Bruynzeel

 

Bruynzeel keukens

Bruynzeel keukens heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de keukenbranche. Het bedrijf is opgericht in 1897 door Cornelis Bruynzeel.

Het bedrijf levert Nederlandse kwaliteitskeukens, ook biedt het bedrijf een breed assortiment aan apparatuur zoals kranen, fornuizen en vaatwassers.

Een Bruynzeel keuken is een midden- en hoog segment merk. Mensen die bovengemiddeld te besteden hebben voor hun nieuwe keuken zijn de huishoudens die bij Bruynzeel hun keuken kopen.

Bruynzeel keukens zit in de particuliere markt, maar richt zich steeds meer op de projectbouw.

Bruynzeel keukens is het enige bedrijf in Europa die haar keukens Co2 neutraal fabriceert.

De 8 winkels die Bruynzeel keukens in België had zijn in 2016 van de hand gedaan.

Door ervaren en vriendelijk personeel, onderscheiden wij ons van de concurrentie

Een groot voordeel is dat de keukendeurtjes van Bruynzeel op de website te vinden zijn en niet alleen foto’s van keukens. zo kun jij thuis al perfect zien of het model deur jou aanstaat. Er zijn bijna geen keukenwinkels die het complete assortiment in hun magazine hebben staan.

Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7
4622RC Bergen op Zoom
kvk 18063517
0164-285000
Directeur: Anton Sanders

Segment: Midden en hoog segment
Oprichting: 1897
Medewerkers: ongeveer 750

Prijs Bruynzeel keuken

Bruynzeel keukens valt in het hogere segment. De gemiddelde kosten van een Bruynzeel keuken zijn rond de € 13.000,-

Je kunt hier keukens kopen tussen de € 6.000,- en de €100.000,- euro.

Hoort Bruynzeel keukens bij de goedkope keukenwinkels? >

Vestigingen

Aantal vestigingen: 37 vestigingen. Deze zijn verspreid over heel Nederland.

De vestigingen: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam Villa Arena en Westpoort (2), Apeldoorn, Assen, Barendrecht, Bergen op Zoom (2, outlet store), Breda, Cruquius, Delft, Den Bosch, Den Haag Hogewal, Den Haag Megastores, Dordrecht,  Duiven, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerlen, Helmond, Leiderdorp, Middelburg, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam Alexandrium,  Rotterdam Bigshops, Sneek, Son, Spijkenisse,  Utrecht, Waalwijk en Zaandam.

Zit Bruynzeel bij de grootste keukenshowrooms? >

Gesloten vestigingen

In Nederland: Assen, Goes, Helmond, Leeuwarden,Tilburg, Zwolle en Drachten. Update: Hengelo in 2018.

In België: Locristi, Namen, Oostende, Roeselare, Sint Pieters-Leeuw, Sint Genesius-Rode, Sint Stevens-Woluwe en Wommelgem.

 

Koopzondagen Bruynzeel keukens

Winkels van Bruynzeel keukens die elke zondag open zijn:

Almere, Amsterdam Villa Arena, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Cruquius, Delft, Den Bosch, Den Haag Megastores, Leiderdorp en Rotterdam Alexandrium.

Brochure Bruynzeel

Op de website kun je gemakkelijk en snel het keukeninspiratie boek aanvragen. Dit inspiratieboek is inmiddels omgedoopt tot ‘Smaak” en staat boordevol keukens.

Je hebt de mogelijkheid dit boek digitaal te bekijken, maar je kunt het ook gratis bestellen om thuis te lezen. In het boek kun je inspiratie op doen voor het realiseren van jouw droomkeuken.

Nog wat meer en gerichter keuze maken tussen de mooiste keukens??

Niet alleen het Bruynzeel boek is handig. Er zijn nog veel meer aanbieders die de mooiste keukens aanbieden. Allemaal met hun eigen modellen en prijzen. Bekijk de complete collectie en laat alles wat je mooi vind gratis thuis bezorgen!

Bekijk het online E-book of ontvang alle keukenbrochures gratis.

Bezoek planner

Met de bezoekplanner van Bruynzeel is het mogelijk een bezoek in de winkel te plannen. Een keukenverkoper zal dan uitgebreid de tijd nemen om jou maximaal te helpen en adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe keuken.

Je hoeft alleen de winkel, voorkeursdag en jouw persoonlijke gegevens in te vullen. Je kunt natuurlijk ook zonder afspraak langskomen.

Een gemiddelde afspraak bij een Bruynzeel keukenverkoper duurt ongeveer 2 uren. Vermoedelijk met een vervolg van 2 uren. Het maken van een afspraak is compleet vrijblijvend. Verplichting aan de keukenofferte van Bruynzeel is pas op het moment dat jij de handtekening zet.

Garantie

1 op de 4 keukens in Nederland was ooit een Bruynzeel keuken. Waarschijnlijk inclusief projectbouw. Bij Bruynzeel is de garantie maar liefst 10 jaar!

Als er iets mankeert binnen deze termijn aan je keuken hoef jij niet aan te tonen dat dit aan het product ligt. Let wel op dat de verkoper aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie. Bruynzeel is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden dan ook de CBW voorwaarden.

Keukenmerken

Bruynzeel keukens verkoopt Bruynzeel als merk. Daarnaast was er een samenwerking met Piet Zwart, een bekend ontwerper. Samen hebben ze de Piet zwart keuken ontworpen. De prijs van een Piet Zwart keuken zoals in de winkel gemiddeld zit rond de € 15.000,-

Onderhandelen

Bij Bruynzeel keukens kan er (officieel) niet meer onderhandeld worden en zal men meteen een scherpe prijs neerleggen. In het recente verleden kon met tot 25 % korting bedingen op een Bruynzeel keuken. Dit betekend dat je waarschijnlijk een prijs onder jouw offerte kunt verwachten waar weinig handel mee mogelijk is!

Waar word Bruynzeel keukens qua offerte en prijs vaak mee vergeleken?

Bruynzeel keukens word vaak vergeleken  met >

Aanbetaling

Een aanbetaling bij dit bedrijf is inmiddels niet meer nodig. Wel word het volledige bedrag bij levering betaald.

Bekijk voor meer informatie    www.bruynzeelkeukens.nl

 

"</p

IZAA

>