De lelijkste keukens van Nederland

Doe mee met deze actie van Weeteling keukens!

Om ervoor te zorgen dat jouw keuken straks uitgeroepen wordt tot de lelijkste keuken van Nederland moet je zorgen dat zoveel mogelijk mensen op jouw keuken stemmen.

Ook kans maken op de gratis Nolte keuken, volledig geïnstalleerd met Neff apparatuur van Weeteling keukens? Upload dan snel één of meerdere foto’s van jouw eigen keuken en laat vrienden, familie en collegae stemmen op jouw keuken. De tien keukens met de meeste stemmen dingen uiteindelijk mee voor de hoofdprijs … Een Nolte keuken met Neff inbouwapparatuur.

Wat kan je winnen?

Upload vier foto’s van je eigen keuken en maak kans op de hoofdprijs;

Een gloednieuwe Nolte keuken, volledig ingericht met NEFF apparatuur en een Silestone werkblad van Solido design ter waarde van € 15.000,-!!

Je zal zelf moeten zorgen dat je zoveel mogelijk stemmen weet te krijgen op jouw keuken, alleen dan maak je kans op de hoofdprijs.

Een vakjury, één vertegenwoordiger van elk deelnemend bedrijf, zal individueel punten verdelen aan deze top tien. Door deze verdeling van punten zal er uiteindelijk één keuken uitgeroepen worden tot De lelijkste keuken van Nederland 2012.

Het is heel eenvoudig, gratis en zonder verplichtingen. Maak een eigen account aan door op Ik wil mee doen te klikken. Eenmaal ingeschreven kun je heel eenvoudig je eigen gegevens beheren. Hier kun je foto’s uploaden, wijzigen of verwijderen. Ook je eigen adres gegevens zijn zonder moeite te wijzigen of te verwijderen.

IZAA

>