Izaa Goud - je keukeninsider


Must-have voor élke keukenkoper. Met slagkracht voor de laagste prijs. 

(+ Bonus: geheimen uit keukenland )

* direct toegangSchrik je ook van keukenprijzen? Wil je ook een goede keuken voor een normale, lage prijs?


Met ons in sneltreinvaart naar je keukendoel. Je krijgt een helicopterview en modderbad. Zo duidelijk word de keukenwereld voor je.


Ook keukenwinkels die goed aangeschreven staan werken niet altijd zuiver. Reken af met bad-boy zaken en onzuivere moraalridders. 


IZAA GOUD...

... Ontdekt alle geheimen over keukens, legt werkwijzes bloot, voorkomt miskoop - en bespaart minimaal € 1.000,- meer dan 'gewone' keukenkopers...


(IK WAS VAST TEUT TOEN IK DIT SCHREEF... ZO EERLIJK OVER KEUKENS WAS NIEMAND.) DUS WELKOM BIJ IZAA PREMIUM - JOUW KEUKEN INSIDER!


 COMPLEET NIEUW, REVOLUTIONAIR, EN NOOIT EERDER GEMAAKT VOOR KEUKENKOPERS...Eerst het slechte nieuws. 


Natuurlijk doe je enorm je best om online te zoeken naar een betrouwbare keukenwinkel. Even reviews lezen, keukenwinkels uitkiezen, bezoeken - en klaar? 87% betaalt te veel voor de nieuwe keuken. Zelfs bij keukenzaken die perfect aangeschreven staan. 


Niets is wat het lijkt in keukenland. Keukens zijn best duur geworden. Nu het goede nieuws: we kunnen die prijzen echt wel beconcurreren, omdat wij keukenkopers jaren niet goed vergelijken.


En deze crisistijden kunnen ook lage crisisprijzen genereren. Met een beetje hulp van ons, dus. 


Een nieuwe keuken is weinig transparant. Elke dag ontvangen we e-mails met vragen over winkels, prijzen, offertes en werkwijze. Complete orders krijgen we in de e-mail, van mensen die twijfelen aan het bedrijf waar ze gekocht hebben. Het vergelijken van keukens is lastig en vereist expertise. Over experts gesproken:


De keukenmarkt is zo complex, dat zelfs de Consumentenbond rapporten schrijft waarbij wij de wenkbrauwen optrekken. Zij vinden de keukenwereld al lastig - dan is het voor jou al helemaal niet te volgen.  


1650 keukenzaken maken van keukenland één groot doolhof. En nu zijn er teveel keukenzaken. Dat gaat problemen geven in 2023. Er gaan winkels wegvallen. Daarom moet je - juist nu - de juiste keuze maken. 


Elke keukenzaak probeert krampachtig reclame te maken. Van de ene keukenwalm in de andere. En daar gooien ze enorme budgetten tegenaan.Bijna alle keukenwinkels maken dikke, dikke winsten op keukens. Ze staan niet zomaar in de Quote 500. 


Gemiddeld betaal je zo 1.800 euro teveel. Helemaal nu. Om het jou 'makkelijk' te maken hebben de keukenzaken een nieuw trucje bedacht...


Ze bieden je direct de laagste prijs.


Je hoeft niet te onderhandelen dus... De laagste prijs? Je hersens liggen gelijk ontspannen in een bak met zout te dommelen. Hier hoeven ze niet na te denken... ze relaxen helemaal. Wat een verademing. Niet onderhandelen. 


Gefopt! 


Met onderhandelen had je controle. Met de laagste prijs ben je deze controle volledig kwijt. Ze pakken juist meer marge zo. 


Wat is dan slim? Een keuken renoveren? Meestal ben je dan in verhouding te duur uit. Deze 'specialisten' hebben ook als doel om jou zo veel mogelijk te verkopen. Voor een beetje keukenrenovatie ben je zo 6.000 euro kwijt.


Het is niet raar dat we de keukenwereld niet vertrouwen. 


