I kook keukens

I-Kook is een groeiend familiebedrijf sinds 2001, met nu 19 winkels verspreid in heel Nederland. I-Kook geeft geen verkoopadvies, maar ze coachen u bij het uitzoeken van uw droomkeuken. De heer J.R. Oostra is de huidige directeur van I-Kook.

I-Kook is bekend om de volgende dingen: persoonlijke verkoop, betaalbaar, snelle leveringen en goede kwaliteit. Bij I-Kook kunt u het bedrag van uw nieuwe keuken in meerdere delen betalen, daardoor staan ze ook bekend om het betaalgemak voor de klant.

I-Kook hoofdkantoor 

I-Kook Den Haag I-Kook informatie
Zichtenburglaan 16
2544 EB Den Haag
070-3595040

Directeur: J.R. Oostra
Segment: Midden segment
Oprichting: 2001
Aantal medewerkers: Onbekend

I-Kook vestigingen

I-Kook heeft nu 19 vestigingen in heel Nederland. De vestigingen zijn gevestigd in:

Almere, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Den Helder, Eindhoven, Etten-Leur, Hattem, Hengelo, Huissen, Sittard, Sliedrecht, Soesterberg, Veendam, Veenendaal en Zaandam.

Openingstijden

Voor vragen over de koopzondagen, openingstijden of feestdagen van I-Kook, kunt u naar de website gaan voor meer informatie.

Garantie

Bij I-Kook kunt u uw keuken laten monteren door echte kwaliteitsmonteurs. Uw keuken wordt door verschillende leveranciers gebracht, daardoor gelden er verschillende garantietermijnen.

Wanneer uw keuken klaar is voor gebruik:

-Heeft u op de keukenmeubelen en werkbladen 5 jaar lange garantie.
-Heeft u op de keukenapparatuur een garantie van 2 tot 5 jaar.
-Heeft u op de montage werkzaamheden die I-Kook zelf voor u plaatst, 1 jaar garantie.

Montage

Wanneer de keuken door een I-Kook monteur wordt geplaatst, maakt hij na die tijd een opleverrapport. Daarop zet hij als er iets beschadigd is bij het plaatsen of er onderdelen niet kloppen, zodat er gelijk nieuwe onderdelen kunnen worden besteld. Als u zelf de leidingen verplaatst moet u zorgen dat alles is afgerond als de monteurs komen.

Aanbiedingen

I-Kook heeft elke maand verschillende nieuwe keukenaanbiedingen. De ene keer is het een showroomuitverkoop en de andere keer is er een complete keuken met 25% korting verkrijgbaar. Ze baseren de aanbiedingen op de periode. Dat betekend dat ze goed kijken in welke maand er meer keukens worden verkocht.

Aanbetaling

Bij I-Kook hoeft u geen aanbetaling te doen. I-Kook is wel aangesloten bij het CBW. Wilt u meer weten over het CBW? Bezoek dan de website.

 

Onderhandelen

Het is onbekend of u bij I-Kook kunt onderhandelen, of dat men direct de laagste prijs neerlegt.

Meer informatie ? Bekijk de website van I-Kook.