I-kook brochure

I-kook brochure? Bestel de uitgebreide I-kook brochure. Alle keukenbrochures in een keer bestellen? Bestel alle keukenbrochures in een keer en ontvang ze binnen enkele dagen in huis. Meer dan honderden pagina’s met informatie en tips voor jouw nieuwe keuken.

 

Ideaal! De nieuwste keukenmagazines van 2023 zijn net uit!

Een overzicht van alle keukenbrochures direct uit de showrooms die gratis te ontvangen zijn met de nieuwste modellen van 2023:

Direct de nieuwste keukenbrochures en magazines 2023 in huis ontvangen>

I-kook brochure informatie

I-kook is sinds 2001 actief op de keukenmarkt. De broers Jaap en Roel Oostra ontwikkelden samen  de innovatieve en transparante formule van I-kook, waarbij de klant centraal staat.

In 2001 kwam de eerste vestiging in Hattem en elke keukenzaak die daarna werd geopend, kreeg dezelfde uitgangspunten als deze eerste vestiging.

De inmiddels 19 vestigingen dragen allemaal de filosofie waarin de organisatie en het assortiment zo is ingericht dat iedereen in staat moet zijn om een mooie keuken aan te schaffen bij I-kook.

 

Keukenbrochure i-kook


I-kook keuken inspiratie

I-kook kan je inspireren door de nieuwe collectie met de modernste apparatuur, prachtige werkbladen en innovatieve accessoires.
Alle informatie van de I-kook keukens kan je vinden op de website van I-kook.
-Vele keukens kunnen bewonderd worden
-Veel apparatuur en accessoires bekijken
-Uitgebreide informatie over verlichting
-Groot aanbod van keuken werkbladen

 

Ontvang alle keukenbrochures gratis >>> in huis, of bekijk >>> alleen het aanbod van I-kook.

IZAA

>