Goedkope SieMatic keukens? Bestaan die eigenlijk wel? SieMatic is van oudsher een keukenmerk van absolute klasse en daar hoort doorgaans een stevig prijskaartje bij. In dit artikel lees je wat SieMatic onderscheidt van andere keukenmerken – en met welke prijzen je rekening dient te houden. En… hoe je super goedkoop een Siematic koopt… 

Ben je geïnteresseerd in het prachtige SieMatic keukenboek? Ontvang dan de populairste gratis keukenboeken. Een divers pakket met onder andere hét SieMatic keukenboek, prijsvechters en designkeukens. Meer dan 500 pagina’s vol keukeninspiratie en al binnen enkele dagen bij jou thuisbezorgd.

Wil je een Siematic keuken kopen? 

 

Bekijk de goedkoopste Siematic dealer

Klik hier voor de beste Siematic aanbieding… ever >>>

 

Een korte introductie

Het merk SieMatic wordt in 1960 geïntroduceerd, maar vindt zijn oorsprong al in 1929 als August Siekmann zijn eerste keuken oplevert. Al snel groeit SieMatic uit tot één van de meeste toonaangevende keukenmerken ter wereld. Het merk verdient niet alleen talloze designprijzen, maar blijkt ook keer op keer een trendsetter te zijn voor andere keukenontwerpers.

goedkope SieMatic keukens

Ook een duurzame manier van werken is voor SieMatic van groot belang. Er worden louter materialen gebruikt die lang meegaan en een zo min mogelijke aanslag vormen op het milieu. Dankzij deze manier van werken heeft SieMatic diverse keurmerken verdiend en weet je zeker dat de aankoop ook op dit vlak verantwoord is.

Om de kwaliteit van het merk te waarborgen mag een keukenadviseur pas SieMatic keukens tekenen en verkopen na een speciale opleiding. De opleiding hanteert een dik boek dat vol ontwerpregels staat waar de adviseur zich aan dient te houden.

Je zou kunnen zeggen dat de adviseurs van SieMatic allen keukenarchitecten zijn. Ook worden regelmatig opfriscursussen gevolgd, zodoende blijft de kwaliteit van de apparatuur en de keuken constant hoog.

De klasse van SieMatic blijkt bovendien niet alleen aan de buitenkant, maar het interne ontwerp is minstens zo indrukwekkend. Neem bijvoorbeeld het Multimatic-systeem. Hiermee haal je tot wel 30% meer bergruimte uit je keukenkasten.

Een enorm verschil met andere keukenzaken. Die hebben meestal maar een paar simpele interieurs – Siematic heeft prachtige design interieurs.

Het systeem is zo flexibel dat iedereen voor zichzelf kan bepalen hoe de keukenkastjes worden ingedeeld. Dit maakt de keuken niet alleen individueler, maar ook praktischer.

Zie meer over SieMatic

 

Prijs SieMatic keuken

De keukens van SieMatic variëren sterk in prijs. Hoewel dat uiteindelijk voor nagenoeg elk merk wel geldt, is het verschil tussen de goedkoopste en duurste keukens van SieMatic aanzienlijk groter.

SieMatic keuken kopen

Het duurste SieMatic ontwerp loopt zo op tot een paar ton (!), dat kunnen toch niet veel andere keukenmerken zeggen. Natuurlijk hangt het af van het deurtje en het werkblad dat je kiest. De keukens worden ook flink duurder als je een grote ruimte hebt.

Deze keukens kennen we van internet en magazines. Juist door deze keukens wordt SieMatic vaak bestempeld als een “duur” merk.

Gelukkig zijn er ook heel veel Siematic keukens die een stuk voordeliger zijn. Een gemiddelde SieMatic keuken kost tussen de € 15.000 en € 25.000. Toch is het ook mogelijk om in een kleine tot middelgrote ruimte een voordelige keuken te plaatsen. Een keuken van € 10.000,- is echt mogelijk.

Wat kost de Siematic SLX keuken? Voor deze keuken heb je minimaal 30.000 euro nodig.

Ook voor mensen met een bescheiden budget zijn er legio aan mogelijkheden. We informeren graag over goedkope keukens.

 


Siematic keukens vergelijken?
Bekijk het hier!

– Bryan, keukenadviseur bij Izaa


 

Waar is een SieMatic keuken te koop?

Er zijn slechts een aantal exclusieve winkels die SieMatic keukens in het assortiment hebben. Door de exclusiviteit van het merk is het alleen mogelijk via deze geselecteerde dealers een keuken aan te schaffen. Het bedrijf hanteert strikte regels. Zo moet ook elke site voldoen aan de Siematic lay-out.

Je kunt op meerdere plekken een Siematic kopen. Wil je iets REVOLUTIONAIRS? Dan moet je niet ”overal” heengaan. Je moet een nieuwe aankoopmethode hanteren… deze dealer levert zijn SieMatic keukens nog goedkoop.

Klik hier voor een goedkope Siematic dealer>>>

 

SieMatic keukens

 

Goedkope SieMatic keukens

Toch hoeft een SieMatic keuken niet onbetaalbaar te zijn voor een gemiddeld huishouden. SieMatic wordt namelijk niet alleen verkocht bij dure zaken als Mandemakers Keukens of Keukenmaxx.

We hebben een manier bedacht om goedkoop een Siematic te kopen:

Klik hier voor de beste aanbieding die je ooit gaat krijgen >>>

 

Is je budget niet toereikend voor een SieMatic keuken? Dan kun je bij de andere keukenmerken kijken…

 • Floris schreef:

  In 2010 hebt u een nieuwe Siematic keuken geplaatst in ons huis. Al bijna 10 jaar hebben we veel plezier van deze mooie keuken.

  Nu hebben we een ander huis op het oog, waarin een keuken van 1971 zit, welke we eventueel willen vervangen.

  Als het doorgaat zal binnenkort ons huis te koop staan. Voor het geval de koper van ons huis van plan is om de Siematic keuken te vervangen, onderzoek ik de mogelijkheid om die keuken mee te nemen naar ons nieuwe huis.

  Kunt u mij een offerte doen voor het afbreken van die keuken en het opnieuw installeren in ons nieuwe huis? Gegevens over onze keuken kunt u ongetwijfeld in uw archief terugvinden.

  • IZAA schreef:

   Beste Floris,

   Gefeliciteerd met de aankoop van jullie woning.

   Ons advies is om contact op te nemen met de keukenzaak waar de keuken is aangeschaft.

   Bjorn, team IZAA

 • IZAA

  >