i-kook-informatie

Algemene informatie I-kook

Algemene informatie I-kook

I-kook is een jonge organisatie die ondertussen bijna 20 verschillende vestigingen heeft geopend. Sinds 2001 zijn zij actief in de keukenbranche. De eerste vestiging werd geopend in Hattem. De twee broers, Jaap en Roel Oostra, hebben samen het bedrijf opgericht met een transparante formule. Hierbij staat de klant centraal. Bij elke vestiging werken ze op dezelfde klantgerichte manier. Het assortiment van I-kook is dan ook zo ingericht dat iedereen bij I-kook kan slagen voor een keuken. Nieuwsgierig naar hun aanbod? Neem een kijkje op hun website.

Vraag de gratis keukenbrochures aan of klik hier voor de goedkoopste keukenzaak.

Vestigingen I-kook

I-kook heeft heel veel verschillende vestigingen door heel Nederland. Aangezien I-kook een snel groeiende organisatie is, komen er ook steeds meer vestigingen bij. Ze hebben momenteel showrooms zitten in: Almere, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Etten-Leur, Hattem, Hengelo, Huissen, Leeuwarden, Oud Beijerland, Oudehaske, Sittard, Sliedrecht, Soesterberg, Veendam, Veenendaal en Zaandam.

Ontwerp uw keuken in 3D bij I-kook

Op de website van I-kook kunt u heel gemakkelijk zelf uw eigen keuken ontwerp maken. Met dat programma kunt u zonder enige kennis van ontwerpen aan de slag. Zo kunt u zelf uw eigen droomkeuken samenstellen. Nieuwsgierig naar hoe werkt? Start met ontwerpen

Keukenbrochures

Wilt u graag inspiratie op doen? Vraag dan nu gratis de keukenbrochures aan. De brochures staan boordevol met showroommodellen van allerlei soorten, vormen en maten. U kunt lekker vanuit huis, in alle gemak, de vele showroommodellen bekijken en vergelijken. Zo gaat u goed voorbereid op pas voor keukens. Vraag nu de keukenbrochures aan en ontvang ze al binnen enkele dagen bij u in de brievenbus.

Garantie I-kook

Een nieuwe keuken moet goed werken. Mocht het nou zijn dat de keuken niet naar behoren werkt, dan kunt u beroep doen op de garantie. Bij I-kook krijgt u 5 jaar garantie op de keukenmeubelen en de werkbladen. Bij de apparatuur verschillen de garantietermijnen. Het garantietermijn zit bij apparatuur tussen de 2 en 5 jaar. Bij sommige apparaten is het nog iets langer. Dit is afhankelijk van de leverancier. Wanneer u een showroom bezoekt, kunnen de keukencoaches u daar precies antwoord op geven. Wanneer u de keuken laat monteren door een monteur van I-kook, krijgt u ook nog een jaar garantie op de montage. Als dat geen service is!

Aanbetaling I-kook

I-kook is een door het CBW erkende organisatie. Dit houdt in dat zij bij een aanbetaling de voorwaarden van het CBW hanteren. CBW staat voor Centrale Branchevereniging voor Wonen. In de voorwaarden staat dat een aanbetalingsbedrag 15% van de koopprijs is. Iedere organisatie die bij het CBW is geregistreerd, hanteert deze voorwaarden. Wilt u meer informatie over het CBW? Bezoek dan hun website.

>