Formido keukens

Formido is overgenomen door Praxis.

 

Algemene informatie

Formido is een van de grootste bouwmarkten van Nederland. Het bedrijf is al 40 jaar een goedlopend bedrijf. Formido is gespecialiseerd in de doe-het-zelf producten, deze producten hebben een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Sinds kort hebben ze ook complete keukens in hun assortiment.

In 2013 was Formido het eerste bouwmarkt die een landelijke webshop had. Hiermee hebben ze twee keer de prijs webshop Award gewonnen voor de beste webshop. Voor hulp bij het klussen kunt u een medewerker van Formido huren, zodat u niet alles thuis zelf hoeft te doen.

Formido bouwmarkt hoofdkantoor

Formido bouwmarkt – Nijkerk
Watergoorweg 94
3861 MA Nijkerk
033-246 0734

Directeur: Jan van der Ham
Segment: Midden
Oprichting: 1977

Formido bouwmarkt openingstijden

Voor informatie over de openingstijden, koopzondagen en feestdagen. Bekijk de website van Formido.

Formido bouwmarkt vestigingen

Formido heeft 12 vestigingen waar ze keukens verkopen, deze vestigingen zijn gevestigd in Asten, Bodegraven, Den Helder, Hellevoetsluis, Limmen, Maastricht, Oostvoorne, Raalte, Steenwijk, Urk, Winsum en Zevenbergen.

Formido bouwmarkt garantie

De producten die uit de webshop van Formido komen heeft men 1 jaar garantie, dat geldt ook voor de producten die vanuit de fabrikant geen garantie krijgen. Op deze producten geeft Formido zelf 1 jaar garantie. Dit houdt in dat u na 1 jaar van de aankoop u terug komen als er iets mis is, Formido zal het product kostenloos repareren.

Formido bouwmarkt keukens

Formido staat onder andere bekend om de keuken verkoop. U kunt hier een complete keuken kopen met de bijbehorende producten alle producten kopen. Hierbij kunt u een monteur huren van Formido om u te helpen met het bouwen van uw keuken in uw huis.

Formido bouwmarkt bezorgkosten

Formido heeft 3 verschillende bezorgkosten. De kosten kunnen variëren van 6.95,-, 15,- en 35,-. Wanneer u iets besteld boven de 200,- euro hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Als u verschillende producten besteld met verschillende bezorgkosten, betaald u de hoogste prijs van de bezorgkosten.

Formido bouwmarkt onderhandelen

Het is niet bekend of u bij Formido kunt onderhandelen, of dat men direct de laagste prijs neerlegt.

IZAA

>