Grando

Grando verkoopt niet alleen keukens. Ook voor badkamers bent u hier aan het juiste adres. U vind hier alle informatie vinden die u nodig heeft voor het kopen van een badkamer of keuken. Grando keukens is een franchise organisatie.

Sommige ondernemers hebben meerdere winkels. Met hart voor de zaak en passie voor het vak zijn de ondernemers in staat om u te adviseren in het uitkiezen van uw droomkeuken.

Hoofdkantoor

Gragtmansstraat 3
5145 RA Waalwijk
kvk:17111093
www.grando.nl

Directeur: Jean-Paul Hagen
Segment: Middensegment
Oprichting: 1965
Medewerkers: tussen de 201 en 500 medewerkers.

Vestigingen

Vestigingen: Almelo, Assen, Bergambacht, Breda, Delft, Den Helder, Doetinchem, Emmen, Enschede, Epe, Groningen, Hazerswoude-Dorp, Heerenveen, Heerhugowaard, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hoogvliet, Hoorn, Lelystad, Middelburg, Mijdrecht, Naaldwijk, Rotterdam, Son, Tilburg, Uden, Utrecht, Wormerveer, Zaandam & Zevenbergen.

De vestigingen in België zijn gevestigd in Aartselaar, Brugge, Gent, Lier, Merksem, Neupré, Riemst, Roeselare, Temse. Zaventem en Zingem.

 

Ontwerp uw keuken in 3D

Het mogelijk uw keuken online in 3D te ontwerpen. U kunt de ruimte selecteren en maten aangeven, de stijl van uw keuken kiezen en gelijk beginnen met ontwerpen. Is de door u ontworpen keuken uw droomkeuken? Dan kun je eenvoudig extra informatie en de prijs aanvragen. U hoeft dan alleen nog even uw persoonlijke en adresgegevens in te voeren. Start met ontwerpen.

Keukenbrochures

Op de website kunt u makkelijk het inspiratie boek aanvragen. In dit boek staan alle keukens. U kunt zo inspiratie op doen en kijken naar het assortiment. Na het invullen van uw persoonlijke en adresgegevens wordt het inspiratie magazine verstuurd. Deze ontvangt u al binnen 3 dagen thuis. Ontvang alle keukenbrochures gratis.

Webshop

Op de website keukens vind u ook een webshop. In deze webshop kunt u allerlei soorten keukenapparatuur vinden. Er is een uitgebreid overzicht van o.a. vaatwassers, koelkasten, magnetrons, kookplaten en nog veel meer.

Garantie

Als u een nieuwe keuken koopt mag u als koper ervan uit gaan dat deze naar behoren werkt, wanneer dit niet het geval is heeft u wettelijk minimaal 6 maanden garantie. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een wat langere garantie.

Als u bij Grando uw keuken koopt bent u er zeker van dat u goede garantievoorwaarden heet. Het is namelijk een CBW-erkend bedrijf en hier gelden dan ook de CBW voorwaarden. Als er iets mankeert binnen dit termijn aan uw keuken hoeft u niet aan te tonen dat dit aan het product ligt. Let wel op dat de verkoper aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie.

Aanbetaling

Omdat Grando keukens CBW erkend is kunt u ook een percentage aanbetalen. Het bedrag wat u moet betalen als aanbetaling is 15% van de koopprijs van uw keuken.

CBW staat voor Centrale Branchevereniging voor Wonen. Bij elke winkel van het CBW betaald u 15% over het aankoop bedrag. Wilt u meer weten over het CBW? Bezoek dan de website of de website van Grando.