Grando keukens

Grando keukens… Een bekende gevestigde naam in keukenland. Wie zijn het? Hoe verkopen ze keukens? Verkopen ze agressief? Hoe ligt de prijs kwaliteit verhouding? 

Grando keukens is een van de weinige keukenwinkels met een duo voordeel. Ze verkopen naast keukens ook badkamers. Je vind hier alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van een badkamer – of keuken. Grando keukens is een franchise organisatie met een perfecte structuur.

En dat succes is te meten aan de hoeveelheid showrooms in Nederland. Sommige ondernemers hebben meerdere winkels. Met hart voor de zaak en passie voor het vak, zijn deze ondernemers in staat om jou te adviseren in het uitkiezen van je keuken.

Grando keukens vergelijken met andere keukenzaken?   Klik hier voor de Top 4 keukenzaken >>>

– Bryan, keukenadviseur bij Izaa

Grando keukens kwaliteit

Hoe is de kwaliteit van Grando keukens? De kwaliteit van Grando keukens is gewoon goed. De keukens vallen in het midden-segment. Ook zijn Grando keukens onderdeel van Mandemakers keukens. Vroeger had dat een negatieve lading, maar tegenwoordig wil dat alleen maar zeggen dat het een goed-geoliede gedisciplineerd bedrijf is.  Ben je van plan een Grando keuken te kopen? Dan raden we je zeker aan om dit Mandemakers artikel goed te lezen.

Wil je Grando keukens vergelijken met een andere keukenwinkel? Dan is Izaa Goud iets voor jou.

Geheimen uit keukenland, marges, en de tools om Een must-have voor elke Grando koper, met slagkracht voor de laagste prijs.

Klik hier voor Izaa Goud >>>

Hoofdkantoor

Gragtmansstraat 3
5145 RA Waalwijk
kvk:17111093
www.grando.nl

Directeur: Jean-Paul Hagen
Segment: Middensegment
Oprichting: 1965
Medewerkers: tussen de 201 en 500 medewerkers.

Grando keukens vestigingen

Vestigingen: Almelo, Assen, Amersfoort, Bergambacht, Breda, Delft, Den Helder, Doetinchem, Emmen, Enschede, Epe, Groningen, Hazerswoude-Dorp, Heerenveen, Heerhugowaard, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoogvliet, Hoorn, Lelystad, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Rotterdam, Son, Tilburg, Uden, Utrecht, Wormerveer, Zaandam, Zwolle & Zevenbergen.

Grando toonzalen België

De vestigingen in België zijn gevestigd in Aartselaar, Brugge, Gent, Lier, Merksem, Neupré, Riemst, Roeselare, Temse. Zaventem en Zingem.

 

Ontwerp je keuken in 3D

Het mogelijk jouw keuken online in 3D te ontwerpen. Je kunt de ruimte selecteren en maten aangeven, de stijl van jouw keuken kiezen en gelijk beginnen met ontwerpen. Is de door jou ontworpen keuken je droomkeuken? Dan kun je eenvoudig extra informatie en de prijs aanvragen. Je hoeft dan alleen nog even je persoonlijke en adresgegevens in te voeren.

Wij hebben een beter keuken ontwerp programma voor je gevonden…

Klik hier – start keuken ontwerpen 3D  >>>

Grando keukens inspiratieboek

Op de website kun je makkelijk het inspiratie boek aanvragen. In dit boek staan alle keukens. Je kunt zo inspiratie op doen en kijken naar het assortiment. Na het invullen van jouw persoonlijke en adresgegevens wordt het inspiratie magazine verstuurd. Deze ontvang je al binnen 3 dagen thuis.

Nog beter doen? Ontvang alle keukenmagazines in huis – ontvang het Grando boek en alle andere keukenzaken.

klik hier om de keukenmagazines te ontvangen >>>

Webshop

Op de website keukens vind je ook een webshop. In deze webshop kun je allerlei soorten keukenapparatuur vinden. Er is een uitgebreid overzicht van o.a. vaatwassers, koelkasten, magnetrons, kookplaten en nog veel meer.

