I kook keukens

I-Kook is een groeiend familiebedrijf sinds 2001, met nu 19 winkels verspreid in heel Nederland. I-Kook geeft geen verkoopadvies, maar ze coachen je bij het uitzoeken van jouw  nieuwe keuken. De heer J.R. Oostra is de huidige directeur van I-Kook.

De winkel is bekend om de volgende dingen: persoonlijke verkoop, betaalbaar, snelle leveringen en goede kwaliteit. Bij I-Kook kun je het bedrag van jouw nieuwe keuken in meerdere delen betalen, daardoor staan ze ook bekend om het betaalgemak voor de klant.

Bekijk direct de aanbiedingen van I kook >

Hoofdkantoor 

Den Haag I-Kook informatie
Zichtenburglaan 16
2544 EB Den Haag
070-3595040

Directeur: J.R. Oostra
Segment: Midden segment
Oprichting: 2001
Aantal medewerkers: Onbekend

Vestigingen

Er zijn 19 vestigingen in heel Nederland. De vestigingen zijn gevestigd in:

Almere, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Den Helder, Eindhoven, Etten-Leur, Hattem, Hengelo, Huissen, Sittard, Sliedrecht, Soesterberg, Veendam, Veenendaal en Zaandam.

Openingstijden

Voor vragen over de koopzondagen, openingstijden of feestdagen , kun je naar de website gaan voor meer informatie.

Garantie

Jouw keuken word gemonteerd door echte kwaliteitsmonteurs. Je keuken wordt door verschillende leveranciers gebracht, daardoor gelden er verschillende garantietermijnen.

Wanneer je keuken klaar is voor gebruik krijg je:

  • keukenmeubelen en werkbladen 5 jaar lange garantie.
  • keukenapparatuur een garantie van 2 tot 5 jaar.
  • montage werkzaamheden  1 jaar garantie.

Montage

Na de plaatsing ontvang jij een opleverrapport. Daarop zet hij als er iets beschadigd is bij het plaatsen of er onderdelen niet kloppen, zodat er gelijk nieuwe onderdelen kunnen worden besteld. Als je zelf de leidingen verplaatst moet je zorgen dat alles is afgerond als de monteurs komen.

Aanbiedingen

I-Kook heeft elke maand verschillende nieuwe keukenaanbiedingen. De ene keer is het een showroomuitverkoop en de andere keer is er een complete keuken met 25% korting verkrijgbaar. Ze baseren de aanbiedingen op de periode. Dat betekend dat ze goed kijken in welke maand er meer keukens worden verkocht.

Aanbetaling

Er is geen aanbetaling nodig. I-Kook is wel aangesloten bij het CBW. Wil je meer weten over het CBW? Bezoek dan de website.

 

Onderhandelen

Het is onbekend of je bij I-Kook kunt onderhandelen, of dat men direct de laagste prijs neerlegt.

Meer informatie ? Bekijk de website van I-Kook.

>
IZAA