DB keukens informatie

DB keukens? Volgens internet een van de populairste keukenzaken van Nederland. Hoe werkt deze Christelijke keukenwinkel – en moet je er een keuken kopen?

Db keukens

In 1991 is DB keukens ontstaan. Het bedrijf is opgezet door Arjan van Dijk en zijn vrouw Dineke. Zijn vrouw zorgde voor de afspraken en de administratie en hij was de monteur en verkocht de keukens. Het bedrijf groeide door de mond-tot-mond reclame en bestaat nu 25 jaar.

In 1995 wordt de eerste zaak in Sint-Annaland geopend. Nu zijn Arjan van Dijke en Aart de Bruin (mede-eigenaar) degene die DB keukens tot een groter bedrijf willen leiden. DB keukens is een keukengroep met verschillende zaken en dus ook verschillende namen.

Het is een familiebedrijf en dat heeft voordelen. Db keukens weet dat er met de keukenmontage veel mis kan gaan. Om die reden heeft DB keukengroep een eigen opleidingsinstituut voor de keukenmonteurs. Natuurlijk hebben ze ook een eigen opleiding voor keukenadviseurs.

Hoofdkantoor

Hoofdkantoor:
DB keukens – Sint Annaland
Ceciliaweg 4
4697 RV Sint-Annaland
0166-653448

Directeur: Arjan van Dijke
Segment: Midden segment
Oprichting: 1991
Aantal medewerkers: 194 medewerkers

Aanbetaling bij DB keukens

De aanbetaling bij een DB keuken is 15 procent. Het restantbedrag moet voor levering betaald worden. Deze keukenwinkel is aangesloten bij het CBW. Een keuken kopen met CBW is veiliger. En het restant? Dat betaal je voor levering.

Prijs DB keukens

Het familiebedrijf richt zich op keukens voor iedereen. Dat betekend dat er keukens vanaf €12.000,- te koop zijn. Prijzen van DB keukens variëren van €15.000,- tot €70.000,- Een gemiddelde DB keuken kost rond de € 16.000,-

Klik hier om te kijken 0f  DB keukens bij de goedkoopste keukenwinkels zit? >>>

 

Vestigingen

De DB keukengroep bestaat uit 8 showrooms. Allemaal met een eigen naam. Om verwarring te voorkomen hebben we ze allemaal hieronder geplaatst. De DB keukengroep groeit gestaag door. Daarom zijn er 2 nieuwe vestigingen bijgekomen.

Ardi keukens Sint AnnalandArdi keukens
Ceciliaweg 4
4697 RV Sint-Annaland
0166-653448

www.ardikeukens.nl

 

 

Pelma keukens GoesPelma keukens
Amundsenweg 47
4462 GP Goes
0113-219770

www.pelmakeukens.nl

 

Avanti keukens KesterenAvanti keukens
Batterijenweg 13B
4041 DA Kesteren
0488- 474490

www.avantipark.nl

 

 

Arma keukens NunspeetArma keukens
Galvaniweg 22
8071 SC Nunspeet
0341-261174

www.armakeukensensanitair.nl

 

 

Adee keukens RijssenAdee keukens – Rijssen
Ethaanstraat 2
7463 PC Rijssen
0548-540922

www.adeekeukens.nl

 

 

Keur keukens haarlemKeur keukens – Haarlem
Heringaweg 6c
2031 BW Haarlem
023-5173180

www.keurkeukens.nl

 

 

Artic keukens UtrechtArtic keukens – Utrecht
Texasdreef 2
3565 CL Utrecht
030-2006350

www.artickeukens.nl

 

 

Anovi keukens Berkel en RodenrijsAnovi keukens
Berkelse poort 7
2651 JC Berkel en Rodenrijs
010-2004356

www.anovikeukens.nl

 

 

Koopzondagen

Geen enkele winkel van DB keukens is op zondag open.

Garantie

DB keukens ziet service na de aankoop niet als kosten, maar als reclame voor het bedrijf. Door de bestaande en vaste klanten goed te onderhouden, krijgt het bedrijf een hoge klanttevredenheid. Het bedrijf geeft 5 jaar garantie op een keuken. En op de montage? Krijg je zelfs 10 jaar garantie.

 

DB keukens merken

Welke keukenmerken verkoopt DB keukens? DB keukens verkoopt 5 verschillende merken. Dat zijn:

DB select keukens

Goedkope keukens van kwaliteit om huishoudens met een minder grote portemonnee te bedienen. Het voordeel is dat deze lijn in moderne keukens en klassieke keukens kan. De keukens worden in Duitsland gemaakt.

