Een keuken ontwerpen of laten ontwerpen is een leuke bezigheid. Na het online gratis keuken ontwerpen moet u helemaal tevreden zijn met het eindresultaat. Als u een keuken gaat aanschaffen is dat echter voor langere termijn. Van groot belang is het dus dat uw keukenontwerp goed in elkaar steekt.

Vergelijk keukenprijzen of ontvang gratis keukenbrochures in huis vol prijzen en tips.

Niet alleen voor uzelf, niet alleen voor het gebruik in de keuken, maar ook als u eventueel uw woning later weer wenst te verkopen of moet verkopen, zal een mooie keuken zorgen voor een snellere verkoop van uw woning. Er zijn namelijk winkels die geen enkele feedback op uw keukenontwerp geven. Die niet genoeg meedenken met hoe u uw nieuwe keuken optimaal kunt benutten. Daarom is een keukenontwerp controle belangrijk.

Een mooi keukenontwerp hoeft geen duur keukenontwerp te zijn. Hier kunt u alvast zelf gratis kijken wat er allemaal in uw keukenruimte mogelijk is en kan en zo zelf uw droomkeuken online ontwerpen.

Gratis uw keuken ontwerpen laten controleren? Bij elke keukenwinkel met een online tekenprogramma kunt u makkelijk en snel een second opinion aanvragen voor uw keukenontwerp. Dus niet specifiek voor de prijs, maar echt of de opzet van de keuken goed is. Twijfelt u aan de kundigheid van een adviseur? Wilt u gewoon een second opinion? E-mail ons uw keukenontwerp door. Sporadisch geven wij advies of opmerkingen hierover.

Zeer snel en kritisch kijkt een keukenadviseur naar uw keukenontwerp. Als er in onze ogen iets verbeterd kan worden aan uw keuken laten wij het u weten. Let op: wij controleren alleen keukenontwerpen die door keukenadviseurs zijn gemaakt.

 

Wat is er nodig voor een keukenontwerp controle?

Wat heeft een keukenwinkel nodig om uw keukenontwerp te controleren?

1. Een 3D keukenontwerp nodig in kleur, waarvan u denkt dat het uw nieuwe keuken gaat worden.
2. Een 2D tekening, maar dan word controle iets lastiger, maar dit voldoet.
2. Een korte omschrijving: een vraag, of uw twijfel over het keukenontwerp, of gewoon met de melding ‘controle gevraagd’.
3. De materialen in de keuken: soort werkblad, soort keukenfront, soort achterwand.
4. Een korte omschrijving van de keukenapparaten en het merk hiervan. (Keukenapparatuur staat bekend om vele verschillen, soms adviseren wij om niet alles van 1 merk te kopen. Waarom? Het ene merk levert bijvoorbeeld betere koelkasten, terwijl het andere merk bijvoorbeeld weer beter is in ovens. De uiterlijkheden van de apparatuur moeten echter weer niet teveel afwijken. Anders krijgt u een kookplaat met andere knoppen dan de afzuigkap in de keuken)

Wilt u uw keukenontwerp perse door ons laten controleren, e-mailt u ons hier de genoemde vier punten.

Vervolgens sturen wij u een e-mailadres waar u uw keukenontwerp heen kunt sturen. Wij proberen dan binnen 24 uur uw e-mail beantwoord te hebben. Daarnaast bestaat er eventueel een mogelijkheid om (sporadisch) uw offerte een second opinion te geven. Dit vind u bij ‘Second opinion’
Weet u het helemaal niet meer met uw keukenontwerp? Bezoek dan eens een showroom om zelf een keuken te laten ontwerpen, dit is vrijblijvend. Ontvang ter inspiratie deze gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukens.