Grando

Grando keukens verkoopt naast keukens ook badkamers. Je vind hier alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van een badkamer of keuken. Grando keukens is een franchise organisatie.

Sommige ondernemers hebben meerdere winkels. Met hart voor de zaak en passie voor het vak zijn de ondernemers in staat om jou te adviseren in het uitkiezen van uw droomkeuken.

Hoofdkantoor

Gragtmansstraat 3
5145 RA Waalwijk
kvk:17111093
www.grando.nl

Directeur: Jean-Paul Hagen
Segment: Middensegment
Oprichting: 1965
Medewerkers: tussen de 201 en 500 medewerkers.

Vestigingen

Vestigingen: Almelo, Assen, Bergambacht, Breda, Delft, Den Helder, Doetinchem, Emmen, Enschede, Epe, Groningen, Hazerswoude-Dorp, Heerenveen, Heerhugowaard, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoogvliet, Hoorn, Lelystad, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Rotterdam, Son, Tilburg, Uden, Utrecht, Wormerveer, Zaandam & Zevenbergen.

De vestigingen in België zijn gevestigd in Aartselaar, Brugge, Gent, Lier, Merksem, Neupré, Riemst, Roeselare, Temse. Zaventem en Zingem.

 

Ontwerp je keuken in 3D

Het mogelijk jouw keuken online in 3D te ontwerpen. Je kunt de ruimte selecteren en maten aangeven, de stijl van jouw keuken kiezen en gelijk beginnen met ontwerpen. Is de door jou ontworpen keuken je droomkeuken? Dan kun je eenvoudig extra informatie en de prijs aanvragen. Je hoeft dan alleen nog even je persoonlijke en adresgegevens in te voeren. Start met ontwerpen.

Keukenbrochures

Op de website kun je makkelijk het inspiratie boek aanvragen. In dit boek staan alle keukens. Je kunt zo inspiratie op doen en kijken naar het assortiment. Na het invullen van jouw persoonlijke en adresgegevens wordt het inspiratie magazine verstuurd. Deze ontvang je al binnen 3 dagen thuis.

Ontvang het Grando boek en alle andere keukenbrochures gratis.

Webshop

Op de website keukens vind je ook een webshop. In deze webshop kun je allerlei soorten keukenapparatuur vinden. Er is een uitgebreid overzicht van o.a. vaatwassers, koelkasten, magnetrons, kookplaten en nog veel meer.

Garantie

Als je een nieuwe keuken koopt mag je er als koper van uit gaan dat deze naar behoren werkt. Je krijgt bij Grando standaard 5 jaar garantie.

Het is namelijk een CBW-erkend bedrijf en hier gelden dan ook de CBW voorwaarden.

Aanbetaling

Omdat Grando keukens CBW erkend is kun je ook een percentage aanbetalen. Het bedrag wat je moet betalen als aanbetaling is 15% van de koopprijs van jouw keuken.

CBW staat voor Centrale Branchevereniging voor Wonen. Bij elke winkel van het CBW betaal je 15% over het aankoop bedrag. Wil je meer weten over het CBW?

Bezoek dan de website of de website van Grando.

 

 

 • A. Nijhof schreef:

  In April 2018 is in mijn nieuwe woning even keuken geplaatst door Grando Epe. Ik heb heb een Bora kookplaat met afzuiging in het midden. Hierom wilde ik graag een rvs rand en deze werd na een jaar wachter geplaatst. De volgende dag liet een hoek van deze rand al los. Ik heb gelijk gebeld met Grando Epe en mij werd verteld dat men hierop terug zou komen. Na vele maanden wachten en telefoontjes is dit nog steeds niet gebeurd. Ik wacht al sinds eind mei vorig jaar! Wat moet ik doen om het e.e.a. voor elkaar te krijgen? Mijn geduld react op!
  Met vriendelijke groeten,
  Alie Nijhof.

  • IZAA schreef:

   Beste Alie,

   Dat duurt inmiddels aardig lang. Vervelend! Zonder er meteen een conflict van te maken kun je uiteraard niet veel meer doen dan het bedrijf aan de jas te blijven trekken. Grando Epe is aangesloten bij CBW. Mogelijk kun je daar iets mee?

   Groeten,

   Peter
   IZAA.nl

 • IZAA

  >