En dit is gelijk onze grootste angst...


Keukenkoper... Elk jaar onderzoeken we je grootste angsten. En we hebben nogal wat onzekerheden als we een keuken gaan kopen. De grootste angst?


Dat we teveel betalen voor onze nieuwe keuken


Snappen we helemaal. Er zijn keukenzaken die zelfgemaakte verkoopboeken met 'eigen' prijzen hebben. Deze laten ze aan je zien alsof het echte boekprijzen van keukens zijn. Dus naast de winst die een keukenzaak pakt op je keuken, maken ze extra winst op gebakken lucht prijzen. 


WEG MET DIE ONZEKERHEID - WIJ HELPEN JE MET 'IZAA GOUD'


We hadden al de grootste keuken aankoop adviessite van Nederland en België. Ruim 650.000 bezoekers vertrouwen jaarlijks op ons advies. Naast 100+ pagina's vol vrij te vinden informatie over keukens kopen, hebben we nu Izaa Goud. 


Met deze  bizarre inkijk krijg je een helder beeld. Niet alleen vanuit de lucht... we gaan ook de diepte in. Vanuit de modder zie je een kant die geen keukenkoper kent. Je krijgt de 20 jaar kennis van ons op een bordje. Izaa Goud is ook een snelle hulpzoeker online - en deels een persoonlijke raadgever. 


20+ JAAR EXPERTISE IN KEUKENS 


Inmiddels hebben we 20+ jaar ervaring in keukens verkopen, keukens bestellen - en keuken marketing. (Bewijs me de expertise)  


Indien je later de upgrade aanschaft, kijken we zelfs mee met je offertes. Dit door een team met enorme ervaring in keukenland.


En dan nog iets...


Weg met die onzin acties - Hallo échte acties! Bespaar echt geld, in plaats van die onzin acties elke keer. 


Daarom Izaa Goud - Je leest alles wat je niet mag weten, maar wel moet weten. 


wat krijg je allemaal bij izaa Goud? 


Natuurlijk krijg je direct toegang tot mijn 20+ jaar keukenervaring. Deze kennis pas je zo toe, als je zelf een keuken koopt. Een must-have voor elke keukenkoper: 

 • Anonieme keukenoffertes inzien - inzicht in prijzen
 • Voorkomt miskoop - leert oplichters herkennen
 • Wel of niet keuken renoveren? Persoonlijk advies
 • Verdiend geld met je oude keuken. Persoonlijk advies 
 • In sneltrein alle kennis toepassen voor je eigen keuken
 • Welke merken verkopen alle keukenzaken? (Houden ze geheim)
 • Leert keukens te vergelijken - bespaar eenvoudig € 1.000 extra
 • Ontdek genante verhalen uit keukenland
 • Opfris cursus keuken kopen - alleen het belangrijkste
 • Keukenreviews - stinkparfum die je afleidt
 • Keuken of Funda gezien? Checken wij even
 • Opfris cursus keuken apparatuur 
 • Onze grootste fouten, volgens keukenverkopers
 • Lees waar men in keukenland met modder smijt
 • Lees wat een keukenzaak - en keukenverkoper aan je verdiend
 • Hoe ik mijn eigen keuken kocht, en ondanks 20 jaar ervaring fouten maakte.
 • Speciale extra échte kortingen van € 500,- - direct claimen bij een paar geselecteerde keukenzaken
 • Bonus: overzichtelijke lijst van belangrijke keukenmerken en pluspunten ter vergelijk
EEn groot deel van deze diensten kost bij een nuchtere keukenmakelaar al € 800...Maar niet bij ons...


Wij storten ons keukenhart compleet bij je uit.


izaa premium


Keukenwinkels willen deze informatie niet online. Toch schrijven we het. Die 20+ jaar kennis -én keukengeheimen voor nop. Een absolute no-brainer dus... 


Kost een beetje, bespaar je gemiddeld € 1.000 euro mee. doe mee


 


Insert Content Template or Symbol

IZAA

>