Barendrecht, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Eindhoven, Etten-Leur, Hattem, Hengelo, Huissen, Leiderdorp, Oud-Beijerland, Oudehaske, Sittard, Sliedrecht, Tilburg, Veendam, Veenendaal, Zaandam en Zoetermeer.

De vestigingen zijn voor een groot deel Franchise keukenwinkels.

Soesterberg is gesloten.

Openingstijden

Voor vragen over de koopzondagen, openingstijden of feestdagen , kun je naar de website gaan voor meer informatie.

Garantie

Jouw keuken word gemonteerd door echte kwaliteitsmonteurs. Je keuken wordt door verschillende leveranciers gebracht, daardoor gelden er verschillende garantietermijnen.

Wanneer je keuken klaar is voor gebruik krijg je:

  • keukenmeubelen en werkbladen 5 jaar lange garantie.
  • keukenapparatuur een garantie van 2 tot 5 jaar.
  • montage werkzaamheden  1 jaar garantie.

Montage

Na de plaatsing ontvang jij een opleverrapport. Daarop zet hij als er iets beschadigd is bij het plaatsen of er onderdelen niet kloppen, zodat er gelijk nieuwe onderdelen kunnen worden besteld. Als je zelf de leidingen verplaatst moet je zorgen dat alles is afgerond als de monteurs komen.

Natuurlijk werkt I-KOOK met eigen monteurs.

I-KOOK Aanbiedingen

Heeft I-KOOK keukens ook aanbiedingen? I-Kook heeft elke maand verschillende nieuwe keukenaanbiedingen. De ene keer is het een showroomuitverkoop en de andere keer is er een complete keuken met 25% korting verkrijgbaar.

Ze baseren de aanbiedingen op de periode. Dat betekend dat ze goed kijken in welke maand er meer keukens worden verkocht.

Klik hier voor de beste aanbiedingen van I-KOOK >>>

 

Aanbetaling

Er is geen aanbetaling nodig. I-Kook is wel aangesloten bij het CBW. dus je aanbetaling is veilig. Lees alles over een keuken kopen met CBW voorwaarden.

 

Onderhandelen

Kan je bij I-KOOK keukens onderhandelen? bij I-KOOK hoef je niet te onderhandelen. Ze leggen gelijk de laagste prijs neer. Dat geeft rust. Is dit dan ook echt de laagste prijs? Geheimpje… vaak kan er nog wel iets van af…

Meer informatie ?

Klik hier voor de website van I-Kook >>>

 

I-KOOK offerte vergelijken

Krijg je keukenofferte mee bij I-KOOK? Vaak wel. En dat is mooi, want dan kan je de keukenofferte vergelijken. Heb je een offerte van I-KOOK? En wil je weten of dit de laagste prijs is? De keukenofferte kan je altijd bij ons laten vergelijken. Wij kijken dan wat er in onze ogen qua prijs nog af kan.

Klik hier om je keukenofferte te laten vergelijken >>>

 

Ook interessant:

Keukenkampioen >>>

of

Keukenconcurrent >>>

of

Vertrouw jij keukenverkopers 100%? Lees dan niet verder. Twijfel je? Over de marges – en of je een goede prijs krijgt? Mis Izaa goud niet!

Izaa Goud – keuken insider informatie > Leer alles over keukens kopen >>>

IZAA

>