Grando inspiratieboek

Grando inspiratieboek? Bestel het uitgebreide Grando inspiratieboek. Alle keukenbrochures in een keer bestellen? Bestel alle keukenbrochures in een keer en ontvang ze binnen enkele dagen in huis. Meer dan honderden pagina’s met informatie en tips voor je nieuwe keuken.

Ideaal! De nieuwste keukenmagazines van 2021 zijn net uit!

Een overzicht van alle keukenbrochures direct uit de showrooms die gratis te ontvangen zijn met de nieuwste modellen van 2021:

Direct de nieuwste keukenbrochures en magazines 2021 in huis ontvangen >

Grando boek informatie

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en nieuwe badkamer? Bij Grando kun je, net als bij Brugman keukens, beiden kopen. Grando keukens zijn er al vanaf 5.000 euro.

In het keukenboek van Grando vind je designs van zowel keukens als badkamers. Hier kan jij je laten inspireren door 1001 mogelijkheden. In het keukenboek kan je genieten van de collectie van Grando. In deze collectie tref je keukens met functionele indelingen, zodat jij het ultieme kookgenot ervaart van de keukens van Grando.

Hierbij vind je ook de bijbehorende prijzen en opties van de keuken. Deze keukens zijn gemaakt van betrouwbare Duitse kwaliteit. De collectie van Grando bestaat uit moderne keukens, landelijk moderne keukens en luxueuze keukens. Al deze keukens zijn van hoogwaardige materialen en afgewerkt in stijlvolle kleurencombinaties.

Naast keukens kan je ook badkamer inspiratie opdoen met dit keukenboek. Dus naast keukens vind je ook mooie badkamers in dit keukenboek.

keukenbrochure grando

Inhoud Grando inspiratieboek en kenmerken

– De inhoud van het boek: 90
– Groot en solide bedrijf
– drie collecties: Grando collection, Grando living en Grando Luxury.
– Strakke witte keukens met speciale mooie LED verlichting in het boek.

Het uitgebreide Grando inspiratieboek kun je gewoon thuis ontvangen.

Ontvang alle keukenbrochures waaronder het Grando keukenboek.

IZAA

>