Brugman

Brugman keukens heeft al meer dan 40 jaar de beste oplossingen voor zowel keukens als badkamers. Door samen uw wensen goed door te nemen is ook niets te veel. Ze willen ervoor zorgen dat u volledig wordt ontzorgd van A tot Z, dit houd in: het ontwerpen (natuurlijk met uw hulp en wensen) tot het demonteren van uw oude keuken en het kookklaar opleveren van uw nieuwe keuken.

Brugman helpt iedere klant met passie  en zorgt voor de mooiste keukens van uitstekende kwaliteit. Ze leggen de nadruk op juiste elementen en het afleveren van een keuken staat volledig centraal. Wilt u zelf eenvoudig en vrijblijvend advies krijgen? Maak dan gemakkelijk een afspraak bij Brugman keukens.
Vraag de gratis keukenbrochures aan of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Hoofdkantoor Brugman Keukens & Badkamers

Biesbosweg 4
5145 PZ Waalwijk
kvk 18063517
0416-675400
www.brugman.nl

Directeur: Tom Heere
Segment: Midden segment
Oprichting: 1971
Medewerkers: ongveer 4500
Brugman keukens is onderdeel van de Mandemakers groep.

Aantal vestigingen Brugman keukens

Brugman keukens telt in totaal 35 vestigingen verspreid over heel Nederland. Deze zijn te vinden in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Barendrecht, Breda, Capelle aan den IJssel, Den Bosch, Den Haag, Ede, Emmen, Goes, Groningen, Heerlen, Hengelo, Hilversum, Hoofddorp, Hulst, Leeuwarden, Nijmegen, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Son, Tilburg, Utrecht, Venlo, Wateringen, Zaandam, Zoeterwoude, Zutphen & Zwolle.

Ontwerp uw keuken 3D bij Brugman

Op de website van Brugman keukens kunt u eenvoudig, zonder technische kennis en gratis een 3D ontwerp maken. Dit is binnen enkele minuten gedaan. Een 3D keuken ontwerpen kan geheel vrijblijvend. U hoeft alleen een paar simpele persoonsgegevens in te vullen. U kunt dan geheel gratis uw keuken ontwerpen.

Keukenbrochures

Op de website van Brugman keukens kunt u eenvoudig een brochure aanvragen. De brochure bestaat uit maar liefst 56 pagina’s boordevol inspiratie. Deze ontvangt u na het aanvragen gratis in uw brievenbus. Ontvang alle keukenbrochures gratis.

Budget planner Brugman keukens

Op de website van Brugman keukens is het ook mogelijk om uw budget te plannen. U kunt op de website aangeven wat uw beschikbare budget is. Vervolgens kunt u uw opstelling kiezen. Zoals een eiland, hoek of parallel keuken.

Na dit gekozen te hebben kunt u kiezen welke apparatuur, afwerking en welk soort keukenblad u wilt hebben. Per gekozen optie ziet u de prijs van uw keuken veranderen. Dit geeft een realistisch beeld van de kosten van uw droomkeuken. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Plan uw budget.

Garantie Brugman keukens

Als u een nieuwe keuken koopt mag u als koper ervan uit gaan dat deze naar behoren werkt, wanneer dit niet het geval is heeft u wettelijk minimaal 6 maanden garantie. Gelukkig is er bij de meeste keukenzaken een wat langere garantie. Wanneer u een keuken bij Brugman koopt bent u zelfs zeker van van maar liefst 5 jaar garantie.

Als er iets mankeert binnen dit termijn aan uw keuken hoeft u niet aan te tonen dat dit aan het product ligt. Let wel op dat de verkoper aanvullende voorwaarden kan stellen aan deze langere garantie.  Brugman is een CBW-erkend bedrijf en hier gelden dan ook de CBW voorwaarden.

Aanbetaling Brugman keukens

Het bedrag wat u moet betalen bij de aanbetaling van een Brugman keuken is 15% van de koopprijs van uw keuken. Dit komt doordat Brugman keukens is aangesloten ibj het CBW. CBW staat voor Centrale Branchevereniging voor Wonen. Bij elke winkel van het CBW betaald u 15% over het aankoop bedrag. Wilt u meer weten over het CBW? Bezoek dan de website.