Garantie

Als je een nieuwe keuken koopt mag je er als koper van uit gaan dat deze naar behoren werkt. Je krijgt bij Grando standaard 5 jaar garantie.

Het is namelijk een CBW-erkend bedrijf en hier gelden dan ook de CBW voorwaarden.

Garantie op de apparatuur is doorgaans 2 jaar. Tenzij je apparatuur samen koopt, dan krijg je 5 jaar garantie op alle keukenapparatuur.

Aanbetaling

Omdat Grando keukens CBW erkend is kun je ook een percentage aanbetalen. Het bedrag wat je moet betalen als aanbetaling is 15% van de koopprijs van jouw keuken.

CBW staat voor Centrale Branchevereniging voor Wonen. Bij elke winkel van het CBW betaal je 15% over het aankoop bedrag. Wil je meer weten over het CBW?

Bezoek dan de website of de website van Grando.

 

Grando keukens – hoe verkopen ze?

Omdat ze onderdeel van Mandemakers keukens zijn, is er een strakke discipline in het adviseren en verkopen van keukens. Dit zijn geen beginners als het gaat om verkoop. Natuurlijk wil Grando graag verkopen. Daarom zijn de verkopers strak getraind om jou de handtekening te laten zetten.

Je hoeft geen agressieve verkoop te verwachten, maar soms wordt er wel wat gezonde pressie gebruikt.

Zijn Grando keukens duur?

Grando is onderdeel van Mandemakers keukens. Dat heeft voordelen – en nadelen. In sommige gevallen wordt de keuken duur neergelegd, maar dit hangt echt van de winkel af. Het blijven franchise winkels. Wil je weten of je Grando keuken offerte goedkoper kan? Kijk dan zeker eens naar Izaa Goud.

Bekende acties van Grando

Gratis werkblad bij de aanschaf van je nieuwe keuken. Maar ook: 10% korting – en een gratis Bora kookplaat cadeau. En als je naast een nieuwe keuken ook een nieuwe badkamer nodig hebt… dan krijg je vaak nog een combi korting.

Maargoed…

Je staat op het punt om te kopen? Wat vinden anderen van Grando keukens?

Grando keukens reviews

Meerdere sites tonen reviews van Grando keukens. Over het algemeen zijn klanten enorm te spreken over Grando. Toch raden we je aan om veel te lezen online.

Om een goed beeld te krijgen hoe de beoordelingen van keukenwinkels zijn, adviseren we je zo veel mogelijk te lezen online.  Bekijk de reviews van Grando keukens >>>

 

Ook interessant –

 

Keukenkampioen informatie >>>

of:

Brugman keukens >>> (verkopen ook badkamers)

 

 

 • A. Nijhof schreef:

  In April 2018 is in mijn nieuwe woning even keuken geplaatst door Grando Epe. Ik heb heb een Bora kookplaat met afzuiging in het midden. Hierom wilde ik graag een rvs rand en deze werd na een jaar wachter geplaatst. De volgende dag liet een hoek van deze rand al los. Ik heb gelijk gebeld met Grando Epe en mij werd verteld dat men hierop terug zou komen. Na vele maanden wachten en telefoontjes is dit nog steeds niet gebeurd. Ik wacht al sinds eind mei vorig jaar! Wat moet ik doen om het e.e.a. voor elkaar te krijgen? Mijn geduld react op!
  Met vriendelijke groeten,
  Alie Nijhof.

  • IZAA schreef:

   Beste Alie,

   Dat duurt inmiddels aardig lang. Vervelend! Zonder er meteen een conflict van te maken kun je uiteraard niet veel meer doen dan het bedrijf aan de jas te blijven trekken. Grando Epe is aangesloten bij CBW. Mogelijk kun je daar iets mee?

   Groeten,

   Peter
   IZAA.nl

 • IZAA

  >