Excellentic keukens

Exellentic is de sterkere grotere broer van de DB select keukenlijn. Ietsje luxer, ietsje duurder en wat meer uitbreiding voor je nieuwe keuken. In de collectie bevinden zich onder andere voordelige greeploze keukens.

Pluspunt: Bij deze lijn zijn de binnenzijde en buitenzijde van de keuken in kleur!

Prijsklasse: tussen de €15.000,- en €35.000,-

 

Old Wood keukens

Extra in opkomst sinds  2019: houten keukens. Met de Old Wood lijn van DB keukens, combineer je warm hout met strak design of klassieke euforische keukens. Het hout is tevens in lak of beits te verkrijgen.

Prijsklasse: tussen de €18.000,- en de €40.000,-

Residentic keukens

Residentic zijn ambachtelijke keukens op maat, voor huishoudens met een wat meer gevulde portemonnee.

Alles kan dus op maat. Let op: afwijken van standaard keukenmaten is niet heel erg gewild.

Extra: alle keukenfronten zijn mogelijk in Lak kleuren, Ral, Sikkens en Ncs. Binnenladen altijd uitgevoerd in antraciet. Ladesysteem van Blum. En geen Ikea gaatjes in de hangkast. Deze zijn netjes weggewerkt.

Prijsklasse: tussen de €18.000,- en de €45.000,-

Siematic keukens

Helaas is dit prachtmerk alleen verkrijgbaar bij Keur keukens in Haarlem. De overige winkels verkopen dit merk niet.

Siematic keukens

Verder worden alle keukens voorzien vaneen watervaste plint en metalen scharnieren van Sensys. De metalen legplankdrager zorgt ervoor dat de legplanken in de kasten niet kunnen omkiepen. Omdat Nederlanders steeds langer worden, kunnen de keukenkasten in 3 verschillende hoogtes gemaakt worden.

Je raad het al… al deze namen zijn niet bestaande merken. In werkelijkheid verkoopt DB keukens bekende keukenmerken.

 

DB keuken onderhandelen

Bij DB keukens is het niet gebruikelijk om te onderhandelen over de prijs. Volgens de site leggen ze zelf de netto laagste prijs neer voor een keuken.

Daarmee leggen ze de onderhandelingsmogelijkheden eigenlijk gelijk stil. Jij als klant durft niet meer te onderhandelen. Ondanks dat het volgens de winkels onder dit bedrijf niet mogelijk is te onderhandelen, kan je in praktijk zeker nog wel iets onderhandelen over de prijs.

Korting DB keukens

Er is geen mogelijkheid meer tot onderhandelen bij DB keukens. Soms zijn er acties. Om even een voorbeeld te geven: in de lente geven ze bij een keuken van minimaal 8000 euro een gratis Barbecue cadeau. Ook geven ze soms korting op een aantal apparaten.

Geen extravagante kortingen. Maar dat past ook precies bij het bedrijfsbeeld – we zijn al goedkoop en we bieden transparante prijzen.

Hoort DB keukens  bij de best beoordeelde keukenwinkels? >>> 

DB keukens offerte vergelijken

Heb je de laagste prijs voor je keukenofferte? Om dat zeker te weten moet je de offerte vergelijken. Dit kan je altijd laten doen bij een andere keukenwinkel. Neem eenvoudig je keukenontwerp mee, of neem de offerte mee.

Wat ook kan? Maak gebruik van onze keukenofferte service. Stuur ons je keukenofferte op. Dan kijken wij wat er nog af kan.

Klik hier voor een second opinion keukenofferte >>> 

 

Db keukens ervaringen

Tsja… de klantervaringen van DB keukens. Ze liegen er niet om. Het bedrijf komt goed uit de bus. Op internet zie je een site waar deze keukenwinkel enorm veel goede reviews heeft. Ook zijn er andere plekken waar de keukenwinkel vertegenwoordigd is. Van plan om hier een keuken te kopen? Lees dan eerst alle reviews goed door. Bekijk DB keukens ervaringen.

 

Samengevat:

Db keukens is een ok winkel met een flinke dosis ervaring. We zien weinig klachten online, wat een goed teken is. Wel denken we dat je altijd een keukenofferte goed moet checken. Er word altijd flink winst gemaakt op keukens – ook bij DB groep .

Bekijk voor meer informatie de website van DB keukens.

 

Ook interessant: 

Keukenkampioen >>>

Keukenconcurrent >>>

Ikea >>>

IZAA

>