Een keuken ontwerpen of laten ontwerpen is een leuke bezigheid. Na het online gratis keuken ontwerpen moet je helemaal tevreden zijn met het eindresultaat. Als je een keuken gaat aanschaffen is dat echter voor langere termijn. Van groot belang is het dus dat jouw keukenontwerp goed in elkaar steekt.

Vergelijk keukenprijzen of ontvang gratis keukenbrochures in huis vol prijzen en tips.

Niet alleen voor uzelf, niet alleen voor het gebruik in de keuken, maar ook als je eventueel jouw woning later weer wenst te verkopen of moet verkopen, zal een mooie keuken zorgen voor een snellere verkoop van je woning. Er zijn namelijk winkels die geen enkele feedback op je keukenontwerp geven. Die niet genoeg meedenken met hoe je een nieuwe keuken optimaal kunt benutten. Daarom is een keukenontwerp controle belangrijk.

Een mooi keukenontwerp hoeft geen duur keukenontwerp te zijn. Hier kun  je alvast zelf gratis kijken wat er allemaal in je keukenruimte mogelijk is en kan en zo zelf je droomkeuken online ontwerpen.

Gratis je keuken ontwerpen laten controleren? Bij elke keukenwinkel met een online tekenprogramma kun je makkelijk en snel een second opinion aanvragen voor jouw keukenontwerp. Dus niet specifiek voor de prijs, maar echt of de opzet van de keuken goed is. Twijfel je aan de kundigheid van een adviseur? Wil je gewoon een second opinion? E-mail ons jouw keukenontwerp door. Sporadisch geven wij advies of opmerkingen hierover.

Zeer snel en kritisch kijkt een keukenadviseur naar je keukenontwerp. Als er in onze ogen iets verbeterd kan worden aan jouw keuken laten wij het je weten. Let op: wij controleren alleen keukenontwerpen die door keukenadviseurs zijn gemaakt.

 

Wat is er nodig voor een keukenontwerp controle?

Wat heeft een keukenwinkel nodig om jouw keukenontwerp te controleren?

1. Een 3D keukenontwerp nodig in kleur, waarvan je denkt dat het je nieuwe keuken gaat worden.
2. Een 2D tekening, maar dan word controle iets lastiger, maar dit voldoet.
2. Een korte omschrijving: een vraag, of jouw twijfel over het keukenontwerp, of gewoon met de melding ‘controle gevraagd’.
3. De materialen in de keuken: soort werkblad, soort keukenfront, soort achterwand.
4. Een korte omschrijving van de keukenapparaten en het merk hiervan. (Keukenapparatuur staat bekend om vele verschillen, soms adviseren wij om niet alles van 1 merk te kopen. Waarom? Het ene merk levert bijvoorbeeld betere koelkasten, terwijl het andere merk bijvoorbeeld weer beter is in ovens. De uiterlijkheden van de apparatuur moeten echter weer niet teveel afwijken. Anders krijg je een kookplaat met andere knoppen dan de afzuigkap in de keuken)

Wil je jouw keukenontwerp perse door ons laten controleren, e-mail ons dan  hier de genoemde vier punten.

Vervolgens sturen wij jou een e-mailadres waar je jouw keukenontwerp heen kunt sturen. Wij proberen dan binnen 24 uur je e-mail beantwoord te hebben. Daarnaast bestaat er eventueel een mogelijkheid om je offerte een second opinion te geven. Dit vind je bij ‘Second opinion’
Weet je het helemaal niet meer met jouw keukenontwerp? Bezoek dan eens een showroom om zelf een keuken te laten ontwerpen, dit is vrijblijvend. Ontvang ter inspiratie deze gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukens.

 

IZAA

>